首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
This was the memorial service for old Thomas Bevill, who had died before Christmas at the age of eighty-eight. When be was a Min
This was the memorial service for old Thomas Bevill, who had died before Christmas at the age of eighty-eight. When be was a Min
admin
2010-05-26
52
问题
This was the memorial service for old Thomas Bevill, who had died before Christmas at the age of eighty-eight. When be was a Minister at the beginning of the war, I had been one of his personal staff. That had been my introduction to official life, and I knew him better than most of his colleagues did. No one, least of all himself, would have called him a great man, and yet I had learned much from him. In a limited sense of the word, he was a politician, a horn politician. He knew which levers to pull and how to pall them, more exactly than anyone I had met in Government, with a skill one meets more often in people working in a smaller world, such as Arthur Brown in my old college.
Bevill had passion for politics. Like most devoted politicians, he was realistic about everything in them—except his own chances. He had been dismissed, politely but firmly, in 1943, at the age of seventy-four. Everyone but himself knew it was the end. But he delayed taking his peerage (贵族爵位), still hoping that another Conservative government would call him back. New Conservative governments came, but the telephone did not ring. At last, at eighty-four, he accepted his peerage, even then hating it, even then going round asking his friends whether there might be the chance for one more job. When he was told no, his blue eyes ceased to look mild, and became hot any angry. But he surrendered. For the last four yearn, Thomas Bevill had entered another world, under the title of Lord Grampound.
Which of the following is NOT true?
选项
A、Thomas Bevill was a Conservative.
B、Conservatives lost power in government in 1943.
C、Thomas Bevill’s political life ended in 1943.
D、Thomas Bevill never gave up his efforts to enter the government.
答案
D
解析
第二段倒数第二句话But he surrendered表示D项不对。从第二段中可找到与A、B、C三项相符的内容。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/X8V7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffortis【B1】______towardinstruction,sometowardeval
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffortis【B1】______towardinstruction,sometowardeval
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffortis【B1】______towardinstruction,sometowardeval
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffortis【B1】______towardinstruction,sometowardeval
Teachinginvolvesmorethanleadership.Someoftheteacher’stimeandeffortis【B1】______towardinstruction,sometowardeval
Thestandardoflivingofanycountrymeanstheaverageperson’sshareofthegoodsandserviceswhichthecountryproduces.Ac
Shouldauniversitygraduatewithacomputersciencedegreeseekapositioninalarge,possiblymultinationalcompanyorinas
随机试题
用ELIA双抗体夹心法检测抗原A时,固相载体的包被物是
有关肘关节损伤后遗症哪种说法不正确
形成湿从内生的关键是
A.全血细胞减少B.红细胞及血小板正常C.红细胞及血红蛋白均减少D.血小板减少E.周围血大量原始和幼稚白细胞再生障碍性贫血
图示实心圆截面杆扭转时,其横截面上最大切应力τmax=100MPa,则图示阴影区域内所承担的部分扭矩为()。
资金价值可以用( )表示。
某化工厂对工人进行安全培训,第一天到厂安全教育室观看事故案例录像,由该厂安全科长组织工人围绕事故案例进行讨论,吸取事故教训;第二天由车间主任讲授车间的安全规章制度、操作规程和注意事项;第三天,由老工人在车间内各岗位进行实际操作示范,工人随后轮流进行练习。该
长江上市公司(以下简称长江公司)拥有一条由专利权A、设备B以及设备C组成的甲生产线,专门用于生产产品甲。该生产线于2×09年1月投产,至2×15年12月31日已连续生产7年;由设备D、设备E和商誉组成的乙生产线(2×14年吸收合并形成的)专门用于生产产品乙
给定资料1.近年来,甘肃省平凉市宣传文化部门坚持把面向基层、服务社会、回报人民作为工作重点,积极组织广大文艺家和文艺工作者深入基层采风,开展公益性文艺活动,受到人民群众的热烈欢迎。文化“下乡潮”犹如春天的暖流,流过农舍、田间,为农民群众送去无尽的
打开HTTP://NCRE/1JKS/INDEX.HTML页面,浏览网页,点击进入“洋考试”栏目,打开“GRE考试简介”页面,并将页面以文本义件类型保存到考生文件夹下;再进入“新话题”栏自,打开“清华得名”页而,将页面以HTML文件类型保存到考生文件夹下。
最新回复
(
0
)