首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Global warming looks like it will be a bigger problem for the world’s fish species than scientists first thought: A new study sh
Global warming looks like it will be a bigger problem for the world’s fish species than scientists first thought: A new study sh
admin
2021-10-14
94
问题
Global warming looks like it will be a bigger problem for the world’s fish species than scientists first thought: A new study shows that when fish are laying eggs, they are more vulnerable to hotter water. With medium-level human-caused climate change expected by the end of the century, the world’s oceans, rivers and lakes will be too hot for about 40% of the world’s fish species in the egg-laying stage, according to a study. That means they could go extinct or be forced to change how and where they live and reproduce.
Until now, biologists had just studied adult fish. For adult fish, around 2% to 3% of the species would be in the too-hot zone in the year 2100 with similar projected warming. So using this new approach reveals a previously unknown problem for the future of fish, scientists said. In a worst-case climate change scenario the figure for species in trouble jumps to 60%. These vulnerable times in the life of a fish make this a "bottleneck" in the future health of species, said Hans-Otto Portner, a marine biologist at the Alfred Wegener Institute in Germany.
A marine heatwave last year caused large numbers of migrating salmon fish to die throughout Alaska’s rivers. It also killed off cod fish eggs, showing what a warmer future might be like, said Flemming Dahlke, a marine biologist at the institute. "With those fishes most sensitive to wanning waters, it means fish populations won’t be able to replace themselves," said Rutgers University ecologist Malin Pinsky. "Without reproduction and offspring, we have no fish, no fishing and no fish on our plates. "
In studying 694 species, Dahlke and Portner found some of the fish likely to be hardest hit by this phenomenon include Alaska pollock—the biggest fishery in the United States and the source of fast food fish slices—and well-known fish species such as sockeye salmon, brown trout, bonito, barracuda and swordfish. " The more we allow temperature to change, the more we will lose the natural foundation of human life, including food from the sea," Portner said. When it gets too warm for living, the species could still possibly move to someplace cooler or lay at another time, but that’s not easy, Dahlke said. "This could mean a lot of problems to many species. "
According to Paragraph 3, a warmer world would_________.
选项
A、be difficult for human beings to live on
B、facilitate the reproduce of fish species
C、kill all the fish and fish eggs
D、make fish more vulnerable to the environment
答案
D
解析
细节题。根据题干关键词warmer可定位至第三段第二句“showing what a warmer future might be like”,结合前面第一句和第二句前半句“A marine heatwave last year caused large numbers of migrating salmon fish to die throughout Alaska’s rivers.It also killed off cod fish eggs”,可以得知温度更高的水会杀死部分的鱼和鱼卵,但并不是全部,选项[C]以偏概全,错误。选项[B]与原文表述相反,更热的水会影响鱼类的繁殖,而不是促进鱼类繁殖,因此该选项错误。选项[A]在原文并没有提及,属于主观臆断,错误。因此,选项[D]为本题的正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/X3Y4777K
0
考研英语二
相关试题推荐
Thesentence"Aftereachrainshower,anotherInternetmillionairesprangup"(Paragraph1)means______.Wecanlearnfromthe
Theauthorthinksthatpullfactors______.Peoplemovingwithincountrybordersareoftenmotivatedbythedesireto______.
WhichofthefollowingbestdescribestheAmerica’seconomicsituation?Whatistheauthor’sattitudetowardsomerecentfigure
Conveniencefoodhelpscompaniesbycreatinggrowth;butwhatisitseffectonpeople?Forpeoplewhothinkcookingwasthefoun
Workingatnonstandardtimes—evenings,nights,orweekends—istakingitstollonAmericanfamilies.One-fifthofallemployedAm
Whateverhappenedtothedeathofnewspaper?Ayearagotheendseemednear.Therecessionthreatenedtoremovetheadvertising
Thegreatrecessionmaybeover,butthiseraofhighjoblessnessisprobablybeginning.Beforeitends,itwilllikelychanget
In2010,afederaljudgeshookAmerica’sbiotechindustrytoitscore.CompanieshadwonpatentsforisolatedDNAfordecades--b
SupposeyourcousinLiMinghasjustbeenadmittedtoauniversity.Writehim/heraletterto1)congratulatehim/her,and2)give
SANFRANCISCO—Theattackhadthehallmarksofsomethingresearchershaddreadedforyears:malicioussoftwareusingartificiali
随机试题
信息比率基本思想是通过无风险利率下的借贷,将被评价组合(基金)的标准差调整到与基准指数相同的水平下,进而对基金相对基准指数的表现作出考察。( )
制冷系统中,冷凝器在正常工作时,冷凝压力一般不超过()MPa。
临床应用以饥不欲食,口干咽燥。舌红少津,脉细数为辨证要点的方剂是
酸性食品抑制多种微生物的pH范围是()
运动员:运动场:比赛
月光是引人诗兴的,因此在中国旧诗词中,不知有多少关于月的吟咏,像“长安一片月,万户捣衣声”“暮云收尽溢清寒,银汉无声转玉盘”,但那多半是赞秋月的,而今夜是冬月,没有__________,__________,没有__________,__________,
我国《刑法》第357条规定,本法所称的毒品,是指鸦片、海洛因、甲基苯丙胺(冰毒)、吗啡、大麻、可卡因以及国家规定管制的其他能够使人形成瘾癖的麻醉药品和精神药品。据此,下列说法正确的是()。
中国共产党和中国政府对非公有制经济在社会主义中国存在、发展及其地位、作用的认识以及相关的方针政策,经历了一个曲折变化和不断深化的发展过程。中国的非公有制经济也经历了曲折的发展历程。对于社会主义初级阶段的非公有制经济说法正确的有()
证明收敛。
Thehorseandcarriageisathingofthepast,butloveandmarriagearestillwithusandstillcloselyinterrelated.MostAmer
最新回复
(
0
)