首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the 1997 general-election campaign, "Education, Education" was Tony Blair’s pet phrase. Times change quickly. Education is go
In the 1997 general-election campaign, "Education, Education" was Tony Blair’s pet phrase. Times change quickly. Education is go
admin
2015-12-31
41
问题
In the 1997 general-election campaign, "Education, Education" was Tony Blair’s pet phrase. Times change quickly. Education is going rapidly out of fashion. "Learning" (to be exact, "lifelong learning") is New Labour’s new buzzword (时髦语). The shift from "education" to "learning" reflects more than a change of language. It stems from both educational research and left-wing ideas. During the 1980s, British educationalists got some new American ideas. One was the notion that traditional examinations do not test the full range of people’s abilities. Another was the belief that skills are not necessarily learned from teachers in a conventional classroom. People can pick them up in all sorts of ways.
All this echoed left-wing ideas that traditional teaching methods were not sufficiently adaptable to the needs of individual learners. Advocates of lifelong learning argue that it merely describes what has changed in education in the past decade. And there are now hundreds of schemes in which pupils learn outside the classroom.
Until now, education has been changing from below. In the next few weeks, the government will help from above. One of its main projects for lifelong learning is about to begin its first pilot programmes. With funding of $ 44 million in its first year, it will coordinate a new network of "learning centres" throughout the country. Traditional institutions, such as schools and colleges, will provide training at some non-traditional places of learning, such as supermarkets, pubs, and churches. The theory is that in such places students will feel more at ease, and therefore will be better motivated, than in a classroom.
The new schemes allow consumers of education to exercise complete choice over where, what and when they learn. In the rest of the state-run education sector, the government still seems to be committed to restricting choices as much as possible. If these programmes succeed, they could improve the skills of Britain’s workforce.
All the following statements are true EXCEPT that______.
选项
A、pupils can learn skills outside the classroom
B、students will be better motivated in a classroom
C、the new schemes are intended to improve the skills of Britain’s workforce
D、traditional teaching methods cannot satisfy the needs of individual learners
答案
B
解析
本题是一道判断是非题。问以下哪个选项:是不正确的。针对四个选项所给的内容,利用查阅式阅读法,结合原文相关信息,我们发现文章第三段最后一句指出,这样安排的理论根据是:学生在这些场合学习比在教室里更放松,因此学习积极性更高。因此,本题的正确答案应是B“学生在课堂上学习积极性会更高”,这个说法是与原文不符的。A是符合文章内容的。第二段提到,这些观点应和了左派人士的观点,在左派人士看来,传统的教学方法不足以适应学生的个体需要。主张终身学习的人认为,这种学习只不过是对过去10年发生的变化的反映,而且,现在已经有数以百计的让学生在课堂外学习的计划。C“新的教学计划旨在提高英国劳动力的技能”。我们可以在最后一段第三句中找到这些新项目的目的。D“传统教学方法不能满足学生的个体需要”。文章第二段明确指出了这一点。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VmPO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
Itmaybenecessary,inorderthat.future【B1】canenjoycleanair,thatmoreofthe【B2】isbornebylong-termcentralgovernm
SpeakerA:Canyoutellmesomethingaboutyourcompany?SpeakerB:______Ourcompanywasestablishedin1953.Weproduceawid
Foryearswehavebelievedwewereeitherhealthyorsick.【51】,duringthemid-1990s,scientistsdevelopedanewconceptcalled
Theprofessorcouldhardlyfindsufficientgrounds______hisargumentsinfavourofthenewtheory.
Woman:Howwasthejobinterview?Ithinkyou’llmakeagoodjournalist.Irememberyouasthebestwriteroftheclass.Man:We
Withitsanti-terrorismcampaigntaking______overanythingelse,thegovernmentisextendingitsjobandrunninginmoreaffairs
Thematter______,wedecidedtoproceedtothenextprogramontheagenda.
Ihavenodoubtthatifthestudents’interestinthesubjectisaroused,theywill______thechallengeandcommitmoreofthei
Conventionalwisdomhasitthatconcernfortheenvironmentisaluxuryonlytherichworldcanafford;thatonlypeoplewhoseb
Influenzahasbeenwithusalongtime.AccordingtosomeGreekwriters【C1】______medicalhistory,theoutbreakof412B.C.was
随机试题
A.扩张冠状动脉增加冠脉血流B.减慢心率,降低血压,减少心肌氧耗量C.扩张冠脉,解除冠脉痉挛D.抗血小板聚积,防止血栓形成E.扩张动静脉,降低心脏前后负荷心痛定
A.常量元素B.必需微量元素C.可能必需微量元素D.宏量营养素E.植物化学物蛋白质属于()
一小流域山区泥石流沟,泥石流中固体物质占80%,固体物质的密度为2.7×103kg/m3,洪水没计流量为100m3/s,泥石流沟堵塞系数为2.0,按《铁路工程地质手册》(1999年版),用雨洪修正法估算,泥石流流量Qc应等于()。
背景某供水厂扩建工程,处理净水能力18.3万m3/d。由原水管线、一、二级泵房、沉淀池、滤池、清水池等组成。原水管及一级泵房基础深达13m,处于砂砾层,且邻近白沙河,地下水位高且丰富。各类水工构筑物均有抗渗防裂要求,所有设备、管材均由建设方供货到
下列各项,在年末资产负债表和年度利润分配表中均有项目反映并且年末金额相等的是()。
办理个人教育贷款时,签约环节面临的操作风险不包括()。
A.Nokiaposts$1.38bnlossinthefourthqtrB.Goldsurgesto7-weekhighof$1,720C.R-PowerropesinGermanutilit
“普通法中规定的救济方法是有限的,而衡平法中则规定了一系列新的救济方法对普通法的救济方法加以补充。”[Kewis,“OutlineofEquity”(1968)]你是否同意这段话?请给出充分的理由。(1994年12月)
A、Ithelpstosetupstoresworldwide.B、Itcanreducetheextrafat.C、Itmakespeoplefeelenergetic.D、Itmayfixthedefects
SixSecretsofHigh-EnergyPeopleA)There’sanenergycrisisinAmerica,andithasnothingtodowithfossilfuels.Millionsof
最新回复
(
0
)