首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 12-to 17-year-old sends and receives 3,
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 12-to 17-year-old sends and receives 3,
admin
2019-08-01
22
问题
For anyone who doubts that the texting revolution is upon us, consider this: The average 12-to 17-year-old sends and receives 3,339 texts a month—more than 100 per day, according to the Nielsen Co., the media research firm. Adults are catching up. People from ages 45 to 54 sent and received 323 texts a month in the second quarter of 2010, up 75% from a year ago, Nielsen says.
Behind the texting explosion is a fundamental shift in how we view our mobile devices. That they are phones is increasingly beside the point.
Nielsen analyzed cellphone bills of 60,000 mobile subscribers and found adults made and received an average of 188 mobile phone calls a month in the 2010 period, down 25% from the same period three years earlier. Average monthly "talk minutes" fell 5% for the period compared with 2009; among 18-to 24-year-olds, the decline was 17%.
Text messages take up less bandwidth than phone calls and cost less. A text message’s content is so condensed that it routinely fails, even more than email, to convey the writer’s tone and affect. The more we text, the greater the opportunity for misunderstanding.
A recent survey of 2,000 college students asked about their attitudes toward phone calls and text-messaging and found the students’ predominant goal was to pass along information in as little time, with as little small talk, as possible. "What they like most about their mobile devices is that they can reach other people," says Naomi Baron, a professor of linguistics at American University in Washington, who conducted the survey. "What they like least is that other people can reach them."
Part of what’s driving the texting surge among adults is the popularity of social media. Sites like Twitter, with postings of no more than 140 characters, are creating and
reinforcing
the habit of communicating in micro-bursts. And these sites also are pumping up sheer volume. Many Twitter and Facebook devotees create settings that alert them, via text message, every time a tweet or message is earmarked for them. Economics has much to do with texting’s popularity. Text messages cost carriers less than traditional mobile voice transmissions, and so they cost users less.
Texting’s rise over conversation is changing the way we interact, social scientists and researchers say. We default to text to relay difficult information. We stare at our phone when we want to avoid eye contact. Rather than make plans in advance, we engage in what Rich Ling, a researcher for the European telecom company Telenor and a professor at IT University in Copenhagen who studies teens and technology, has named "micro-coordination"—"I’ll txt u in lOmins when I know wh/restrnt."
Texting saves us time, but it steals from quiet reflection. "When people have a mobile device and have even the smallest increment of extra time, they will communicate with someone in their life," says Lee Rinie, American Life Project.
Of course, the phone conversation will never be completely obsolete. Deal makers and other professional still spend much of the day on the phone. Researchers say people are more likely to use text-based communications at the preliminary stages of projects. The phone comes into play when there are multiple options to consider or binding decisions to be made.
Nielson’s data is mentioned in Paragraph 1 and 3 to______.
选项
A、state that texters of both the youth and adults have increased
B、pave the way for the explanation on advantages of texting
C、introduce the reason of the texting explosion
D、to state subscribers spend more time on texting
答案
D
解析
属逻辑关系题。选项A犯了曲解原文的逻辑错误,原文只是表达了电话用户发短信的数量增加了,打电话的时间减少了,并没有表示发短信人的数量增加,故选项A错误。尼尔森公司的这些调查数据并不能体现出发短信的好处,也不是作者引用这些数据的目的,故选项B错误。选项C犯了同选项B一样的逻辑错误,故选项C错误。从文章第一段和第三段的第二句我们可以推测人们花在发短信读短信上的时间将增多,故选项D符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W12Z777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Americanpresidentsseemtoagebeforeoureyes.Butthecommonbeliefthathigh-officestressgraysourleadersfasterthan【C1】
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40yearswillendangerhundredsofmillionsofalreadypo
Theshortergrowingseasonsexpectedwithclimatechangeoverthenext40yearswillendangerhundredsofmillionsofalreadypo
BankruptcyratesintheU.S.havebeengrowingformorethantwodecadesdespitegenerallyrisinglevelsofpersonalincome.The
WritealettertotheOfficeofSafetyManagementofyourschooltogiveyouradviceonhowtoimproveschoolsecurity.You
Despiteyourbestintentionsandefforts,itis【B1】______:Atsomepointinyourlife,youwillbewrong.【B2】_______canbehar
Despiteyourbestintentionsandefforts,itis【B1】______:Atsomepointinyourlife,youwillbewrong.【B2】_______canbehar
Despiteyourbestintentionsandefforts,itis【B1】______:Atsomepointinyourlife,youwillbewrong.【B2】_______canbehar
Horribletoilets.Stagnantpuddlesbuzzingwithdengue-spreadingmosquitoes.Collapsingmasonry.Laxsecurity.Aterroristattac
Duchennemusculardystrophyisahorribledisease.Afflictingmainlyboys,itweakenstheirmusclesandeventuallyconfinesthem
随机试题
产后鼓励产妇尽早自行排尿的观察时限
患者,男,59岁。患前列腺增生症两年,现尿频黄赤,尿道灼热涩痛,排尿不畅,伴小腹胀满,口苦口黏,舌红,苔黄腻,脉滑数。前列腺增生症的中医基本治疗法则是
强制检定的计量器具,检定不合格继续使用的()
()是会计核算软件的核心。
商业银行发放个人商业用房贷款时,借款人所购买商业用房必须已竣工验收。()
季某是一位精神病患者,在外流浪多年。某救助站发现季某后,对其进行了救助和治疗。了解到季某家庭状况后,救助站决定将他送回家乡,交给他的父母。在将季某交到他父母手中之前,下列选项中正确的是()。
关于道德的形成、发展和影响因素,社会学习论的研究侧重于()。
(将关键字序列(7、8、30、11、18、9、14)散列存储到散列表中。散列表的存储空间是一个下标从0开始的一维数组,散列函数为H(key)=(keyx3)MOD7,处理冲突采用线性探测再散列法,要求装填(载)因子为0.7。请画出所构造的散列表。
公共生活是相对于私人生活而言的,并且超越了私人生活,具有鲜明的()。
Theauthorseemstosaythattheinventionofthecomputeris______thatofthesteamandpetrolengines.Whichofthefollowing
最新回复
(
0
)