首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
There is much discussion today whether economic growth is desirable. At an earlier period, our desire for material wealth may ha
There is much discussion today whether economic growth is desirable. At an earlier period, our desire for material wealth may ha
admin
2011-01-24
47
问题
There is much discussion today whether economic growth is desirable. At an earlier period, our desire for material wealth may have been justified. Now, however, this desire for more than we need is causing serious problems. Even though we have good intentions, we may be producing too much, too fast.
Those who criticize economic growth argue that we must slow down. There include the fixed supply of natural resources, the possible negative effects of industry on the natural environment, and the continuing increase in the world’s population. As society reaches these limits, economic growth can no longer continue, and the quality of life will decrease.
People who want more economic growth, on the other hand, argue that even at the present growth rate there are still many poor people in the world. Those proponents of economic growth believe that only more growth can create the capital needed to improve the quality of life in the world. Furthermore, they argue that only continued growth can provide the financial resources required to protect our natural surrounding from industrialization.
This debate over the desirability of continued economic growth is of vital importance to business and industry. If those who argue against economic growth are the business community must pay attention to these problems and continue discussing them with one another.
According to those who agree against economic growth we must slow down for the following reasons EXCEPT that______.
选项
A、our natural surroundings are in danger of being destroyed by industry
B、the fixed supply of natural resources marks a point beyond which growth can not continue
C、the world population is ever increasing
D、more efforts should be made to improve the quality of our material life
答案
D
解析
事实细节题。文中第2段举例了经济发展过快带来的问题,第二句便提到了A、B、C选项所叙述的3点。故只有D没提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W2GC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Since1950s,thecomputerindustryhas______.Althoughcomputersareusedinalmosteveryaspectsofbusiness,theycan’trepl
ThefollowingisthecontentsofabooknamedPublicRelations.Afterreadingit,youarerequiredtofindtheitemsequivalent
IamnotsurewhetherIcangetanyprofitfromthebusiness,soIcan’tmakea(n)______decisionabutwhattodonext.
A、whetherinthatareatheclimatewashealthyornotB、whetheraparticulartreewashealthyornotC、whetherpeople,tookgood
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
Everyoneknowsthattaxationisnecessaryinamodernstate:【51】it,itwouldnotbepossibletopaythesoldiersandpolicemenw
Althougheachbabyhasanindividualscheduleofdevelopment,generalpatternsofgrowthhavebeenobserved.Threeperiodsofde
AAlthoughPeterBhasbeenlaughedaClot,hewon’tDgiveuphisplan.
随机试题
背景某幕墙公司通过招投标从总承包单位承包了某机关办公大楼幕墙工程的施工任务。承包合同约定,本工程实行包工包料承包,合同工期180个日历天。在合同履行过程中发生了以下事件:事件一:按照合同约定,总承包单位应在8月1日交出施工场地,但由于总承包单位负责施工
简述咨询调查中内部数据的种类。
乙醇性心肌病可见
在电梯设备中检测轿厢是否超速的装置是()。
()是混凝土结构设计、施工质量控制和工程验收的重要依据。
世界三大宗教中,传人中国最早的是()。
我国首次实现月球软着陆和月面巡视勘察的探测器是()。
一个扇形的面积是314平方厘米,它所在的圆的面积是1256平方厘米,则此扇形的圆心角是()。
运动员竞技能力要素中某种能力缺陷,其总体竞技能力就会受到限制,难以达到较高的水平。()
HowtoProvideaBetterLifeforSeniorCitizens?
最新回复
(
0
)