首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、Catching runaway criminals. B、Scratching the hidden bombs. C、Patrolling the dangerous town. D、Drug-sniffing or bomb-sniffing.
A、Catching runaway criminals. B、Scratching the hidden bombs. C、Patrolling the dangerous town. D、Drug-sniffing or bomb-sniffing.
admin
2009-09-12
31
问题
The dog has often been an unselfish friend to man. It is always grateful to its master. It helps man in many ways. Certain breeds of dogs are used in criminal investigations. They are trained to sniff out drugs and bombs. They help police to catch criminals.
The dogs that help in criminal investigations are mined at a school called the Military Dog Studies Branch of the U.S. Air Force in Lackland, Texas. The dogs to be trained are selected by an air force team. This team visits large cities across the country to buy the dogs. They may buy dogs from private citizens for up to $750 each. Some citizens freely give their dogs. The dogs selected must be healthy, brave and aggressive. They must be able to fight back if they are attacked. The dogs chosen are between the ages of one and three. They are given a medical examination when they arrive at the school. Their physical examination includes X-rays and heart tests. The trainee dogs undergo the first stage of training when they arrive in Lackland. This is an 11-week course for patrol duty. After this course, the best dogs are selected to go on another 9-week course. They learn drug-sniffing or bomb-sniffing. After this course, the dogs are ready for their jobs in the cities or on air force bases.
The mining given to a drug-sniffing dog is different from that given to a bomb-sniffing dog. A drag-sniffing dog is trained to scratch and dig for the drugs when he sniffs them. A bomb-sniffing dog sits down when he finds a bomb. That is the alert for hidden explosives.
选项
A、Catching runaway criminals.
B、Scratching the hidden bombs.
C、Patrolling the dangerous town.
D、Drug-sniffing or bomb-sniffing.
答案
D
解析
[听力原文]
What do dogs learn during the 9-week training?
信息明示题。文章提到,在为期9个星期的课程中,They learn drag-sniffing or bomb-sniffing,所以D正确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WS37777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
I’vetwicebeentocollege-admissionswars,andasIsurveythebattlefield,somethingdifferentishappening.It’sone-upmanshi
I’vetwicebeentocollege-admissionswars,andasIsurveythebattlefield,somethingdifferentishappening.It’sone-upmanshi
Therehasbeenaquietpandemicdevelopingwhilemostpeople’sattentionhasbeenonCOVID-19.Thelockdownhasexacerbated(使恶化
Therehasbeenaquietpandemicdevelopingwhilemostpeople’sattentionhasbeenonCOVID-19.Thelockdownhasexacerbated(使恶化
A、Thetourismindustrymightbeaffected.B、Theenvironmentmightbepolluted.C、Peoplemightprotestagainstthegovernment.D、
A、Agirlhaslivedinatreeforamonth.B、Thewholeforestwillbemissing.C、Peopletiethemselvestotrees.D、Theloggingin
A、Theyareseldomusedinpoems.B、Theycanmakeapoemblunt.C、Theyareneededinapoem.D、Theyaremostlyusedtoexpressfe
Fearisanemotiondevelopedfromlifeexperienceratherthananinbornnatureofhumans.Childrenwholivewithparentsofgre
Theresearchsuggeststhatpeopleincreasephysicalactivitytoamediumlevelandpayattentiontothechoicesoftheirfoodan
随机试题
人在摄取混合食物时,其呼吸商通常为
镇肝熄风汤的病机不涉及
在沉桩时应当停止锤击的情况有()
英美普通法认为,要约原则上对要约人无约束力,要约人在受要约人发出承诺之前,任何时候均可撤销要约,即使要约人在要约中规定了有效期限,在有效期限内要约也可以被撤销。()
吊顶的面层有()。
以国内上市公司重大资产重组为目的的评估,一般应该选择()作为可比对象。
解决商品经济内在使用价值和价值矛盾的关键是()
【B1】【B2】
FlorenceSephtonis77andlivesinDeganwy,NorthWales.Sheisreadingforanartsde-gree,"I’mmoreofacreaturetopolish
Bynowyouknowthat【C1】______yourmoney’sworthisnotjustamatterofluck.Itismoreoftenthe【C2】______ofbuyingskill.【C3
最新回复
(
0
)