首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"What does the middleman do but add to the price of goods in the shops?" Such remarks are aimed at the intermediate operations b
"What does the middleman do but add to the price of goods in the shops?" Such remarks are aimed at the intermediate operations b
admin
2015-05-12
50
问题
"What does the middleman do but add to the price of goods in the shops?" Such remarks are aimed at the intermediate operations between manufacturers and final customers. This practice usually attracts a lot of attention from the public and the press and the operation most talked about is what is often called wholesaling.
The wholesaler buys goods in large quantities from the manufacturers and sells them in smaller parcels to retailers, and for this service his selling price to the retailer is raised several percent higher. But his job is made more difficult by retail demand not necessarily running level with manufacturers’ production. Because he adjusts or regulates the flow of goods by holding stock until required, he frees the manufacturer, to some extent, from the effect on production of changing demand and having to bear the whole risk.
The manufacturer can then keep up a steady production flow, and the retailer has no need to hold heavy stocks, who can call on the wholesaler for supplies any time. This wholesale function is like that of a valve in a water pipe. The middleman also bears part of the risk that would otherwise fall on the manufacturer and also the retailer.
The wholesaler provides a purely commercial service, for which he is too well rewarded. But the point that is missed by many people is that the wholesaler is not just someone adding to the cost of goods. It is true one could eliminate the wholesaler but one would still be left with his function: that of making sure that goods find their way to the people who want them.
Which of the following statements is true?
选项
A、People cannot do without the wholesaler’s function.
B、The function of the wholesaler does not add to the cost of goods.
C、The wholesaler helps to reduce the price of goods in shops.
D、The wholesaler is well paid for his commercial service.
答案
D
解析
是非题型。答案出自第四段第一句话The wholesaler provides a purely commercialservice,for which he is too well rewarded.A项的意思是人们离不开批发商,在第四段第三句提到one could eliminate the wholesaler,所以排除A。第二段第二行中提到批发商卖给零售商时价格提高了百分之几,第四段中有someone adding to the cost of goods,所以B和C也是错误的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VpgO777K
本试题收录于:
CATTI二级笔译综合能力题库翻译专业资格(CATTI)分类
0
CATTI二级笔译综合能力
翻译专业资格(CATTI)
相关试题推荐
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
About40percentofAmericansthinkofthemselvesasshy,whileonly20percentsaytheyhaveneversufferedfromshynessatsom
Humanbeingsare_________creatures,designedtobeonthemove.
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】________ofinformationhavenothingtodowit
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】________ofinformationhavenothingtodowit
Cultureisactivityofthought,andreceptivenesstobeautyandhumanefeeling.【C1】________ofinformationhavenothingtodowit
Allfooddelivery-onlyoperationsinNewYorkandSanFranciscohavesucceededinrecentyears.
随机试题
下列药物中中枢兴奋作用最强的是
Weallhaveoffensivebreathatonetimeoranother.Inmostcases,offensivebreathemanatesfrombacteriainthemouth,althou
哪个朝代以前的文献多称胃脘痛为心痛
散剂混合时,产生湿润与液化现象的相关条件是
采用拟静力法进行坝高38m土石坝的抗震稳定计算。在滑动条分法的计算过程中,某滑动体条块的重力标准值为2000kN/m。土石坝的设计烈度为7度,其水平向设计地震加速度代表值ah=0.1g。试问:确定作用在该土条重心处的水平地震惯性力代表值Fh(kN/m)最接
(2017·山东)合作学习最为有效的小组人数是()(常考)
美德好比宝石,它在朴素背景的衬托下,反而更加华丽。同样,一个打扮得并不华贵,却端庄严肃而有美德的人是令人肃然起敬的。这句话的含义是()。
随着科学技术的发展,人机交流已经成为现实,这其中的关键是脑机接口技术。所谓脑机接口,就是连接大脑与计算机之间的信息系统,可让大脑直接和计算机沟通。脑机接口可以从大脑传递信息到计算机,又可以从计算机传递信息进入大脑。根据上述定义,下列应用不属于脑机接口技术的
(贵州2012—31)甲、乙、丙三个工程队完成一项工作的效率比为2:3:4。某项工程,乙先做了后,余下交由甲与丙合作完成,3天后完成工作。问完成此工程共用了多少天?()
有如下程序:#include<iostream>usingnamespacestd;template<typenameT>Ttotal(T*data){Ts=0;whi
最新回复
(
0
)