首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The fascination with dreams has continued through the various phases of human history. There is reason to believe that the earli
The fascination with dreams has continued through the various phases of human history. There is reason to believe that the earli
admin
2013-01-20
59
问题
The fascination with dreams has continued through the various phases of human history. There is reason to believe that the earliest societies may have considered dreaming as a voyage of the soul, a separation but quite definite being of the person. This, indeed, is how many primitive societies think of dreams today. More advanced societies have often thought of dreams as containing messages from the gods. This was one of the views held in ancient Egypt and Greece. While sleep has been considered an appropriate object of scientific study, dreaming has usually been considered rather a subject for fairy-tales and legends, and a plaything for philosophers. Even when Europeans started making progress in the physical and biological sciences, they dismissed dreaming as a proper scientific object because dreams were chiefly incomprehensible products of an inefficient, poorly oxygenated brain. In the nineteenth century, however, at least some medical men and scientists took dreaming more seriously and noted that dreams were perhaps the psychoses of madness of the normal man, during which strange and usually hidden thoughts appeared. This was in a sense a rediscovery of an old idea, already mentioned in Republic. Freud accepted this idea, and used his insight into dreaming to propose a complete theoretical outline for the organization of thought, involving primary processes and secondary process thinking. Freud was so impressed with the possibilities offered by the study of dreams for understanding mental life that he spoke of the dream as royal road to the un conscious.
However, Freud and the psychiatrists who followed him considered dreaming from feeling and probably instantaneous phenomenon. The prevalent view was that either dreaming took place during the moment of awaking, or, on the other hand, that dreaming occurred constantly but was only very occasionally and haphazardly "sampled" by consciousness. In either ease, the various properties of dreaming were explained on the basis of the properties of the solid underlying state of sleep.
A great deal of recent work completely contradicts this formulation indicating that dreaming is associated with an entire biological state of its own, state in many ways as different from ordinary sleep as it is different from waking. This biological state, or the D-state, has been found to occur in all mammalian species studied, as well as in people. It occurs at times when the psychological experience of dreaming is unlikely; for instance, in the newborn child, and the newborn cat. Recently a new field of inquiry has been developed by Aserinksy, Kleitman and other workers in the physiological, biological, and chemical sciences. This new field is the biology of dreaming, which sometimes has a focus far removed from the psychology of the dream. Through modem scientists’ joint effort, mysteries of dreaming may soon be unlocked.
It can be inferred from the passage that the following events occurred the earliest is ______.
选项
A、the writing of Republic
B、Freud’ s study
C、the discovery of D-state
D、Aserinsky’ s research
答案
A
解析
从本文的叙述顺序上可知,Freud’s study和Republic是四者中较靠前的研究,通过第一段an old idea,already mentioned in Republic. Freud accepted this idea可知the writing of Republic发生在前。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/X02O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Ourape-menforefathershadnoobviousnaturalweaponsinthestruggleforsurvivalintheopen.Theyhadneitherthepowerfult
Despitehisunsuccessfulcareer,hewas_____tothinkthatheatleasthadawarmfamilytoturnto.
Theleadersofthetwocountriesareplanningtheirsummitmeetingwitha_____tomaintainanddevelopgoodties.
Parentsofwailing(哀号)babies,takecomfort;Youarenotalone.Chimpanzeebabiesfuss.Seagullchickssquawk.Buryingbeetle
Amajorreasonforconflictintheanimalworldisterritory.Themaleanimalestablishesanarea.Thesizeoftheareaissuffi
Vaccinesarenormallyconceivedtofightinfectiousdisease,butanew______willbringcheertothosewhohaveresolvedtokick
Evenplantscanrunafever,especiallywhenthey’reunderattackbyinsectsordisease.Butunlikehumans,plantscanhavethei
Despitethefactthattheywere_____whentheymarried,after30yearstheylivetogetherharmoniously.
Thenaturalenvironmentstillmanagestofilluswithasenseofaweandamazement.Despitetheamountofscientificknowledgem
Thenaturalenvironmentstillmanagestofilluswithasenseofaweandamazement.Despitetheamountofscientificknowledgem
随机试题
盛怒时,拍案大叫、暴跳如雷;狂喜时,捧腹大笑、手舞足蹈;绝望时,心灰意冷、麻木不仁。这反映的是哪种情绪状态()
患者,女性,63岁,左侧膝关节疼痛3年余,无明显外伤史,血沉10mm/1h,ASO(-),RF(-),血常规正常,未见明显异常,X线片表现为关节间隙变窄,关节边缘骨赘形成。康复评定通常不包括
关于片剂中药物溶出度,下列哪些说法是正确的
A.祛风湿,利小便B.祛风湿,降血压C.祛风湿,安神志D.祛风湿,消痰水E.祛风湿,安心神稀莶草的功效是()。
最不易保存的剂型是( )。
长江公司生产和销售甲产品,相关资料如下:(1)目前的信用政策为“2/15,n/30”,有占销售额60%的客户在折扣期内付款并享受公司提供的折扣;不享受折扣的销售额中,有80%可以在信用期内收回,另外20%在信用期满后10天(平均数)收回。目前的销售收入为
根据《中华人民共和国担保法》的规定,保证人与债权人约定保证人承担保证责任直至主债务本息还清时为止的,保证期间为()。
同盟会政治纲领中的民权主义,其核心内容是
研究量子计算机的目的是为了解决计算机的()
A、£12.B、£15.C、£5.D、£3.D①由选项可知本题与金钱数额有关,听音时应留意相关内容。②本题询问如果一次付一学年会员费可以节省多少钱。录音提到,如果一次付一年会员费,只需要12英镑,而不是15英镑,因此可以节省的钱为3英镑,故D为答案
最新回复
(
0
)