首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Open up most fashion magazines and you will see incredibly thin models with impossible hair and wearing unreasonably expensive,
Open up most fashion magazines and you will see incredibly thin models with impossible hair and wearing unreasonably expensive,
admin
2014-01-13
44
问题
Open up most fashion magazines and you will see incredibly thin models with impossible hair and wearing unreasonably expensive, impracticably styled clothes. But shouldn’t clothes be comfortably durable and make a principle of being simple for the individual who wears them? Why are we constantly told that we need to buy new clothes and add fresh pieces to our collection?
Fashions change year after year so lots of people can make piles of money. If folks are convinced that they need a different look each season, that this year’s sweater’s length and shoes style are important, they can be persuaded to buy. The fashion industry would have you ignore your shortcomings and just make you feel beautiful and happy. In fact it is not only a phenomenon we can find in people’s dressing.
Fashion controls our lives. Fashion controls what we wear, what we eat, what we drink, the way we cut our hair, the makeup we buy and use, the color of the cars we drive. Fashion even controls our ideas. You don’t believe me? How many of your friends are vegetarians? Why are they vegetarians? Because it is fashionable !
Where does fashion come from? Often the reasons are quite logical. Scientists and historians study the fashions of the past and discover the secrets of each fashion. When girls see an attractive guy, their blood pressure rises and their lips become redder. That’s why guys think that girls wearing lipstick are beautiful. Why do guys shave their heads? In the past soldiers shaved their heads to kill the insects that lived in their hair. Now guys shave their heads so that they look strong and masculine, like soldiers.
People spend a lot of time and money on fashion. But are they wasting their money? Changes in fashion help to develop new technologies. Changes in style create work for people all over the world. Many people work in the fashion industry, particularly in the fashion capitals of London, New York, Paris and Milan.
And finally, fashion makes you feel good, doesn’t it? When you are dressed in the latest style, dancing to the most fashionable music, after watching the latest hit film, you feel great, don’t you?
What’s the author’s viewpoint about the models and their hairstyles and clothes?
选项
A、Unbiased.
B、Indifferent.
C、Critical.
D、Appreciative.
答案
C
解析
观点态度题。根据题干关键词the models,their hairstyles and clothes定位到原文首段首句。从原文首段首句中的incredibly,impossible,unreasonably,impracticably等词可以看出,作者对时装杂志上的模特儿及她们的发式和服饰并不认可的态度。故答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VoQO777K
0
考博英语
相关试题推荐
LastyearFrenchdriverskilled【56】than5,000peopleontheroadsforthefirsttimeindecades.Creditgoeslargely【57】the1
LastyearFrenchdriverskilled【56】than5,000peopleontheroadsforthefirsttimeindecades.Creditgoeslargely【57】the1
LastyearFrenchdriverskilled【56】than5,000peopleontheroadsforthefirsttimeindecades.Creditgoeslargely【57】the1
ToliveforeverwasthedreamofmanyemperorsinancientChina.PeoplewasorderedtocallthemWansui,whichmeans10000year
EverysecondintheUnitedStatesalone,morethen250animalsareslaughteredforfood,addinguptomorethan8billionanimal
St.Paulhastransformedsoaringenergycostsintoagoldenopportunityforeconomicdevelopmentbyputtingthefinaltoucheson
Tensofthousandsofretireesarepullingupstakesinsuburbanareasandfashioningtheirownretirementcommunitiesinthehea
Tensofthousandsofretireesarepullingupstakesinsuburbanareasandfashioningtheirownretirementcommunitiesinthehea
Itishardtopredicthowscienceisgoingtoturnout,andifitisreallygoodscienceitisimpossibletopredict.Ifthethi
随机试题
A.30cmB.40cmC.50cmD.60cmE.70cm脐带过长是()
大跨径石拱桥拱圈采用分环分段砌筑的目的之一是减小拱架的施工荷载。()
依据《中华人民共和国水法》关于水资源开发利用的规定,下列说法中符合该规定的有()。
关联交易的价格原则上应不偏离()的价格或收费的标准。
下列属于中国近现代史上黑龙江籍最杰出的女作家并被誉为“20世纪30年代的文学洛神”的是()。
根据下文。回答以下问题。我们的数学老师和语文课本上的人物同名,都叫吴吉昌。吴教师上课真奇怪,很少讲概念,全跟我们讲例题。那次上课,一开始,就在黑板上抄了一道例题。哟!还挺难的,同学们都苦思冥想起来。过了五分钟,只听见吴老师说:“简单!”于是左手叉
下列关于权利质权的设立条件,说法正确的是()
[*]
A、Hedranktheorangejuice.B、Hecouldn’tfindthejuiceanywhere.C、Hebroketheglassofjuice.D、Hehadnoideawhathappene
在21世纪初,我国出现了免费的地铁报(subwaynewspaper)。北京、上海、广州等大城市都有自己的地铁报。这些报纸通常在上班高峰期时在地铁站里发放。越来越多的人因为这些地铁报而重拾文字阅读的习惯。地铁报之所以受欢迎是因为它们非常了解受众读者(ta
最新回复
(
0
)