首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
In many major cities, where lockdowns meant that all but essential employees were working from home, most businesses have been r
In many major cities, where lockdowns meant that all but essential employees were working from home, most businesses have been r
admin
2022-11-01
95
问题
In many major cities, where lockdowns meant that all but essential employees were working from home, most businesses have been reluctant to attempt a full-scale move back to the office. And large numbers of employees are saying they would prefer to keep working from home anyway.
Partly, that’s because they are worried about their health. But even when the health dangers of the pandemic fade, it seems that many workers, and many businesses as well, see the advantage of prolonging the new approach to work forced on them by the lockdown. A study this month by the Cigna international health-insurance company surveyed people in 11 countries around the world. Over half the respondents said they would like to work from home for two or three days a week in the future.
If that happens, and the whole concept of office-based work is redefined, the effect on city business districts would be enormous. With far fewer people based in traditional office buildings, the retail businesses serving the people working in them would face a major hit.
But an even greater impact—and adjustment—would involve the millions of people working from home, and their new relationships with the businesses they work for.
This brave new working world—if it’s to prove sustainable—will have to find a whole new definition of work-life balance. So far, the arrangement has been working for many. But it is evident that key issues remain to be resolved.
In the lockdown version of home-work, the distinction between home and work has become blurred. News reports from around the world in recent weeks have quoted business leaders as saying that most of their employees have been at least as productive as they were in the old office environment. But the Cigna study points to one possible reason why: Nearly 65% of respondents said that they were now working on weekends.
And not all home workers are created equal. For those who have been home-working in single-family homes, the experience has been incomparably easier than it is for those in small apartments, sometimes shared with others. Parents with young children have faced a further range of homework challenges. Many young singles are finding their new home-based lives to be socially isolated and lonely.
Finally, there’s the question of what may be lost in a wholesale move away from the office model. Can Zoom or Skype conversations with colleagues really substitute for water-cooler chats and old-style human interaction? And what about the old assumption that ideas and creativity benefit from the natural, often informal, process of talking to co-workers face to face?
However much life at home will have changed, there may be life in the old office yet.
Why are Zoom and Skype mentioned in Paragraph 8?
选项
A、To prove the popularity of online communication apps.
B、To reveal the impact of information technology revolution.
C、To demonstrate the significance of working online.
D、To show the necessity of interaction in the real world.
答案
D
解析
由题干Why are…mentioned可知本题为篇章结构题,针对原文中的例子去寻找其支撑的观点是这一类题目的通用解题思路。根据题干信息可知例子定位至第八段的第二句,根据例子前一句,即第八段首句“脱离办公室模式(在家办公)会失去什么”可知,这些例子印证了在家办公带来的弊端,Zoom和Skype是两种在线交流工具,作者列举它们来说明在家办公会失去与这两种工具相对应的沟通方式:面对面沟通。根据例子后一句,即第八段末句“想法和创造力得益于面对面的交流等方式”可知,作者列举上述两个例子是为了印证面对面沟通的必要性,因此选项[D]“展示现实世界中互动的必要性”为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/VrMD777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Thebiggestsuccessofthefossilfuelindustry’sdecades-longcampaigntopushdoubtaboutclimatescienceisthatitforcedth
Firstitwaspets,thenfish.Nowit’spoultryandpigs.The【C1】________ofanimalsallowedtofeedoninsectsisgrowing.Anew
Firstitwaspets,thenfish.Nowit’spoultryandpigs.The【C1】________ofanimalsallowedtofeedoninsectsisgrowing.Anew
Howseriouslyshouldparentstakekids’opinionswhensearchingforahome?Inchoosinganewhome,CamilleMcClain’skidsh
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
HowdoyouexplaineconomicsinplainEnglish?TheFederalReserveBankofNewYorkhasbeenansweringthequestionwithaneven
Doesthelanguagewespeakdeterminehowhealthyandrichwewillbe?NewresearchbyKeithChenofYaleBusinessSchoolsuggest
Doesthelanguagewespeakdeterminehowhealthyandrichwewillbe?NewresearchbyKeithChenofYaleBusinessSchoolsuggest
Aprettypotplantmightmakeanunemotionalworkspacefeelmorepersonal.Butnewresearchhasrevealedthatofficeplantsdo
[A]AtKibale,largegroupsofchimpsrangetogether,andaggressionescalatesaccordingly.Wranghamobservedasthesebiggerpa
随机试题
关于急性中毒的洗胃治疗,下列哪项不恰当
磁场强度与MRI信噪比的关系为
关于获得性免疫缺陷病的检测,下列描述错误的是
《突发公共卫生事件应急条例》规定,医疗卫生机构应当对传染病做到( )
城市生态规划的研究内容包括以下()方面。
可疑类贷款的特征不包括()。
【2013下】李老师就校务公开问题向学校提建议,李老师的做法是在()。
下列条件不能保证n阶实对称阵A为正定的是()
打开考生文件夹下的演示文稿yswg.pptx,按照下列要求完成对此文稿的修饰并保存。在第三张幻灯片前插入版式为“两栏内容”的新幻灯片,将考生文件夹下的图片文件ppt1.jpeg插入到第三张幻灯片右侧内容区,将第二张幻灯片第二段文本移到第三张幻灯片左侧
Youmayevenbecomeaheadwaitereventually,ifyouhavetherightsortof______andarenotafraidofhardwork.
最新回复
(
0
)