首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
公务员
Reading is the key to success. Apparently, every successful person develops a passion for reading. This is because reading is a
Reading is the key to success. Apparently, every successful person develops a passion for reading. This is because reading is a
admin
2015-12-29
19
问题
Reading is the key to success. Apparently, every successful person develops a passion for reading. This is because reading is a key element to obtain the information required to understand something. For instance: Lawyers have to study and learn every established law on their specific branches. Sometimes the law changes according to people’ s needs. A good lawyer has to be informed with the latest news in the Supreme Court. A doctor has to be informed of the latest advances in medicine.
Reading is very important to humankinds. It is relative in this world, especially reading. Reading can open many doors and it can lead you into a path of success. Studies have confirmed that reading to your unborn child is very good. This way your child will develop a passion for reading later on.
How do you develop a passion for reading? There is only one way you can boost your passion for reading. Let me explain this to you. If you want to learn how to ride a bike, you have to get on the bike as many times as possible until you have learned. It works the same way with reading. If you want to boost your reading, take a book and read it all the way through. When you finish reading your first book(mission accomplished), take another book and do the same. Try to read as much as you can. If you are going out, grab a magazine, a book, an article or something to read.
There is a very important factor behind the reading. This factor is very essential when you read. It’ s what makes you understand the meaning behind the text. Let’ s assume that you read a document and you are supposed to explain the meaning of the document. How would you explain the document , if you couldn’ t capture the message of the author? Do you see the importance of comprehension? Reading comprehension is extremely important.
What do you suppose the paragraph following will talk about?
选项
A、Famous people who love reading.
B、Ways to improve reading comprehension.
C、The importance of reading at school.
D、Popular reading websites.
答案
B
解析
文章第四段末指出阅读理解能力至关重要,但并未提及怎样提高阅读理解能力,因此接下来应该会介绍提高阅读理解能力的方法。所以答案为B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WGQq777K
本试题收录于:
小学英语题库教师公开招聘分类
0
小学英语
教师公开招聘
相关试题推荐
根据短文内容,从方框中选出能填入空白处的最佳选项SayingGoodbyeManypeoplewerewaitingforthetrain.Somewerereadingnewspapersandsomewere
Inthepast,manypeopleusedhorsesfortraveling,farmingandotherkindsofwork.Alotpeoplestillliketoridehorses.And
Harrywasaboyoffourteenyearsold.Hewastallandstrong.Andheranthefastestinhisclass.Soeveryonewasveryproudo
Areaderwroteintosaythatshewasfeelinglonelyatbreakbecauseherbestfriendwasn’taround.Here’souradvicetoher—an
Oneofthemostremarkablethingsaboutthehumanmindisourabilitytoimaginethefuture.Inour【B1】wecanseewhathasnoty
LearningHowtoLearn$22Childrenwhoreadthisbookshowgreatinterestinstudy.Manypictureswillhelpthemu
LearningHowtoLearn$22Childrenwhoreadthisbookshowgreatinterestinstudy.Manypictureswillhelpthemu
Thefirstrobotswereinventedinthe1920s.RobotshaveappearedinmanyAmericanfilms.Insomefilms,theyarestronger,fast
Thefirstrobotswereinventedinthe1920s.RobotshaveappearedinmanyAmericanfilms.Insomefilms,theyarestronger,fast
Causeandeffectisonewaytoexplainthingsthathappenaroundus.Manythingshappenbecausesomethingcausedorinfluencedt
随机试题
寻找潜在客户的“地毯式寻找顾客销售法”是指()
患者男,34岁,2小时前突然呕出咖啡色胃内容物约2000ml,伴柏油样大便2次,血压88/44mmHg,心率124次/min下述关于消化性溃疡并发出血的叙述,恰当的为()
膈神经来源于
心脾两虚的老年人宜选用的补益药为()。
根据我国《对外贸易法》的规定,国家对于()实行配额管理或者许可证管理。
地籍调查是国家依照有关法定程序,以()为核心,采用科学方法,查清每一宗土地的位置、权属界线、数量、用途等基本状况,满足土地登记需要。
质量目标计划值和实际值的比较是定性比较和定量比较的结合,如()。
儿童选择同性别伙伴的倾向日益明显的时期约在()。
下列中的立体图形①是由立体图形②、③和④组合而成,下列哪一项能够填入问号处?
计算机中地址的概念是内存储器各存储单元的编号,现有一个32KB的存储器,用十六进制对它的地址进行编码,则编号可从0000H到______H。( )
最新回复
(
0
)