首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In some society it is the custom for parents to arrange the marriages of their children. The father and mother of the bride will
In some society it is the custom for parents to arrange the marriages of their children. The father and mother of the bride will
admin
2011-01-26
79
问题
In some society it is the custom for parents to arrange the marriages of their children. The father and mother of the bride will meet with the father and mother of the groom, and if both families are pleased with each other, an agreement will be made. Often the brides and grooms will not be asked for their opinion in this matter, and sometimes they do not even meet each other until the day of the wedding. In some countries, men advertise for mail-order brides in the heal paper.
Most Americans find the idea of arranged marriages difficult to understand or accept. They believe that two people should marry for love, after a period of dating or courtship. During that period, the prospective marriage partners are supposed to learn enough about each other to decide whether or not they will be able to build a successful marriage. Today in America, it is common for people to live together as a way of preparing for marriage. The idea of an arranged marriage seems very old fashioned indeed.
But aren’t all marriages arranged in one way or another? In the United States marriages are seldom formally arranged, but quite a lot of informal arranging goes on before two people become husband and wife. People who get married are introduced to each other by friends. These friends have already decided that the two people are right for each other and arrange for them to meet. In the United States this kind of arrangement is very common. Because friends have such great influence, their approval of a dating or mating partner is very important.
Families also exert open and subtle pressures on their children to influence their choices of marriage partners. Parents often arrange dates for their own children. One parent often tells a friend a bout her beautiful daughter or handsome son. Also, parents can meet the perfect marriage prospect for their son or daughter through business relationships. Since parents often assist their children financially, they feel that they have the right to help the bride and groom select where they will live, what type of furniture they will purchase, and what their life-style will be like.
To a larger extent, social class determines the choice of a marriage partner in the United States. Marriages are usually arranged between people of similar religious, ethnic, and financial back grounds. Despite what we see in the movies, the son of a bank president rarely marries or even meets a miner’s daughter. Americans may not accept or understand arranged marriages, but marriages in the United States are arranged nevertheless.
According to the passage, all of the following statements are true except that ______.
选项
A、in arranged marriages, the brides and grooms never meet before their wedding
B、many Americans think the idea of arranged marriage out of date
C、all marriages are not arranged in America
D、a lot of informally arranged marriages exist in America
答案
A
解析
原文第一段说在arranged marriage中,通常不会征求男女双方的意见,有时they do not even meet each other until the day of the wedding,但并不是说在此类婚姻中他们都从不见面,选项A表述不准确。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WmBO777K
0
考博英语
相关试题推荐
InTimBlack’scompany,whichpeopleusuallygetrelocatedabroad?
Withnewtechnology,youdon’tneedtobeattheofficetodoyourjob.Itisdifficulttobecomeatelecommuter.
•Readthearticlebelowaboutthefactorsthatinfluencebuyingbehavior.•Foreachquestion23-28ontheoppositepage,cho
•Readthefollowingpassagewhichadvisescandidateshowtoanswerdifficultinterviewquestions.•Arethesentences16-22"Ri
Nowadays,ourgovernmentadvocatescredittowhateverwedoorwhoeverwecontactwith.Onceyou______yourwords,youwilllose
IntheUnitedStatesatthetimeofWorldWarII,AwhensoldierswerescreenedBformilitaryservicethearmydefinedCaminimal
AmericaLosesaGreatPublicThinkerArthurMiller’sdeathlastweekmeantmorethanthelossofanoutstandingplaywright.
TheLondonterroristattacksonJuly7andJuly21changedBritishPrimeMinisterTonyBlair.Hehadlongbeenreluctanttomake
Duringthenineteenyearsofthiscareer,FranceBattiatehaswonthe______ofawideaudienceoutsideItaly.
Weareconvincedthatweareonthe______ofanimportantdiscovery.
随机试题
PowerPoint2000中,在_______视图中,可以定位到某特定的幻灯片。
阅读苏轼《水调歌头》(明月几时有),然后回答以下小题。丙辰中秋,欢饮达旦,大醉,作此篇兼怀子由。明月几时有?把酒问青天。不知天上宫阙,今夕是何年?我欲乘风归去,又恐琼楼玉宇,高处不胜寒。起舞弄清影,何似在人间!转朱阁,低绮户,照无
对于半月板损伤治疗,下列哪项不对
会计报表按输出方式的不同,通常分为()等类型。
《中华人民共和国刑法》和《中华人民共和国海关法》对走私的认定及处罚做了详细规定,请指出下列表述中哪些是正确的?()
()是指赋予期权的买方在事先约定的时间以执行价格从期权卖方手中买入一定数量的标的资产的权利的合约。
两岁以下婴儿随父母乘坐飞机旅行时,可免费携带行李()千克。
权威型思维障碍是指()。
TheBritishpolicemanhas______nicknamesmentionedinthepassage.Ifyouwanttoknowthetime,askapoliceman.Thismeans
Asitis,sleepissoundervaluedthatgettingbyonfewerhourshasbecomeabadgeofhonor.Plus,weliveinaculturethat【C1
最新回复
(
0
)