首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Many of us have a vague feeling that things are moving faster. Doctors and executives of ten complain that they can’t keep up wi
Many of us have a vague feeling that things are moving faster. Doctors and executives of ten complain that they can’t keep up wi
admin
2014-02-19
45
问题
Many of us have a vague feeling that things are moving faster. Doctors and executives of ten complain that they can’t keep up with the latest developments in their fields. Hardly a meeting or conference takes place today without some talk about "the challenge of change". Among many there is an uneasy mood—a suspicion that change is out of control.
Not everyone, however, shares this anxiety. Millions sleepwalk their way through their lives as if nothing had changed since the 1930’s, and as if nothing ever will. Living in what is certainly one of the most exciting periods in human history, they attempt to withdraw from it, to block it out, as if it were possible to make it go away by ignoring it.
One sees them everywhere. Old people, resigned to live out their years, attempting to avoid, at any cost, the intrusion(扰乱,侵犯) of the new. People of thirty-five and forty five, nervous about student riots, sex, L.S.D, or miniskirts, feverishly attempting to persuade themselves that, after ail, youth was always rebellious, and that what is happening to day is no different from the past. Even among the young we find an incomprehension of change: students so ignorant of the past that they see nothing unusual about the present.
The disturbing fact is that the vast majority of people find the idea of change so threatening that they attempt to deny its existence. Even many people who understand intellectually that change is accelerating, do not take this critical social fact into account in planning their own personal lives.
选项
A、Things are moving faster.
B、Change is out of control.
C、People react differently to changes.
D、Young students are ignorant of changes.
答案
C
解析
主旨大意题。根据文章大意,可以很清楚本文讲的是人们对快速变化的不同反应。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WAgK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
He______complainingaboutherbeinglateassoonasshearrived.
A、Idon’tlikeit.B、It’swarminwinterandcoolinsummer.C、IlikeNewYorkverymuch.D、NewYorkisawonderfulplace.B询问对方
15.Mykeywasmissing,I______itintheoffice.
A、Idon’tthinkso.B、Nevermind.C、I’mastrangerhere.D、Notreally.C本题测试考生对问路的回复。问题Excuseme,couldyoutellmethewaytoCa
Withmorechannels,wewillgetmorehigh-qualityprogrammesandalsomore"rubbish".
A、Areyoufreetomorrow7B、IlikewatchingTV.C、Iagreewithyou.D、Goahead.C“Ithinkit’sgoingtobeaniceday.isn’t,it?”即
Incaseofsomethingunexpected,itisadvisableto______yourlifeagainstaccident.
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.
Johnlivedwithhismotherinaratherbighouse,andwhenshedied,thehousebecametoobigforhimsoheboughtasmallerone
WheredidJeffgettheinformation?Fromthe______.Whatdidthecataloguesincludeexceptvariousproducts?Detailedspecifi
随机试题
导致弥散性血管内凝血患者出血的主要原因是
有机磷农药中毒时,出现烟碱样症状的表现是()。
A.心脏毒性B.出血性膀胱炎C.肝损伤D.肺纤维化E.腹泻米托蒽醌可引起的主要不良反应()。
建设工程项目进度控制的管理措施涉及( )。
某汽车企业2004年第一季度汽车完成周转量200万吨公里,挂车完成周转量80万吨公里,拖运率为()。[2005年真题]
紧张、焦虑、恐惧等消极情绪出现,对身心健康都是有害无益的,应该尽量压抑这类情绪。()
商洽性文件的主要文种是()
Whereistheman?
Wherehavethefamilydecidedtogoforavacationthissummer?
如果你是一个中等水平的读者,你能够以每分钟300字的速度阅读一本中等水平的书。不过,你必须每天这样坚持下去,否则就无法保持这种水平。【T1】你也不可能以这个速度阅读科学、数学、农业、商业方面的书,或是对你来说内容生疏的书。(Nor…or…)你绝不会以这种速
最新回复
(
0
)