首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Whatever happened to the death of newspapers? A year ago the end seemed near. The recession threatened to remove the advertising
Whatever happened to the death of newspapers? A year ago the end seemed near. The recession threatened to remove the advertising
admin
2012-01-27
62
问题
Whatever happened to the death of newspapers? A year ago the end seemed near. The recession threatened to remove the advertising and readers that had not already fled to the Internet. Newspapers like the San Francisco Chronicle were chronicling their own doom. America’s Federal Trade Commission launched talks about how to save newspapers. Should they become charitable corporations? Should the state subsidise (补贴) them? It will hold another meeting soon. But the discussions now seem out of date.
In much of the world there is little sign of crisis. German and Brazilian papers shrugged off the recession. Even American newspapers, which inhabit the most troubled corner of the global industry, have not only survived but often returned to profit. Not the 20% profit margins that were routine a few years ago, but profit all the same.
It has not been much fun. Many papers stayed out of debt or difficulties by laying journalists off. The American Society of News Editors reckons that 13,500 newsroom jobs have gone since 2007. Readers are paying more for slimmer products. Some papers even had the nerve to refuse delivery to distant suburbs. Yet these desperate measures have proved the right ones and, sadly for many journalists, they can be pushed further.
Newspapers are becoming more balanced businesses, with a healthier mix of revenues from readers and advertisers. American papers have long been highly unusual in their reliance on ads. Fully 87% of their revenues came from advertising in 2008, according to the Organization for Economic Cooperation & Development (OECD). In Japan the proportion is 35%. Not surprisingly, Japanese newspapers are much more stable.
The whirlwind that swept through newsrooms harmed everybody, but much of the damage has been concentrated in areas where newspapers are least distinctive. Car and film reviewers have gone. So have science and general business reporters. Foreign bureaus have been savagely cut off. Newspapers are less complete as a result. But completeness is no longer a virtue in the newspaper business.
It is grim to forecast still more writers losing their jobs. But whether newspapers are thrown onto doorsteps or distributed digitally, they need to deliver something that is distinctive. New technologies like Apple’s iPad only make this more true. The mere acquisition of a smooth block of metal and glass does not magically persuade people that they should start paying for news. They will pay for news if they think it has value. Newspapers need to focus relentlessly (持续地) on that.
Some newspapers refused delivery to distant suburbs probably because______.
选项
A、readers threatened to pay less
B、newspapers wanted to reduce costs
C、journalists reported little about these areas
D、subscribers complained about slimmer products
答案
B
解析
根据题干中的refused delivery to distant suburbs将本题出处定位到第3段倒数第2句。题干是对该句的信息复现,原因可以从上下文中找。前面提到,报纸裁员,读者正为更薄的新闻产品支付更多的钱。很显然,这些都是报业为了节约成本而采取的措施。定位处有even强调,说明有的报纸拒绝向边远郊区投递也是为了减少开支(reduce costs),故答案为[B]。[A]和[D]是对Readers are paying more for slimmer products的错误理解,[C]的信息在文中未提到。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Wpo7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Revengeisoneofthosethingsthateveryoneenjoys.Peopledon’tliketotalkaboutit,though.Justthesame,thereisnothing
Revengeisoneofthosethingsthateveryoneenjoys.Peopledon’tliketotalkaboutit,though.Justthesame,thereisnothing
Letussupposethatyouaminthepositionofaparent.Wouldyouallowyourchildrentoreadanybooktheywantedtowithoutfi
A、TheauthormakesfunofthePresident.B、Theauthorthinkshighlyofthefilm.C、TheauthorisafanofHollywoodcomedies.D、
A、Heisnotsatisfiedwiththepay.B、Heisnotabletoenjoypaidholidays.C、Thejobisnotverychallengingforhim.D、There
Thebacteriathatcauseacommonfood-borneillnessshowlowdrugresistanceinAustralia,unlikesimilarstrainsfromtheUnite
A、Atadrugstore.B、Atahospital.C、Atadoctor’soffice.D、Atadentist’soffice.A女士说,“我需要阿司匹林,同时请按照这个处方给我拿药。”男士回答,“好的,这是你的阿
Directions:Forthispart,youareallowed30minutestowriteanapplicationfortheassistantlibrarianinyourschool.Yoush
Mostvolcanoesarequiet.Theyrest【B1】______forhundredsofyears.Noonepaysmuchattentiontothem.MountSt.Helenswason
Youdescribesomethingas______whenitisextremelybeautifulinappearanceoritisverypleasantorsatisfying.
随机试题
某市政府专门针对外地商品实施行政许可,限制外地商品进入本地市场,此行为属于【】
[2007年第112题]照明配电系统的设计,下列哪一条是正确的?
某粉料装车释放气收集处理系统,收集单元对废气的收集效率为90.0%,处理单元对颗粒物的处理效率为99.0%,则该收集处理系统的颗粒物去除效率为()。
公路定额中凡列有洒水汽车的子目,均按()km范围内洒水车在水源处自吸水编制,不计水费。
我国企业年金基金投资管理人的职责主要包括( )。Ⅰ.对企业年金基金进行投资Ⅱ.及时与托管人核对企业年金基金的会计核算和估值结果Ⅲ.建立企业年金基金的投资风险准备金Ⅳ.定期向受托人和监管部门提交投资管理报告Ⅴ.根据国家规定保存企业年金基金财产会计
我国利率市场化改革的基本思路是()。
甲公司为增值税一般纳税人,适用的增值税税率为17%,2014年度~2016年度发生有关业务资料如下:(1)2014年1月1日,为建造一条生产线筹措资金,从银行取得借款500万元,期限为1年。合同年利率为6%,到期一次还本付息。所借款项已存入银行。
丽江的火腿粑粑、宁蒗的琵琶肉和泸洁湖的酸鱼、鱼干是()人待客或馈赠亲友的佳品。
据报道,某地区一些家庭让孩子以休学的方式,奔赴浙江一所私人学校就读“国学”;武汉也有人将孩子从城市带到农村,在一所废弃的小学里学习生活,自己当老师教育孩子,去追逐心目中所谓的“世外桃源”。然而教育的“世外桃源”并不真的存在。不论是现代私塾,还是在家教育,某
2020年夏季奥运会将在日本________举行。
最新回复
(
0
)