首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
You might guess that experienced drivers have fewer accidents, but research from insurer AXA has revealed that they are more law
You might guess that experienced drivers have fewer accidents, but research from insurer AXA has revealed that they are more law
admin
2011-03-11
67
问题
You might guess that experienced drivers have fewer accidents, but research from insurer AXA has revealed that they are more law-abiding and honest, too. A poll of 2 000 drivers in the UK found that those who have been behind the wheel for eight years or more had not only caused half as many accidents in the last year as less experienced drivers, but were also less likely to have broken the law or lied to their insurer.
Experienced drivers were half as likely to have been caught using a mobile phone while driving within the last year; and a third as likely to have been caught driving under the influence of alcohol or drugs, or to have been convicted of dangerous driving. They were also a fifth as likely to have been convicted of driving without a seatbelt.
Dishonest behavior appears to be much more common among newer drivers. The UK’s experienced drivers have always been an attractive group for insurers, but the much lower risk they present is rarely fully reflected in their premiums. This is why AXA has entered the direct car insurance market with a product that rewards them with a no-claims discount of up to 90 percent--far higher than anything else on the market. Only those drivers who have been claim-free for eight years or more will be eligible, which could offer large savings for around a third of motorists.
AXA’s research has enabled it to tailor not only the pricing to these expert drivers, but the service, too. AXA Car Insurance will offer a courtesy ear whenever yours is out of action due to accident, fire or theft, not just while it’s being repaired. The survey found they wanted higher service levels too, so customers will be able to change their policy details online or track a claim at any hour of the day or night, every day of the year.
Many drivers wrongly assumed they were insured if they were injured in accidents that are their faults. To plug the gap, AXA has introduced Driver Injury Cover,which pays up to £1 million for medical treatment and loss of earnings for an additional annual premium of £34.99--less than £3 a month.
Cocky newer drivers do appear to be somewhat overconfident. A third of those who’d been on the road for between only one and two years claimed they were already experienced drivers, and that rose to a half among those who’d been driving for just one more year. But, as AXA’s survey demonstrates, they have still got a lot to learn., they will need to be driving for at least five more years before they can take advantage of that 90 per cent no-claims discount.
What can be inferred from the last paragraph?
选项
A、New drivers think they are experienced.
B、All new drivers are overconfident.
C、New drivers need to get more rewards.
D、Old drivers can get 90 percent no-claim discount.
答案
A
解析
根据题干定位到文章末段。文中指出,上路一到两年的司机中,有三分之一宣称他们是有经验的司机,仅上路一年的人中有二分之一的司机称自己为老司机,由此可知[A]为正确答案。[B]过于绝对,[C]在本段未提及,[D]是对末句的曲解。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Whp4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Iamdelightedtoguestatthisfestiveoccasioncelebratingthe50thanniversaryofdiplomaticrelationsbetweenFinlandandth
Iamdelightedtoguestatthisfestiveoccasioncelebratingthe50thanniversaryofdiplomaticrelationsbetweenFinlandandth
Acommonassumptionabouttheprivatesectorineducationisthatitcatersonlytotheelite.(1)_____,recentresearchpoints
ItisgenerallybelievedthatthedigitaldivideissomethingAccordingtotheauthor,thenotionthatcomputersaretoblamef
China’sentryintotheWTOactuallyrepresentstheresultofathree-sidedwin-winsituation-China,theUnitedStatesandthe
ShoppinghabitsintheUnitedStateshavechangedgreatlyinthelastquarterofthetwentiethcentury.(1)_____inthe1990smo
Thismayhavepreservedtheelephantfrombeingwipedoutaswellasotheranimals______inAfrica.
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
ManyparentswhowelcometheideaofturningofftheTVandspendingmoretimewiththefamilyarestillworriedthatwithoutTV
IthasbeenahundredyearssincethelastbigoneinCalifornia,the1906SanFranciscoearthquake,whichhelpedgive(1)_____
随机试题
患者,男,40岁,感冒5日未解,现症喘咳气涌,胸部胀痛,痰多黏稠色黄,或夹血色,伴胸中烦热,面红身热,汗出口渴喜冷饮,咽干,尿赤,或大便秘结,苔黄或腻,脉滑数。本病例应选方
患者男,19岁。尿道损伤后出现排尿困难。护士遵医嘱为其留置导尿。患者表情紧张:“会不会很疼呀?”下列回答中较妥当的是()
重为W的人乘电梯铅垂上升,当电梯加速上升、匀速上升及减速上升时,人对地板的压力分别为p1、p2、p3,它们之间的大小关系为()。
爆炸性气体等爆炸性物质可分为()等几类。
甲于2000年5月将乙打伤,乙为此花去医药费5000元,但未及时向甲索赔。2001年6月,乙要求甲承担责任,甲遂向乙支付5000元。对此案的判断正确的是( )。
为幼儿提供的食物要比成人的细软些,这主要是因为幼儿()。
南京国民政府宪法、法律的统一解释机构是()。(2010年单选39)
Youaregoingtoreadatextabouttheprinciplesforteachingextensivereading,followedbyalistofexamples.Choosethebes
Insomniacs(someonewhocannotsleepeasily)don’tjustsufferatnight.Duringtheday,theyoftenfeelsleepy,havetroubleconc
A、TheynoticedanapparentchangeinthepositionoftheNorthStar.B、Theyobservedeclipsesatdifferenttimesoftheyear.C、
最新回复
(
0
)