首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Cell Phone: Hang up or Keep Talking? Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considere
Cell Phone: Hang up or Keep Talking? Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considere
admin
2011-04-18
56
问题
Cell Phone: Hang up or Keep Talking?
Millions of people are using cell phones today. In many places it is actually considered unusual not to use one. In many countries, cell phones are very popular with young people. They find that the phones are more than a means of communication. Having a mobile phone shows that they are cool and connected.
The explosion around the world in mobile phone use has some health professionals worried. Some doctors are concerned that in the future many people may suffer health problems from the use of mobile phones . In England, there has been serious debate about this issue. Mobile phone companies are worried about the negative publicity of such ideas. They say that there is no proof that mobile phones are bad for your health.
On the other hand, why do some medical studies show changes in the brain cells of some people who use mobile phones? Signs of change in the tissues of the brain and head can be detected with modern scanning equipment. In one case, a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss. He couldn’t remember even simple tasks. He would often forget the name of his own son. This man used to talk on his mobile phone for about six hours a day of his working week, for a couple of years. His family doctor blamed his mobile phone use; but his employer’s doctor didn’t agree.
What is it that makes mobile phones potentially harmful? The answer is radiation. High-tech machines can detect very small amounts of radiation from mobile phones. Mobile phone companies a-gree that there is some radiation, but they say the amount is too small to worry about.
As the discussion about their safety continues, it appears that it’s best to use mobile phones less often. Use your regular phone if you want to talk for a long time. Use your mobile phone only when you really need it. Mobile phones can be very useful and convenient, especially in emergencies. In the future, mobile phones may have a warning label that say they are bad for your health. So for now, it’s wise not to use your mobile phone too often.
The salesman retired young because______.
选项
A、he couldn’t remember simple tasks
B、he disliked using mobile phones
C、he was tired of talking on his mobile phone
D、his employer’s doctor persuaded him to do this
答案
A
解析
本题是细节考查题。题目是:这个推销员年轻时就退休的原因是______。选A的依据是:原文第三段第三句:“In one case,a traveling salesman had to retire at a young age because of serious memory loss.He couldn’t remember even simple tasks.”说明推销员退休的原因是严重的失忆,他甚至记不住简单的任务。而只有选项A与原文意思相符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W5Ld777K
本试题收录于:
职称英语理工类A级题库职称英语分类
0
职称英语理工类A级
职称英语
相关试题推荐
ScreenTest1.EveryyearmillionsofwomenarescreenedwithX-raystopickupsignsofbreastcancer.Ifthishappensearl
MoreAboutAlzheimer’sDiseaseScientistshavedevelopedskinteststhatmaybeusedinthefuturetoidentifypeoplewith
MoreAboutAlzheimer’sDiseaseScientistshavedevelopedskinteststhatmaybeusedinthefuturetoidentifypeoplewith
MoreAboutAlzheimer’sDiseaseScientistshavedevelopedskinteststhatmaybeusedinthefuturetoidentifypeoplewith
MoreAboutAlzheimer’sDiseaseScientistshavedevelopedskinteststhatmaybeusedinthefuturetoidentifypeoplewith
Smokingisnotpermittedintheoffice.
ADigitalCodeHasWideApplicationsBFloppyDisksAreOutdatedCCDsAreDurableDCD’sWorkingPrincipleIsExplainedE
ADigitalCodeHasWideApplicationsBFloppyDisksAreOutdatedCCDsAreDurableDCD’sWorkingPrincipleIsExplainedE
Accordingtothefirstparagraph,whichofthefollowingisNOTaproblemofaging?SoicalSecurityintheU.S.isincreased__
ManandComputerWhatmakespeopledifferentfromcomputerprograms?Whatisthemissingelementthatourtheoriesdon’tyet(51)
随机试题
子宫内膜脱落不全功血患者,正确的是
关于准分子激光器的描述错误的是
县级以上各级人民政府应当采取措施加强对中医药文献的
细胞质内出现大小不等,圆形均质红染物质的病变,见于
关于对全面推进依法治国基本原则的理解,下列哪些选项是正确的?(2015年卷一51题)
国际上对一个国家或地区经济发展阶段划分的理论有()。①霍夫曼定理;②工业发展阶段论;③产业成长阶段论;④产业结构演化论;⑤罗斯托“起飞论”;⑥产业进化论
甲公司拟向乙公司订购一批办公家具,授权本单位员工李某携带一张记载有本单位签章、出票日为2001年5月9日、票面金额为18万元的转账支票(同城使用,下同)前往采购。5月10日李某代表甲公司与乙公司签订了价值18万元的买卖合同。该合同约定:甲公司于合同签订当日
获得导游人员资格证后,申领导游证必须具备()条件。
相对而言,下列类型的文件中,不易感染病毒的是()。
Newswritersareexpectedtobeclearandaccurate;theforminwhichtheywriteorspeakis______tothatrequirement.
最新回复
(
0
)