首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
When a man is driving a car for long distances along a main road or motorway, two of his problems are to keep the car at a fairl
When a man is driving a car for long distances along a main road or motorway, two of his problems are to keep the car at a fairl
admin
2014-05-25
85
问题
When a man is driving a car for long distances along a main road or motorway, two of his problems are to keep the car at a fairly steady speed and to make sure that he does not run into the car in front of him. Easy enough you may think—but it is even easier on a long motorway drive for a man’s attention to wander. Some experiments have been made with a system which involves computer control of these two problems. The car’s computer keeps the speed steady. At the same time the distance between the car and another car in front of it is rear reflectors(后反射镜)of the car in front and is reflected back, so enabling the distance to be measured. This information is fed to the computer, which adjusts its speed control accordingly.
There are also to be experiments with a system called "Minigap". This system will he particularly useful to driver stuck in long queues of cars, as the computer would control not only the speed and the distance from the car in front, but also the steering(方向盘操纵). Using this system, a driver could switch over to Minigap, take out his newspaper and do the crossword puzzle while car drives most of the way home automatically. To the roadside observer, the line of cars would seem like a train which carriages could join or leave at will (任意).
According to the passage what is NOT the result after using a computer control system?
选项
A、A car would be like a train.
B、A car could be driven automatically.
C、A car would not run into another car.
D、The speed of a car could be kept steady.
答案
A
解析
文中最后一句意思是:在路边的观察者来看,一队汽车就像一列火车,车厢可以随意加入或离开。这里“车厢”即指一辆辆的汽车。因此不是一辆汽车而且是一队汽车像火车。故应选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W2UC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Televisionhasnowcometonearlyeveryfamily.Ithasbecomeaveryimportantpartinpeople’slife.SchoolchildrenintheUS
Televisionhasnowcometonearlyeveryfamily.Ithasbecomeaveryimportantpartinpeople’slife.SchoolchildrenintheUS
AThemajoradvantageofalargecorporationBwasthatitcanraiselargesumsofmoneyCtoengageinefficientlarge—scaleDprod
Television,itisoftensaid,keepsone【C1】______aboutcurrentevents,allowsonetofollowthe【C2】______developmentinscience
Television,itisoftensaid,keepsone【C1】______aboutcurrentevents,allowsonetofollowthe【C2】______developmentinscience
WhatistheWritingLabandwhyshouldIuseit?TheWritingLabisafreeservicewhereallstudentsatPurdueUniversityc
Youmust______therubbishbeforeyouleavetheoffice.
(英语专业必做)Drunkendriving—sometimescalledAmerica’ssociallyacceptedformofmurder—hasbecomeanationalepidemic.Every
Thepriceoffruithasincreasedrecently______thepriceofvegetableshasgonedown.
Forsomeemployers,thepolicyoflifelongemploymentisparticularlyimportantbecauseitmeansthattheycanputmoneyandeff
随机试题
“何以解不痛快?唯有象棋。”这句话出自()
外阴上皮内瘤变可以逆转自然消失,也可发展为原位癌,再进展为浸润癌。()
酪氨酸可转变为
窦性心动过缓常见于
策划重大事故应急预案时应充分考虑()等。
下列关于“以人为本”的学生观,说法不正确的是()。
小猪、小鸭、熊猫和羊驼共用一口水井。小猪每隔5天去打一次水,小鸭每隔11天去打一次水,熊猫每隔17天去打一次水,羊驼每隔29天去打一次水,如果4月1日那天它们都去水井打水了,问它们下一次都去水井打水是几月几日?()
A、 B、 C、 D、 C根据上面两行的图形,可发现其中的规律,第二幅图上方的点数减去第一幅图上方的点数为第三幅图上方的点数,三幅图下方的点数为相邻的三个自然数,故可见空缺处图形上方应为空白,下方应为两个点,
下列对loopback接口的描述中,错误的是()。
王羲之祖籍为现在的山东省,是东晋大书法家,后人尊称他为“书圣”(theSageofCalligraphy)。王羲之年轻时跟卫夫人学习书法,后来又到处游历,学习了书法界前辈们的碑刻。据说他常常夜以继日地练习书法。休息时,他还想着字的结构,手指就在衣服上
最新回复
(
0
)