首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are
admin
2022-01-20
88
问题
Like a tired marriage, the relationship between libraries and publishers has long been reassuringly dull. E-books, however, are causing heartache. Libraries know they need digital wares if they are to remain valuable, but many publishers are too wary of piracy and lost sales to cooperate. Among the big six, only Random House and HarperCollins license e-books with most libraries. The others have either denied requests or are reluctantly experimenting. In August, for example, Penguin will start a pilot with public libraries in New York.
Electronic borrowing is awfully convenient. Unlike printed books, which must be checked out and returned to a physical library mile from where you live, electronic book files can be downloaded at home. Digital library catalogues are often browsed at night, from a comfy sofa. The files disappear from the device when they are due (which means no late fees, nor angst about lost or damaged tomes).
E-lending is not simple, however. There are lots of different and often incompatible e-book formats, devices and licences. Most libraries use a company called OverDrive, a global distributor that secures rights from publishers and provides e-books and audio files in every format. Some 35 million titles were checked out through OverDrive in 2011, and the company now sends useful data on borrowing behavior to participating publishers. Yet publishers and libraries are worried by OverDrive ’ s market dominance, as the company can increasingly dictate fees and conditions.
Publishers were miffed when OverDrive teamed up with Amazon, the world’ s biggest online bookseller, last year. Owners of Amazon’ s Kindle e-reader who want to borrow e-books from libraries are now redirected to Amazon’ s website, where they must use their Amazon account to secure a loan. Amazon then follows up with library patrons directly, letting them know they can "Buy this book" when the loan falls due.
So publishers keep tweaking their lending arrangements in search of the right balance. Random House raised its licensing prices earlier this year, and HarperCollins limits libraries to lending its titles 26 times. Penguin plans to keep new releases out of libraries for at least six months, and each book will expire after a year. Hachette is engaged in some secret experiments, and the others are watching with bated breath. In Britain the government will soon announce a review of the matter. The story of the library e-book is a nail-biter.
We can learn from the passage that printed books________.
选项
A、can save you a considerable amount of time
B、cannot be browsed at night from a comfy sofa
C、may produce late fee as they expire
D、won’ t be lost or broken especially great works
答案
C
解析
细节题。根据题干关键词printed books定位到第二段。由Unlike printed books和The files disappear from the device when they are due(which means no late fees,nor angst about lost or damaged tomes)可知,印刷版书籍文件可能因为到期未还而产生滞纳金,故C项为正确答案。A项“(印刷版书籍)会节省大量的时间”不符合第二段第二句“印刷版书籍需要去离家几英里外的实体图书馆借阅和还书。与印刷版书籍不同,电子书籍文件在家就可以下载”。原文第二段第三句指出“人们常在晚上坐在舒适的沙发上浏览数字图书馆目录”,而并没有涉及印刷版书籍,故B项“人们不能在晚上坐在舒适的沙发上浏览印刷版书籍”为无中生有。D项“(印刷版书籍)不会丢失或损坏,尤其是伟大的作品”是对原文第二段最后一句的过度推断,不符合文意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W2i4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
ThemajordifferencebetweennarrativesalesandsuggestivesalesisthatMindycomparessalespeopletowinestewardsinthat_
Migrationisusuallydefinedas"permanentorsemi-permanentchangeofresidence".However,ourconcerniswithmovementbetween
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheUnitedStateshashistoricallyhadhigherratesofmarriagethanthoseofotherindustrializedcountries.Thecurrentannual
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
TheInternetaffordsanonymitytoitsusers,ablessingtoprivacyandfreedomofspeech.Butthatveryanonymityisalsobehind
随机试题
患儿,男,2岁。急性腹痛,腹胀,上腹可扪及横向走行包块,超声纵断表现为多层强弱回声团,脐周肠管呈持续充盈状。最可能的疾病是
下列关于病死率的论述哪项不正确
X线管的真空度应保持在
项目进度管理中工作排序是指确定各项工作之间逻辑关系,这种关系主要包括()
名义利率越大,计息周期越短,实际利率与名义利率的差异就越小。()[200s年考题]
某酒类股份有限公司为增值税一般纳税人,2016年2月发生以下业务:(1)为某企业特制一批白酒,用自产原浆白酒500斤勾浆68度白酒980斤,无同类白酒的销售价格,68度白酒生产成本为240元/斤。(2)用外购已税原浆白酒勾兑56度白酒3000斤,销售了
()的开通,加快了违法犯罪信息的传递,也使警民联系的渠道更畅通、更便捷。
我国是世界矿产大国。截至2011年底,全国已发现172种矿产,查明资源储量的矿产160种。但矿产开采产生巨量含有铜、铅、镉、镍等重金属的生产污水,其中相当部分污水得不到有效的处置,就被直接排入自然环境中,_______。填入画横线部分最恰当的一句
鲍姆琳德采用多种方法从哪些方面评定父母行为?()
那些认为在棒球比赛中下手球没有危险的人,一定对查普曼的死不知道或者知道但并没引起注意。1920年,查普曼被由投掷手卡尔投掷的下手球击中,结果死于脑部受伤。在刚进入新的世纪之际,应当呼吁在棒球比赛中正式禁止下手球的投掷方法。以下哪项最为恰当地概括了题干的论证
最新回复
(
0
)