首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
If women are mercilessly (无情地) exploited year after year, they have only themselves to blame. Because they tremble at the though
If women are mercilessly (无情地) exploited year after year, they have only themselves to blame. Because they tremble at the though
admin
2013-02-24
61
问题
If women are mercilessly (无情地) exploited year after year, they have only themselves to blame. Because they tremble at the thought of being seen in public in clothes that are out of fashion, they are always taken advantage of by the designers and the big store.
Changing fashions are nothing more than the intentional creation of waste. Many women spend vast sums of money each year to replace clothes that have hardly been worn. Women who cannot afford to throw away clothing in this way, waste hours of their time altering the dresses they have. Skirts are lengthened or shortened; neck-lines are lowered or raised, and so on.
No one can claim that the fashion industry contributes anything really important to society. Fashion designers are rarely concerned with vital things like warmth, comfort and durability. They are only interested in outward appearance and they take advantage of the fact that women will put up with any amount of discomfort, as long as they look right. There can hardly be a man who hasn’t at some time in his life smiled at the sight of a woman shaking in a thin dress on a winter day, or delicately picking her way through deep snow in high-heeled shoes.
When comparing men and women in the matter of fashion, the conclusions to be drawn are obvious. Do the constantly changing fashions of women’s clothes, one wonders, reflect basic qualities of inconstancy (反复无常) and instability? Men are too clever to let themselves be cheated by fashion designers. Do their unchanging styles of dress reflect basic qualities of stability and reliability? That is for you to decide.
By saying "the conclusions to be drawn are obvious" (Lines 1--2, Para. 4), the writer means that______.
选项
A、women’s inconstancy in their choice of clothing is often laughed at
B、women are better able to put up with discomfort
C、men are also exploited greatly by fashion designers
D、men are more reasonable in the matter of fashion
答案
D
解析
文章第三段和第四段讲的是男女对时装的不同态度。作者认为男人在衣着时装方面比较明智,不会上时装设计者的当。根据这些信息,D项正确。作者只是反对但不是嘲笑妇女勤换时装,故可排除A项。B项和C项与原文内容不符。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WCu7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessayonthetopicofSkippingClasses.Youshouldwriteatleast120
A、Becausepeoplewhoeatspoiledfoodmaygetsick.B、Becausefarmershavetothrowawayspoiledproducts.C、Becausefarmershav
AmongthecriticismsoftheObamaadministration’sbankrescueproposalisthatthegovernmentwillprovideupto$1trillionin
A、Takeadeepbreathandtrytoforgetyournervousness.B、Drawbackfromthegroupandtrytocalmdown.C、Lookforthepeople
A、ItkeepsreadersawayfromthePC.B、Ithelpsalotwithenvironmentprotection.C、Itcostslessthanbuyingtraditionalnewsp
Althoughtheenjoymentofcolorisuniversalandcolortheoryhasallkindsofnamestoit,colorremainsaveryemotionalands
Healwaysjumpedinwithhisownwords______(每当我想评论事情的时候)
A、HeprefersGermanytootherEuropeancountries.B、Hepreferslargenoteswhentraveling.C、He’drathertaketraveler’schecks
Thehumanbrainisthemostcomplexstructureintheuniverse.Itcontains【B1】______100billionnervecells,eachofwhichhast
A、Expressitopenlyinacalmreasonableway.B、Burstwithanger,screamandyell.C、Keepitinside.D、Cry.D判断题。浏览选项可知,四个选项讲述了四
随机试题
—I’mverytired.—Wereallyshouldstop______andgotobed.
A.病人期待明确的诊断,并得到良好的医护对待B.医生指导病人用药以及治疗中的注意事项,部分合作,但医生还是主角C.医患关系平等,共同分享信息,讨论治疗方案D.医生完全按照患者的要求行事E.医患关系严重紧张共同参与型医患关系表现为
某大学教师王女土明晨将行冠脉搭桥术,今晚影响其睡眠的首要因素最可能是
某药物在胃中易被破坏,而且对胃有刺激作用,需包衣的种类为
男性患者,72岁,有慢性支气管炎、阻塞性肺气肿病史20年。胸闷、气短加重1周,血气检查:pH7.29,PaCO278mmHg,PaO258mmHg,HCO3-32mmol/L,BE5mmol/L。据此结果该患者酸碱失衡的类型最可能是
需要预测某宗房地产2002年的价格,已知该类房地产1997~2001年的价格及其逐年上涨速度如表3-8-2中第二列和第三列所示则()。
阅读下列材料,回答问题。某小学要进行一次全校性的书法比赛,希望给同学们提供一次充分展示自己的机会。这次活动是为了激发学生的积极性,发展学生的能力,在学生中形成集体荣誉感和奋发向上的精神。此活动深受广大师生的欢迎,各位老师和学生都给予了充分重视,积
自然界中,物种间的相互依赖给相关物种带来许多好处,但是当其中一个物种受到灾害影响时也会影响相关物种。因此,依赖昆虫授粉的植物可能会因为授粉昆虫被杀虫剂杀伤而数量减少,面临灭亡。这段话主要说明()。
除了ISDN和CableModem外,ADSL也是一种宽带接入方式。它采用不对称的传输模式,其数据下载速度比数据上传速度要______得多。
A、Gettingalongwellwithcolleagues.B、Payingattentiontoeverydetail.C、Planningeverythinginadvance.D、Knowingtheneeds
最新回复
(
0
)