首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It will confine us to the four walls. B、We will have unlimited freedom. C、The rich will be even richer. D、Education will be wi
A、It will confine us to the four walls. B、We will have unlimited freedom. C、The rich will be even richer. D、Education will be wi
admin
2010-11-02
55
问题
Bill Gates, the head of the world’s biggest computer software company, has a mission: "to put computers on every office desk and in every home." Bill Gates has had this mission since he was a university student years ago. [26] This deep personal interest, together with his technical skill and his business marketing, skills, helped him to create a giant computer company and to make him wealthy.
Although he is so wealthy, Bill Gates does not want to give up. He is still very interested in his vision and he travels the globe, from Beijing to London, making quick stops in cities to sell the new software products of his company.
The central vision of Bill Gates is the "information highway". [27] This is a network of computers that will link every home, office and shopping mall in the future. This computer network system will have an effect on business, shopping and education. Bill Gates says that the main use of this new technology will be in communication. It will be a way to find people with common interests and to share opinions with them.
But is this communication by computer along the "information highway" really a good thing? Won’t we be sitting at home, only "socializing" with our computer? No, says Bill Gates. In fact, the computer network will let us choose our own intellectual direction. It will give us freedom. [28] It will also bring good to society, because it will allow for the spread of education. When more and more people receive education, the gap between rich and poor will be narrowed.
选项
A、It will confine us to the four walls.
B、We will have unlimited freedom.
C、The rich will be even richer.
D、Education will be widely spread.
答案
D
解析
细节题。文章结尾部分提到了比尔?盖茨讲的信息高速公路的好处,其中还特别提到教育的发展,即D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WDs7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Oursleeptimeoverthepastcenturyhasbeen【B1】______byalmost20percent.Generally,adultsneedtosleeponehourfore
Thetendencynowadaystowanderinwildernessesisdelightfultosee.Thousandsoftired,nerve-shaking,over-civilizedpeoplea
Thetendencynowadaystowanderinwildernessesisdelightfultosee.Thousandsoftired,nerve-shaking,over-civilizedpeoplea
CrossCulturalConflictResolutioninTeamsTeammembersworkinincreasinglydiverseenvironments:intermsofage,gender,
Moreandmore,theoperationsofourbusinesses,governments,and【B1】______institutionsarecontrolledbyinformationthatexis
A、Beunabletobreathe.B、Beovercomebypressure.C、Becomespeechless.D、Bescaredbypressure.B综合推断题。文章最后一段介绍了有助于成功的第四个特质,cal
A、Gotouniversity.B、Got6amusicschool.C、Starthismusiccareerasapopsinger.D、Startabusinessinthemusicworld.C
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhavegrownpoorer.Manyfamiliesnolongeradequatelype
AlthoughweAmericansinrecentdecadeshavegrownricher,ourchildrenhavegrownpoorer.Manyfamiliesnolongeradequatelype
A、Thetwospeakersareclassmates.B、Themanismajoringinelementaryeducation.C、Thewomanismajoringinelementaryeducatio
随机试题
A.太阳之脉终绝B.太阴之脉终绝C.少阳之脉终绝D.少阴之脉终绝(2011年第85,86题)腹胀闭不得息,善噫的病机是()
某航运公司承担六个港口城市A、B、C、D、E、F的四条固定航线的物资运输任务,已知各条航线的起点、终点城市及每天航班数见表1,假定各条航线使用相同型号的船只,又各城市间的航程天数见表2.已知每条船每次装卸货的时间各需1天,则该航运公司至少应配备多
何技师在完成活动义齿整铸支架蜡型制作、包埋、焙烧后,欲进行铸造。牙科铸造的特点有A.可满足任何形式修复体的要求,能铸造出形状复杂,壁薄及有细小管腔的铸造件B.具有较高精度C.与锤造技术相比,具有劳动强度低,工作效率高的优点D.不属于熔模铸造法
下列关于我国《劳动合同法》所规定的合同期限错误的是()。
张某听说有一种全天候救助,他打算在需要的时候去救助站,他可以在()去救助站求助。
乡间读书过个年一近年关,苍茫的岁末时分总是格外地撩动着城里游子的心境。一时间周围总像有声音在急不可待地催促我踏上归家的行程,收拾好行李,常常丢三落四地忘却家人嘱咐携带的东西,却总忘不了整理好几册自己要读的书。说真的,再也没有比过年时到乡间,更能唤起我读中
大山中学所有骑自行车上学的学生都回家吃午饭,因此,有些家在郊区的大山中学的学生不骑自行车上学。为使上述论证成立,以下哪项关于大山中学的断定是必须假设的?()
在不同的经济增长阶段,经济活动所积累的风险水平和表现程度有所不同,因此金融机构在资源配置上必然会有不同的表现。一般而言,金融机构习惯享受顺周期的经济上升发展,愿意做__________的事;普遍忽视顺周期的末端风险管理,而一遇经济逆转,常会“雨中收伞”“_
既可以通过无限责任股东的存在保护债权人、取得外界信任,又可以通过有限责任股东吸引大量资金的企业形态是指()。
Readingthepapersandlookingattelevisionthesedays,onecaneasilybepersuadedthatthehumanspeciesisonitslastlegs,
最新回复
(
0
)