首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Because many parents of brides don’t pay for the wedding. B、Because modern couples prefer simple weddings. C、Because people ne
A、Because many parents of brides don’t pay for the wedding. B、Because modern couples prefer simple weddings. C、Because people ne
admin
2019-04-23
40
问题
Each year, more than two million weddings take place in the United States. More than seventy billion dollars is spent on those weddings. And that does not include honeymoon travel for the newlyweds. Some people have big weddings and invite everyone they know. Some have small, simple weddings and invite only their closest friends and family members. And some elope. They get married first and tell people later.(16)Spending on weddings has reportedly dropped about ten percent in recent years because of the economic recession. Still, the average cost of a wedding is more than twenty thousand dollars. However, people can find many ways to save money on their weddings.(17)For example, they invite fewer people. Or they buy flowers from a local farmer’s market instead of a professional flower shop. The bride may buy a used gown rather than pay thousands of dollars for a new one. Traditionally the bride’s parents pay for the wedding. But Americans now get married at an older age than they once did. So working couples might pay for some or all of the wedding themselves. Or the two families share the costs. Many parents of brides think this is a wonderful idea. Many couples plan their weddings themselves.(18)But some hire a wedding planner to organize everything for them. The planner helps the bride find a wedding dress as well as dresses for her bridesmaids. The planner helps find a place for the reception after the ceremony. And the planner organizes all the details for the celebration, from the flowers to the food to the entertainment. Finally, during the ceremony and reception, the planner makes sure that everything takes place as planned.
16. Why spending on weddings has dropped in recent years in the United States?
17. Which one of the following can help people save money on the wedding?
18. What’s the purpose to hire a wedding planner?
选项
A、Because many parents of brides don’t pay for the wedding.
B、Because modern couples prefer simple weddings.
C、Because people need to save money due to the economic recession.
D、Because many people hire a wedding planner.
答案
C
解析
事实细节题。本题问的是为什么美国人近几年在婚礼上的花费有所降低。短文中明确指出:据报道,由于经济衰退,近几年在婚礼上的花费减少了10%。因此不难推断出正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WGZ7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Forthispart,youareallowed30minutestowriteashortessaybasedonthepicturebelow.Youshouldstartyouressaywitha
We’veBeenImaginingMountainsAllWrong,SayScientistsA)Fromthesimplestsketchestothemostadvancedscientificmodels
A、Thenumberoffamiliesisreducedalot.B、Moreyoungpeopleseldomstayathome.C、Relativesseldomliveinthesameplace.D
TheGulfBetweenCollegeStudentsandLibrariansA)Studentsrarelyasklibrariansforhelp,evenwhentheyneedit.Thisis
A、Theknowledgeofteachers.B、Thebehaviorsofstudents.C、Theprinciplesofschools.D、Theintroductionofbooks.A短文提到老师们需要有与
A、Behindthedoor.B、Intherestroom.C、Inthebedroom.D、Inthediningroomandothereatingspaces.D短文最后提到,这项研究建议镜子放在餐厅或在其他吃饭
Directions:Nowadayscollegerankingsattractpublicattention.Somepeoplecan’thelpthinkingwhetheritisreliableornot.P
ThegardensandfieldsofBritainweresavedfromagriminvasionthisspring.Thankstothesharp,latefrostsofMay,millions
Thefurnitureandaccessoriesinaprivateofficecansendapowerfulmessageabouttheimagetheoccupantwantstoproject.Amo
A、Apieceofmulti-usefurnitureforkids.B、Acameraforwatchingchildreninanotherroom.C、Ayoungboy’sdailylifewithhis
随机试题
权变理论
临床诊断前列腺癌的基本方法包括__________、__________和__________。
A.白细胞15×109/L,中性粒细胞65%,淋巴细胞30%B.白细胞8.0×109/L,中性粒细胞50%,淋巴细胞50%C.白细胞10×109/L,中性粒细胞35%,淋巴细胞60%D.白细胞20×109/L,中性粒细胞65%,淋巴细胞30%E.白
甲公司委托乙公司购买1万件羽绒服,甲公司与丙公司签订了货物买卖合同,乙公司购买羽绒服后,甲公司即将羽绒服销售给丙公司,甲公司此次销售成功可以获利50万元。但乙公司未按照合同约定购买羽绒服,而是购买了1万件棉服,甲公司不能按期向丙公司交货,必须向丙公司支付5
某房地产开发项目的土地使用期限为50年,项目建设期为5年,自估价时点至建成还需2.5年,建成后的建筑面积为11000m2,年净收益为350万元,若报酬率为7%,折现率为10%,建筑物经济寿命与土地使用期限同时结束,则建成后的房地产于估价时点的价值为(
无阻尼等截面梁承受一静力荷载P,设在t=0时把这个荷载突然撤除,质点m的位移为:
证券公司应当在集合资产管理计划开始投资运作之日起6个月内使投资组合比例符合约定。( )
Healthimpliesmorethanphysicalfitness.Italsoimpliesmentalandemotionalwell-being.Anangry,frustrated,emotionally【C1
Whatdoesthewomansuggestthemando?
Itistimethenationsoftheworld______ahalttothemanufactureofnuclearweapons.
最新回复
(
0
)