首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Major tourist attractions include large cities, seashores areas in warm climates and ski【C1】______ Indeed, it seems that almost
Major tourist attractions include large cities, seashores areas in warm climates and ski【C1】______ Indeed, it seems that almost
admin
2013-04-15
53
问题
Major tourist attractions include large cities, seashores areas in warm climates and ski【C1】______ Indeed, it seems that almost any place can become a tourist【C2】______ as long as it is different from the place where the traveler usually lives. Paris may not be a tourist attraction to a Parisian, but for a New Yorker, it may have many【C3】______ People travel for any number of reasons, and there are numerous attractions that【C4】______ to a wide variety of tastes.
In addition to being major business centers the large cities offer attractions and entertainment for all kinds of people. Cultural events occur【C5】______ , including theatrical and operatic 【C6】______ , concerts, ballet, and art exhibitions, to name a few. At the【C7】______ end of the scale, there is a great variety of night life in urban centers to choose from, and there is also a wide selection of restaurants. Shopping is an attraction for many visitors, whether in the great department stores of New York and Tokyo or in the boutiques (流行小店) of Paris and London. The big cities also offer a unique atmosphere and history. The flower vendors and cable cars of San Francisco are part of the unusual atmosphere of that city. And in Paris, the Louvre is not only a museum, but also the【C8】______ of important events in French history.
One of the advantages of the big cities is their ability to【C9】______ large numbers of tourists. These cities have an existing infrastructure (设施) that is capable of caring for the needs of millions of people, and many of the attractions that tourists visit have been developed primarily for the benefit of the inhabitants. Therefore, tourism is an economic plus for many big cities because it increases income from existing facilities, both public and private. The number of hotel rooms in New York—approximately 100,000 —is a good【C10】______ of just how important tourism can be in the life of a city.
word bank:
A. indication B. performances C. charms D. absorb E. opposite
F. continue G. debate H. resorts I. frequently J. dimension
K. destination L. appeal M. practical N. scene O. intensity
【C6】
选项
答案
B
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W2B7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
SmokeandMinorsMoreteenagegirlssmokethanboys.Coulditbebecausethetobaccoindustryplaysontheirdesiretolookfun,
SmokeandMinorsMoreteenagegirlssmokethanboys.Coulditbebecausethetobaccoindustryplaysontheirdesiretolookfun,
A、Moredetailedlabeling.B、Simplelabeling.C、Preciselabeling.D、Basiclabeling.A短文最后提到,这项研究使得新规定出台.现在商品必须havethemoredetai
A、Employerandemployee.B、Interviewerandinterviewee.C、Teacherandstudent.D、Policeofficeranddriver.D预览选项可知,本题考查对话双方的关系。
A、Silentreadinghadnotbeendiscovered.B、Fewpeoplecouldreadforthemselves.C、Peoplereliedonreadingforentertainment.
Whydosomanypeoplelivetoahealthyoldageincertainpartsoftheworld?Whatisthe【B1】______oftheirlonglives?Threet
A、Shechosetoworkathome.B、Shechangedclothesoften.C、Shequitherjobinadvance.D、Sheaskedforsickleave.A事实细节题。短文中提
A、Becausethisisanoldtraditionalsayingaboutfood.B、Becauseitcanremindpeopletoconcerntheirdiet.C、Becauseitcanr
Therunner______(被剥夺了金牌)formen’s100-meterdashatthegamesbecausehewasfoundtohavetakenstimulants.
随机试题
输气站场周围建筑物距场内最近地区工艺设备的距离为30m。()
By【B1】______afewsimpletechniques,parentswhoreadtotheirchildrencangreatlyincreasetheirchildren’slanguagedevelopm
病人,男性,58岁,在无明显诱因下,反复出现无痛性血尿两个月,他很焦虑,要求医生查明原因。该病人需要做膀胱镜检查,逆行肾盂造影,检查前一天的护理哪一项必要()
患者,男,41岁。无痛性进行性双侧颈部淋巴结肿大1个月,查体发现双侧颈部各1个2cm×2cm大小淋巴结,活动、无压痛,余浅表淋巴结未触及,心肺未见异常,腹平软,肝脾肋下未触及,临床疑诊淋巴瘤。问题3:为了临床分期,需要首选的进一步检查是
正常分娩胎膜自然破裂多在
Manydreams________seemimpossible,thenimprobable,andeventuallyinevitable.
1960年,我国对国民经济实行调整的方针是()。
以下关于图像文件格式的叙述中,错误的是______。
PassageThreeThesteakhousemaybeAmerica’sgreatestsingleachievement.Sure,there’sthatConstitutioneveryone’ssoimp
Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchildpoverty,butitreallyhastobeasked,betterforwhom
最新回复
(
0
)