首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、They continued to behave as they did in the beginning. B、They already felt at home in the new environment. C、They had found a
A、They continued to behave as they did in the beginning. B、They already felt at home in the new environment. C、They had found a
admin
2021-01-06
46
问题
Thanks to the International Space Station, we know quite a bit about the effects of low gravity on the human body, but NASA scientists want to learn more. To that end, they have been studying how other species deal with low gravity, specifically focusing on mice. The results are both interesting and humorous. The scientists first sent some mice in a specially designed cage to the International Space Station. The cage allowed them to study the behavior of the mice remotely from Earth via video. As you’ll notice in the video, the mice definitely seem uncomfortable at the beginning of the experiment. They move around clumsily, drifting within the small confines of the cage, and do their best to figure out which way is up, but without success. However, it’s not long before the mice begin to catch on. They adapt remarkably well to their new environment and even use the lack of gravity to their advantage as they push themselves around the cage. That’s when things really get wild. The eleventh day of the experiment shows the mice are not just dealing with the gravity change but actually seem to be enjoying it. Several of the mice are observed running around the cage walls. The scientists wanted to see whether the mice would continue doing the same kinds of activities they were observed doing on Earth. The study showed that the mice kept much of their routines intact, including cleaning themselves and eating when hungry.
Questions 22 to 25 are based on the passage you have just heard.
22. What do NASA scientists want to learn about?
23. What does the passage say about the mice at the beginning of the experiment?
24. What was observed about the mice on the eleventh day of the experiment?
25. What did the scientists find about the mice from the experiment?
选项
A、They continued to behave as they did in the beginning.
B、They already felt at home in the new environment.
C、They had found a lot more activities to engage in.
D、They tried everything possible to escape from the cage.
答案
B
解析
细节推断题。短文提到,实验第11天,老鼠不仅能应对重力的变化,而且看起来享受着这一变化,科学家观察到一些老鼠在笼壁上跑步。由此可知,老鼠在实验的第11天已经适应了失重环境并感到自在。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/WxO7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
A、Theycanattendanycoursesforfree.B、Theyarrangediscussiongroupsforpeople.C、Theylearnhowtocommunicatewithothers
A、Protectingtheprisonersofwar.B、Teachingfirstaidtothepublic.C、Raisingmoneyforpublicfund.D、Publicizingtheideao
A、Theywereinefficient.B、Theyhadwoodenframes.C、Theywerespaciousandairy.D、Theydidn’tprovideenoughlight.C女士说在他(Alb
A、Convenient.B、Clean.C、Crowded.D、Lovely.C短文开头即提到在Tokyo,“我”想去的地方总是有太多的人,故C很好地概括了说话者对Tokyo的感觉。
A、ItWaspublishedin1608.B、Itwasalistofeverydaywords.C、Itincluded3,000importantwords.D、Eachwordinitwasdefine
Forthispart,youareallowed30minutestowriteanessayonreasonsofonlinegameaddictionandsuggestionsastohowtoget
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-musicintheIsleofWight,crowdsofteenagersflocke
TVLinkedtoLowerMarks[A]Theeffectoftelevisiononchildrenhasbeendebatedeversincethefirstsetswereturnedon.Now
A、Demandcompensationfromthehotel.B、Findacheaperroominanotherhotel.C、Askforanadditionaldiscount.D、Complaintoth
Afterintensiveresearch,scientistshaveconcludedthatpoliticianslie.InastudydescribedinBritain’sObservernewspap
随机试题
公务员应当退休的条件。
设区域D={(x,y)|0≤x≤1,0≤y≤1},则=______.
患者,女,41岁。1个月前因弯腰搬杂物引起腰部剧痛,3日后加重,并出现右小腿外侧痛,足背麻木,不能平卧,弯腰、咳嗽、用力排便时加重。查体:脊柱侧弯,椎旁叩痛并向右臀部、右腿放射,右侧直腿抬高试验阳性,加强试验弱阳性。膝腱与跟腱反射正常,肌力正常,足背与小腿
严甲能否直接向人民法院起诉,有何依据?严甲的诉讼请求是否合理?
项目后评价工作一般是由()负责委托组织完成的。
下列属于资产负债表“流动资产”项目中的是( )。
上海证券交易所和深圳证券交易所的证券账户由()集中统一管理。
招标文件发出之日到投标文件截止之日,不得少于()。
简述当代儿童发展观的基本内容。
对考生文件夹下Word.docx文档中的文字进行编辑、排版和保存,具体要求如下。【文档开始】
最新回复
(
0
)