首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It was the most successful among the EU countries. B、It has increased 8% in the last five years. C、The unemployment rate has r
A、It was the most successful among the EU countries. B、It has increased 8% in the last five years. C、The unemployment rate has r
admin
2011-01-02
79
问题
Now European finance ministers are expected to reprimand the Irish government today after they meet in Brussels. They’ve been alarmed by December’s budget in the Irish Republic which cut taxes and increased government spending. The other European countries fear this will stoke up inflation and undermine the stability of the Euro, the single currency.
Finance ministers from the European Unions 15 states are holding their regular monthly meeting in Brussels. They’ve been given the tricky task of handing out some public criticism to the government of the country with the most successful economy, the Irish Republic. In the last five years Ireland has boomed growing by an average eight percent a year, unemployment has reached its lowest level for 20 years and commodity prices in Dublin became more expensive than in London.
选项
A、It was the most successful among the EU countries.
B、It has increased 8% in the last five years.
C、The unemployment rate has reached its lowest level for 5 years.
D、The commodity prices have decreased greatly in the country.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WJeO777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Incontrasttotraditionalanalysesofminoritybusiness,thesociologicalanalysiscontendsthatminoritybusinessownershipi
Incontrasttotraditionalanalysesofminoritybusiness,thesociologicalanalysiscontendsthatminoritybusinessownershipi
SuccessPersonalityAccordingtoaGallupsurvey,anumberofqualitiesarecommonamongsuccessfulpeople.Herearefiveof
Norms:TypesandAcceptanceSociologistsfindthattounderstandaculture,itisveryimportanttounderstanditsnorms.Ⅰ.
Norms:TypesandAcceptanceSociologistsfindthattounderstandaculture,itisveryimportanttounderstanditsnorms.Ⅰ.
A、howB、whenC、whyD、whereA考查分析重要细节的能力。新闻中有这样一句话:Butatoncesharpdivisionshaveemergedoverthebestpathtoachieveit.即意见
FredCookeofSalfordturned90twodaysagoandtheworldhasbeenbeatingapathtohisdoor.Ifyouhaven’tnoticed,theback
C英国文学之作家概况。JohnKeats(1795—1821),第二代浪漫主义诗人代表,代表作为OdetoaNightingale(《夜莺颂》),写作风格推崇“Beautyistruth,truthbeauty’’。
A、One.B、Two.C、Three.D、Four.C
随机试题
下列属于浅感觉的是
当屋架杆件在风吸力作用下由拉杆变为压杆时,其允许长细比为:
事故预警应遵循的基本原则是()。
在材料采购合同中,当供货方早于合同约定日期发出提货通知时,采购方可根据(),决定是否按通知的时间提前提货。
年轻人都愿意上大学这种现象背后的原因:在其他条件相同的情况下,人力资本投资进行得越早,则()。
下列关于我国上市公司股利支付相关规定的表述中,正确的是()。
教育法规实施的两种方式是()
当代大学生学习马克思主义理论,确立马克思主义的科学信仰,最重要的是
窗体上有命令按钮commaM1,对应的Click事件过程如下:PrivateSubCommand1_Click()DimxAsIntegerx=InputBox("请输入x的值")SelectCasex
Whichaspectofcolonialprintingdoesthepassagemainlydiscuss?Broadsidescouldbepublishedwithlittlerisktocolonial
最新回复
(
0
)