首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Normally a student must attend a number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a grade whic
Normally a student must attend a number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a grade whic
admin
2018-04-04
57
问题
Normally a student must attend a number of courses in order to graduate, and each course which he attends gives him a grade which he may count towards a degree. In many American universities the total work for a degree is made up of thirty-six courses each lasting for one term. Generally, a course is made up of three classes per week for fifteen weeks; while attending a university a student will probably attend four or five courses during each semester. Normally a student would expect to take four years attending two terms each year. It is possible to spread the period of work for the degree over a longer period. It is also possible for a student to move between one university and another during his degree course, though this is not done as a regular practice.
For every course that follows a student is given a grade, which is recorded and available for the student to show to prospective employers. All this sets a constant pressure and strain of work, but in spite of this some students still find time for great activities in student affairs. The effective work of maintaining discipline is usually performed by students who advise the academic authorities. Any student who is thought to have broken the rules, for example, by cheating is to appear before a student court. With the large numbers of students, the operation of the system has something to do with a certain amount of activity. A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.
Some students are enthusiastic for positions in student organizations probably because______.
选项
A、they hate the constant pressure strain of their study
B、they will then be able to stay longer in the university
C、such positions help them get better jobs
D、such positions are usually well paid
答案
C
解析
根据第二段最后一句“A student who has held one of these positions of authority is much respected and it will be of benefit to him later in his career.”可知,一些学生热衷于学生会组织的职位,主要是有益于将来的就业。故选C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WiCO777K
0
成人本科学位英语
相关试题推荐
I’mcertainDavid’stoldyouhisbusinesstroubles.______,it’snosecretthatheowesalotofmoneytothebank.
Beingabletospeakanotherlanguagefluentlyisagreat______whenyoulookforajob.
Hegavenoopinionaboutthematterbecausehedidn’twanttorisk______init.
—Iknockedovermycoffeecup.Itwentrightover______keyboard.—Youshouldn’tputdrinksnear______computer.
—CouldIuseyourdictionary,please?—______.
Amancannotsmilelikeachild,______achildsmileswithhiseyes,whileamansmileswithhislipsalone.
Thesecourses,ifproperlyconducted,will______themindsofthestudents.
AsIamsureJennyisveryhonest,I______thatshestolethemoney.
Normallyastudentmustattendanumberofcoursesinordertograduate,andeachcoursewhichheattendsgiveshimagradewhic
随机试题
患儿,10个月,入院时诊断为腺病毒肺炎痰热闭肺证。今突然虚烦不安,额汗不温,口唇发绀。查体:体温38℃,呼吸64次/分,心率165次/分,心音低钝,肝脏比入院时增大2cm,舌暗紫,指纹沉而色青,达于命关。治疗首选
评价沥青与粗集料黏附性的试验方法有()。
软土地基上的公路路堤,加强其软土地基稳定性的工程措施有()。
甲公司共有1000名职工,该公司实行累积带薪缺勤制度。该制度规定,每个职工每年可享受5个工作日带薪年休假,未使用的年休假只能向后结转一个日历年度,超过1年未使用的权利作废,不能在职工离开公司时获得现金支付;职工休年休假是以后进先出为基础,即首先从当年可享受
孔子的教育思想有()。
下列选项中,最能反映墨家学派的主要思想观点的是()。
船是一种重要的水上交通工具。在划船的活动中,下列说法正确的是()。
一旅行团共有50位游客到某地旅游,去A景点的游客有35位,去B景点的游客有32位,去C景点的游客有27位,去A、B景点的游客有20位,去B、C景点的游客有15位,三个景点都去的游客有8位,有2位游客去完一个景点后先行离团,还有l位游客三个景点都没去。那么,
A.DMFTB.龋均C.患龋率D.龋病发病率E.根龋指数表示牙龈退缩与根面龋的关系()。
以下程序的执行结果是()。#include<iostream.h>classTcstClass2{public:TestClass2(){};TestClass2(inti,intj
最新回复
(
0
)