首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus or train ride. But the car changed all that. Though a
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus or train ride. But the car changed all that. Though a
admin
2018-07-12
52
问题
It used to be that if you wanted to travel, you had to plan for a long bus or train ride. But the car changed all that. Though at first it was thought of as too expensive, the car quickly became a necessary thing in America. Between 1908 and 1926, Ford Motor Company sold more than 15 million cars.
Almost from the beginning, people liked to use their cars to go on holiday. With so many people taking to the road, the U. S. had to build more and better roads to support(维持)all that traffic(交通). As an easy way to see the country, traveling by car brought about the development of roadside restaurants. People also needed information on interesting places to visit and how to get there, so road maps and travel guides(指南)were developed.
Having a car meant families could go to places far from where they lived. If you lived in a warm place, you could go to the mountains to see snow: if you lived in a cold place, you could drive to the seaside for fun in the sun. Cars made it possible to do what was not easy for most people before.
Why were road maps and travel guides developed?
选项
A、They were interesting to read.
B、Cars brought about traffic problems.
C、People needed information on traveling.
答案
C
解析
句意:公路路线图和旅行指南为什么发展起来?细节题。从文章第二段最后一句“People also needed information on interesting places to visit and how to get there,so road maps and travelguides were developed.”可以看出,是因为人们需要旅游景点和路线的相关信息,故选项C符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Wjed777K
本试题收录于:
公共英语一级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语一级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
AnneSullivancouldnotteachHelenKellertospeakuntilsomeotherimportantthingshadbeenlearned.Thelittlegirlhadtol
September10this______Teacher’sDay.
StudentsinmanycountriesarelearningEnglish.Someofthesestudentsarechildren,othersareteenagers(少年).Manyareadults
OnedayAlbertwasreadinganeveningpaper.Tohis【16】,befoundhisfirstteacherwas【17】alive,but【18】amedalforhaving【19】f
[A]manager[B]dictionary[C]light[D]milk[E]teacher[F]cashier[G]policemanPeopleuseittoseethings.
A、Right.B、Wrong.C、Doesn’tSay.A
Theyoungpolicemanoftenlooksafterthatoldwoman______.
A、You’rewelcome.B、Yes,youcan.C、Verygood.B
Noonecouldseetime,stopthepassingoftime【C1】______quickenitspassing.Butwe【C2】______theearthrevolves(自转)whileit【C
随机试题
A、扩大胃的贮纳容量B、研磨、粉碎、混合和推进食物C、保持胃的形状及位置D、减慢胃排空E、促进胃的吸收胃容受性舒张的主要作用是()
男,35岁。黄疸已1个月,右上腹轻微胀痛,食欲不振,经内科治疗无效。查体:肝大,胆囊增大,血胆红素17μmol/L,凡登白直接反应阳性,转氨酶70单位,碱性磷酸酶45单位,AFP>50ng/ml,可能诊断是
A.外界因素B.患者因素C.医师因素D.药师因素E.护士因素使用了质量不合格的药品属于()
外国人作品在中国境外首先出版后,30天内在中国境内出版的:
某建筑物的建筑面积5000m2,坐落的土地面积为2000m2,土地价格1500元/m2,用成本法测算出的该建筑物的重建价格为1600元/m2,市场上该类房地产的正常房地价格为1800元/m2。该建筑物的现值是()。
提炼对目标人群最有吸引力的优势竞争点,并通过一定的手段传达给消费者,然后转化为消费者的心理认识,是品牌营销的一个关键环节。()
有黑、白、蓝三种颜色袜子各7双,装在一个纸盒里,现从纸盒中任意取出袜子,为了确保至少有2双不同颜色的袜子,至少要取出()只袜子。
无论是古代的邮驿系统,还是现代的邮政系统.书信从寄信人到收信入手中,都需要经过一个时间、空间的旅行,它的特点是慢。而这种慢又________了人们的情感体验方式和书信体验方式。正是因为书信的________,古人的时空感知才变得遥远而漫长,而等待、盼望、忐
对所有的产品都进行了检查;没有发现假冒伪劣产品。如果上述断定为假,那么以下哪项也一定是真的?Ⅰ.有的产品尚未经检查,但发现了假冒伪劣产品。Ⅱ.或者有的产品尚未经检查,或者发现了假冒伪劣产品。Ⅲ.如果对所有的产品都进行了检查,则可发现假冒伪劣产品。
AudienceofWritingAudienceisaveryimportantconceptforwriting.Youneedtoanalyzeyouraudienceintermsofthefoll
最新回复
(
0
)