首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、9 months. B、19 months. C、2 to 3 years. D、3 years. B细节题。考查数字记忆能力,对话明确提出,it took me nineteen months。故本题正确答案是B。
A、9 months. B、19 months. C、2 to 3 years. D、3 years. B细节题。考查数字记忆能力,对话明确提出,it took me nineteen months。故本题正确答案是B。
admin
2019-11-02
45
问题
Peter: The law on taxis is very interesting and I know in London it’s different from other places and rules are quite strict, aren’t they?
Jack: Any London cab driver does a thing called the Knowledge, which is an examination really. It’s called the Knowledge and it’s a basic test of...you get 468 runs — what they call runs — from a blue book.
Peter: And the idea is that anybody can get into a taxi, anywhere in London and give the driver a destination and he’s got to know the way there.
Jack: That’s the basis of the Knowledge, finding anywhere from point A to B in that six-mile radius in London.
Peter: Is it difficult to learn the Knowledge?
Jack: Average.. .it took me nineteen months. Now it’s taking guys three years because they want... I mean, you’ve got to have a medical, you are checked out by the police, you do the Knowledge, but after you’ve done the basic Knowledge there are still more exams to do. It can take anywhere now to two to three years. And then you do a driving test at the end.
Peter: I get the impression they are very strict about taxis. Quite apart from the Knowledge, there is the license. Do you have to get a license every year?
Jack: The license is renewed every three years, but for your cab, whether you rent it or you own it, you have to have a yearly overhaul which is a very strict passing test and there are some real stringent tests it’s got to pass.
Peter: Is it really worth it all?
Jack: Yeah, I think it is worth it. I enjoy being a taxi driver and, not only that, it does keep the standard very high, which is what we want in London.
Peter: Do you feel proud to be a Londoner? Were you born in London?
Jack: No, I was actually bom in Bristol but I came up to London when I was twelve.
Peter: Do you think of yourself as a Bristolian or a Londoner?
Jack: A few people think I am still a country boy but... because I’ve still got that accent in me. I haven’t really got a typical London Cockney accent but I see myself as a Londoner definitely now because I’ve been up here a lot longer.
Peter: What do you do in your spare time?
Jack: Well, I’m into boy building, that’s about.. .that takes up quite a good deal of my spare time basically.
Peter: How much time?
Jack: I might do a system of three days’ training with a day off followed by another three days’ training and a day off.
Peter: Where do you go to train?
Jack: I train at Ultra Sport gym. That’s up in Norwood.
Peter: Forgive my ignorance, but are we talking about some of Mr. Universe here, with you standing up in front of an audience and playing music and putting oil on your body and all that sort of thing? Is that the kind of body building you do?
Jack: Well, when you get seriously in...into the sports, you are literally building your body—all areas of your body — so on a Monday, for example, you might just train your chest with your triceps and on the Tuesday you might, I don’t know, your back and legs. You split your body up. Peter: Is just weights or do you have a lot of gadgets?
Jack: We have got machines up there, but it is not a high gloss, you know, sort of fitness center that you see some other gyms have got. It is a lot of free weights.
Peter: Do you have somebody supervising your training?
Jack: No. I train with two other regular partners.
This is the end of the SECOND interview. Questions 6 to 10 are based on what you have just heard.
Question Six What is the Knowledge mentioned in the interview?
Question Seven How much time does it take Jack to learn the Knowledge?
Question Eight Which of the following statements is TRUE?
Question Nine Why does Jack see himself as a Londoner?
Question Ten What is the interview mainly about?
选项
A、9 months.
B、19 months.
C、2 to 3 years.
D、3 years.
答案
B
解析
细节题。考查数字记忆能力,对话明确提出,it took me nineteen months。故本题正确答案是B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WVbK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
Asinevitablyashumanculturehaschangedwiththepassingoftime,sodoestheenvironment.
Forpeoplesufferingfromdepression,theadviceisusuallythesame:seekhelp.Thissimple-soundingdirective,moreover,is【M1
TeachingEnglishThroughChildren’sLiteratureI.Theroleofstoriesandstorytellinginlanguageteaching—storiesareused
A、By6%.B、Byl4%.C、By41%.D、By65%.C根据句(8)可知,单在印度,快餐产业就以每年41%的速度增长。因此答案为[C]。
PlanningaWritingLessonI.Whatisagenre—variousinkind—commonfeaturesofthesamegenre:—layout,thelevelof【T1】____
PlanningaWritingLessonI.Whatisagenre—variousinkind—commonfeaturesofthesamegenre:—layout,thelevelof【T1】____
A、Waystoremovefearsinmarriage.B、Waystorecognizeliesinmarriage.C、Adviceonclassifyingliesinmarriage.D、Adviceon
A、Sheisaneducator.B、Sheisarelationshipexpert.C、Sheisawebowner.D、Sheisasinglewoman.C本题考查重要细节。根据句(2-1)可知,Pepper
A、StayFit.B、WestinWorkoutRooms.C、FairmontFit.D、GreatHealth,FitforYou.D本题考查重要细节。根据句(10)可知,万豪酒店的“身体健康,与你最配”项目提供前沿的健身项目
A、Reducingvehiclenumbersonhighways.B、Forbiddinghonkingthehornloudly.C、Improvingdrivers’behaviors.D、Restrictingspac
随机试题
会计核算形式
我国政府于何年第一次在中央文件中明确规定,要把发展社区卫生服务作为今后若干年内卫生改革的重要内容
组成药物中含有人参的方剂是()
A.西红花B.蜂蜜C.自然铜D.阿胶E.三七对胃肠刺激性大的药物适宜服用时间是
设置水泥混凝土路面的伸缝很重要,它应满足()等要求。
建设工程档案原始资料必须经过()才能成为可供决策的信息,成为工程报表或报告文件。
设备经济寿命是指设备从投入使用开始,到()而被更新所经历的时间。
河北拥有世界文化遗产5处:河北承德避暑山庄及周围寺庙、清东陵(河北遵化市)、清西陵(河北易县)、长城(河北段)、大运河(河北段)。()
爱因斯坦说:“哲学可以被认为是全部科学之母。”这说明哲学是“科学之科学”。()
下面关于窗体的作用的叙述错误的是()。
最新回复
(
0
)