首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
As we know, if we want to keep our healthy and have a strong body, our eating habits are very important in our daily life. There
As we know, if we want to keep our healthy and have a strong body, our eating habits are very important in our daily life. There
admin
2015-01-10
57
问题
As we know, if we want to keep our healthy and have a strong body, our eating habits are very important in our daily life. There are times when most of us would rather eat sweets and ice cream than meat and rice. Actually , sweets and ice cream are not bad for the stomach if we eat them at the end of a meal. If we eat them before a meal, they may take away our appetite. Meanwhile, it is important for us to eat our meal at the same time each day. When we feel hungry, it shows that our bodies need food. When we feel angry or excited, we may not want to eat. When we are worried, we may not want to eat, either. A long time ago, in England, some judges used to decide whether a man was telling the truth by giving him some dry bread. If the man could not swallow the bread, it was a sign that he wasn’ t telling the truth. Although this seems very strange and rather foolish, it is indeed an excellent way of finding out the truth. A man who is worrying about something has difficulty in swallowing anything dry. He loses his appetite and does not want to eat anything if he is worrying something.
We have to develop good eating habits because______.
选项
A、we want to be healthy and strong
B、we want to enjoy our food
C、we want to eat more
D、we want to save time
答案
A
解析
题干“我们必须形成好的吃饭习惯这是因为______。”依据文章第一句“if we want to keep our healthy and have a strong body,our eating habits are very important in our daily life.”可知答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Wz0K777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
Readersarenotallowed(bring)______foodanddrinksintothelibraryatanytime.
Ifnoonehasany______(object),we’llcontinuetomovetoanotherissue.
A、Atthepostoffice.B、Attherailwaystation.C、Attheairport.D、Inabank.C本题考查对会话发生地点的判断能力。男士在对话中说“想预订一张下一航班(flight)去纽约的机票
A、It’sexpensive.B、Itworkswell.C、It’snew.D、Itcostmemorethan5,000yuan.D“Howmuchis...?”是询问价格的常见表达,本题问的是“这台电脑多少钱?”,故
AccordingtoasurveyintheUS,ageandgenderhavegreatinfluenceonthefrequencyofheartattacks.Lessthan6%ofallh
Heappears(interest)______inthesportsnewsonthebackpackageofhispaper.
A—cornerB—halfwaylineC—goalD—centerforwardE—penaltyF—netG—r
()商品目录价格()寿命()销售部()批发价格
On5thOctober,Iboughtoneofyourexpensive"Apollo"fountainpensfromJulian’s(朱利安公司),abigdepartmentstoreofthistown.
Ahouseisthemostexpensivethingmostpeoplewilleverbuy.Veryfewpeoplehaveenoughmoneyoftheirowntobuyahome,so
随机试题
切断家兔双侧颈迷走神经后,呼吸运动的改变是
招投标过程中的答疑文件可以不予遵守。()
下列腧穴中,治疗急性吐泻有速效的是()
中气下陷,短气乏力,食少便溏,浮肿,小便不利者应首选的药物是
()是通过收集、评价候选人曾经做过的事情信息,从而预测其将来的行为的一种面谈方法。
RLC和GLC并联电路是最简单的二阶电路。()
"Whereistheuniversity(大学)?"ThisisaquestionthatmanyvisitorstoCambridge(剑桥)ask.Butnoonecangivethema【C1】______an
阅读下面短文,回答问题。现在,我们能见到的最早的灯具是在战国中晚期墓中出土的。在战国中晚期墓中出土的灯具,结构已经很完善了,制作也很精美。如出土的中山国古墓中银首人俑灯和十五连枝铜灯,已不是原始阶段的灯具了,可以说是中国灯具中的精品。在它们以前,
被誉为“短篇小说之王”的作家是()。
按下一个键后立即放开,产生IRQ1的个数是( )。
最新回复
(
0
)