首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Increasingly, over the past ten years, people especially young people have become aware of the need to change their eating habit
Increasingly, over the past ten years, people especially young people have become aware of the need to change their eating habit
admin
2008-11-28
46
问题
Increasingly, over the past ten years, people especially young people have become aware of the need to change their eating habits, because much of the food they eat, particularly processed foods, is not good for the health. Consequently, there has been a growing interest in natural foods.
Natural foods, for example, are vegetable, fruit and grain which have been grown in soil that is rich in organic (有机的) matter. In simple terms, this means that the soil has been nourished (滋养) by unused vegetable matter, which provides it with essential vitamins (维生素) and minerals. This in itself is a natural process compared with the use of chemicals and fertilizers, the main purpose of which is to increase the quantity but not the quality of foods grown in commercial farming areas.
Natural foods also include animals which have been allowed to feed and move freely in healthy farms. Compare this with what happens in the mass production of poultry, there are battery farms, for example, where thousands of chickens live crowded together in one building and are fed on food which is little better than rubbish. Chickens kept in this way are not only tasteless as food; they also produce eggs which lack important vitamins.
There are other aspects of healthy eating which are now receiving increasing attention from experts on diet. Take, for example, the question of sugar. This is actually a non-essential food. Although a natural alternative, such as honey, can be used to sweeten food if this is necessary, we can in fact do without it. It is not that sugar is harmful in itself. But the problem is that the quantity we use has grown steadily over the last two centuries and in Britain today each person consumes an average of 200 pounds a year! Yet all it does is provide us with energy, in the form of calories. There are no vitamins in it, no minerals, and no fiber.
Which of the following is true according to Paragraph 2?
选项
A、Fertilizers are important in growing natural foods.
B、Soil for natural foods usually lacks organic matter.
C、Natural foods are grown in commercial farming areas.
D、Chemicals are used to increase the quantity of foods grown.
答案
D
解析
从文中第二段可知,天然食物长在富含有机物的土壤里;而人们使用化肥的主要目的是为了增大商业化种植区域里农作物的产量,而不是提高其质量。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WlfK777K
本试题收录于:
浙江省大学英语三级题库大学英语三级分类
0
浙江省大学英语三级
大学英语三级
相关试题推荐
RearrangethefollowingletterstomakeasinglewordwhichisastateofAmerica.AADEELRW
Attheendofabanquet10peopleshakehandswitheachother.Howmanyhandshakeswilltherebeintotal?
—He’supset.Youshouldn’thaveoffendedhim?—IknowIshouldn’thave.______.
JaneEyreoweditsSuccessnotonlytoitssharpcriticismofsocietyatthetime,butalsobecauseitintroducedthefirst_____
It’shandytohaveaweek—thosesevendaysandsevennights—becauseitmeanswecanplanwhattodooncertaindays,andhaveor
Manynewsmallbusinesses【C1】f______becausetheytrytobeeverythingtoeverybody.Suchastrategyleadstoadiffusionofcrit
ThesecircumstanceswerefarfrombeingordinaryandSmithhada______reasonforbeingherepersonally.
Thestaffhavebeeninformedthatundernocircumstances______thetelephoneintheofficeforpersonalcalls.
A、Maths.B、History.C、Music.D、English.C文中提到英语、自然、数学和历史是基础课程。
Bytheendofthismonthwe______tenlessons.
随机试题
甲铁矿矿区面积6.666km2。采矿许可证开采范围内,资源储量2286×104t。该矿于2002年8月建井投入生产,先后建成竖井5条,斜井3条。该矿现实际生产能力45×104t/a。2006年年产精矿粉10×104t,上缴税金1000万元。企业在册职工
在新的历史时期,统一战线中的核心问题是()
试述我国实行对外开放的必要性。
瘀血致病特点错误的是
药名词干为“—penem”的是
某普通合伙企业的合伙人共同委托合伙人甲执行合伙企业事务,但对甲执行合伙事务的权利作了一定的限制。在经营过程中,甲超越权限与某公司签订了一份房屋租赁合同,该公司并不知道甲超越了权限。对此签约行为,下列表述正确的是()。(2009年单项选择题第19题
我国《刑事诉讼法》第10条规定:人民法院审判案件,实行两审终审制。这是我国刑事诉讼法对于审级制度的明确规定,关于审级制度的理解,下列选项中错误的是:
可行性研究阶段的计价是( )。
根据个人所得税法律制度的规定,下列所得中,应缴纳个人所得税的是()。
道德修养是人们相互交往中所采取的有意识的、经过选择的、能够进行善恶评价的行为。()
最新回复
(
0
)