首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In the opinion of many Americans and Europeans, we only began to really explore our world in the sixteenth century. According to
In the opinion of many Americans and Europeans, we only began to really explore our world in the sixteenth century. According to
admin
2016-01-30
57
问题
In the opinion of many Americans and Europeans, we only began to really explore our world in the sixteenth century. According to them, the sailors of the ancient world did not explore distant parts of the world; they did not have the necessary knowledge or skills for long sea journeys. However, the people who have this opinion are forgetting two important facts of history.
First, sometimes early scientists have an idea which is correct, but scientists in later centuries do not believe it. For example, about 270 B. C. , a Greek scientist had an idea which we all believe today. The earth moves around the sun. But for the following 1, 600 years scientists did not believe this. In their opinion, the sun clearly moved around the earth. They discovered the truth again only in the fifteenth century!
The second fact of history that many people forget is this: Ancient does not mean primitive. For example, the ancient Egyptians knew a great deal about the stars; they used this knowledge to find their way across the oceans. Two thousand years ago a Greek scientist who lived in Egypt calculated the distance around the earth. The results of his calculations were close to the real distance we know today! So the ancients had a great deal of scientific knowledge. They also had skills which equaled the skills of today. For example, 1,300 years ago and before, fishermen in Ireland built their boats of wood and leather. Today some fishermen in Ireland still make boats of the same design. They use tools and materials which are not very different from the tools and materials which their ancestors used. Why? The ancient design of the boats was good, and with skillful sailors, these boats can sail in all kinds of weather.
Clearly long before the sixteenth century, people had the skill, the knowledge and the equipment which were necessary for long journeys by sea. The world did not have to wait until the sixteenth century for its first explorers!
"People from the ancient world sailed around Africa. They even reached America. " In your opinion, how would the writer of the passage feel about these ideas?
选项
A、He has used this as an important fact to praise ancient civilization.
B、He does not believe them.
C、In his opinion, ancient explorers did not have the skills necessary for long journeys.
D、In his opinion, they are possible.
答案
D
解析
细节推断题。根据题干关键词sailed定位到原文尾段。从尾段可以判断作者认为早期人们有远航探索所需的必备条件,因此进行远航探索是可能的。故答案为D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/W6GO777K
0
考博英语
相关试题推荐
The______amongsttheworld’sscientistsisthattheworldislikelytowarmupoverthenextfewdecades.
Mostofustellonetwoliesaday,accordingtoscientistswhostudythesethings.Andwerarelygetcaught,becausetheliesw
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstraggleagainst【C
ThehistoryofAfrican—Americansduringthepast400yearsistraditionallynarrated【C1】______anongoingstraggleagainst【C
"RefrigeratorproductioninChinajumpedfrom1.4millionunitsin1985to10.6millionin1998,"accordingtoDavidFridley,ar
Whenconcernedparentsprotesttheexcessivesexorviolenceontelevision,theyoftenseekcontroloftelevisionfromsomeouts
Jenny’swealthofpracticalexperienceandpsychologicalacuity(sharpness)______morethanherlackofformalacademictraining.
Guthrie’scontiguityprincipleofferspracticalsuggestionsforhowtobreakhabits.Oneapplicationofthethresholdmethod
Largecompaniesneedawaytoreachthesavingsofthepublicatlarge.Thesameproblem,onasmallerscale,facespractically
随机试题
法院受理了利捷公司的破产申请。管理人甲发现,利捷公司与翰扬公司之间的债权债务关系较为复杂。下列哪些说法是正确的?
按照不同的财富观对客户进行分类,下列哪项属于对挥霍者的描述?()
在美术课堂中,教师为同学们展示了某历史名画,引导同学们用美术术语来分析和描述绘画内容,并通过造型、表演等方式来表达自己对该作品的感受,这属于美术内容标准()模块的学习内容。[广东2020]
发生火灾后,拨打“119”电话报警时必须讲清的内容包括()。
建筑高度为21m的医疗建筑属于()。
口腔颌面部间隙感染易继发扁圆形骨髓炎的间隙有()、()和()。
(2004)为保持文物建筑的历史可读性和历史真实性,修复中任何增添部分都必须跟原有部分有所区别。这一原则是在以下哪项中确定的?
()是指财政部门代表国家对单位和单位中的相关人员的会计行为实施的监督检查,及对发现违法会计行为实施行政处罚,是一种外部监督。
2015年3月以来,某县公安局屡次接群众报警,称电动摩托车被盗。民警经大量梳理归纳.将其中10余起案件串并侦查发现,上述案件几乎都有“作案时间集中在下午1时至2时、晚6时至7时”“发案区域集中在县城周边”“嫌疑人戴一顶棒球帽,且途经摄像头时,有意低头或遮挡
不成文宪法国家的宪法形式有()。
最新回复
(
0
)