首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It will be consumed by more and more young people. B、It will become the first course at dinner parties. C、It will have to be c
A、It will be consumed by more and more young people. B、It will become the first course at dinner parties. C、It will have to be c
admin
2016-04-03
49
问题
Yuppies are young people who earn a lot of money and live in a style that is too expensive for most people. If you are invited to a yuppie dinner party, don’t be surprised if you are offered freshly cooked insects as the first course. While the idea of eating fried insects fills most of us with horror, insect-eating is becoming highly fashionable. For example, in the media industry, successful executives are often seen to eat fried or boiled insects from time to time while working at their desks. These safe-to-eat insects can be found and ordered on the Internet. And young people are logging on to exotic food websites and ordering samples of prepared insects to serve at their dinner parties. Although the idea of eating insects is probably disgusting to most of us, few people would claim that pigs, chickens and some kinds of seafood we often eat are examples of great beauty. One day, insects could be marketed and sold as a food item in supermarkets. According to their fans, they are not only high in protein and low in fat but also very tasty. [22]But until our attitudes to food change fundamentally, it seems that insect-eaters will remain a select few.
19. Why does the speaker say we might be surprised at the yuppie dinner party?
20. Where can people order the unusual food mentioned by the speaker?
21. Why are some yuppies attracted by the unusual food?
22. What does the speaker say about the future of this type of unusual food?
选项
A、It will be consumed by more and more young people.
B、It will become the first course at dinner parties.
C、It will have to be changed to suit local tastes.
D、It is unlikely to be enjoyed by most people.
答案
D
解析
录音提到,但除非我们对食物的观念有了根本的改变,否则仍然只有少数人会吃昆虫。由此可判断人们不太可能接受吃昆虫。故选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XBG7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
Ifyouintendusinghumourinyourtalktomakepeoplesmile,youmustknowhowto【C1】______sharedexperiencesandproblems.You
ThenumberofpeoplewhosurftheInternetviamobiledevicesinChinahasforthefirsttime【C1】______thenumberusingcomputer
HIV&AIDS[A]AIDShasnowsurpassedtheBlackDeathonitscoursetobecometheworstpandemicinhumanhistory.Attheendof
TheAmericaneconomicsystemisorganizedaroundabasicallyprivateenterprise.It’s【B1】______economyinwhichconsumersdeterm
A、Doctorandpatient.B、Daughterandmother.C、Passengerandbusdriver.D、Customerandmerchant.C
Awisemanoncesaidthattheonlythingnecessaryforthetriumphofevilisforgoodmentodonothing.So,asapoliceoffice
A、Becauseitwasjustordinarybread.B、Becauseitcontainsmorecaloriesinthewholeloaf.C、Becausethetotalnumberofcalor
ShouldSingle-SexEducationBeEliminated?[A]Whyisaneuroscientistheredebatingsingle-sexschooling?Honestly,Ihadnofix
A、ThemosteffectivemethodoflearningtheGermanlanguage.B、Thepopularityofonlineshoppingusingone’spersonalcomputer.
A、Sheisnotinterestedinthecourse.B、Shedoesn’tlikethewaytheprofessorlectures.C、She’shavingahardtimefollowingt
随机试题
(2020年)为保持制度稳定性和连续性、保护投资者合理预期,根据《中华人民共和国外商投资法》规定,依照“外资三法”已经设立的外商投资企业,在该法施行后一定年限内可以继续保留原企业组织形式。该年限是()。
设函数u=x2+y2-exy,则全微分du=____________
宫颈活检的部位在
发包人逾期支付设计费应承担应支付金额( )的逾期违约金。
若商业助学贷款的借款人、担保人在贷款期间发生违约行为,贷款银行可采取的措施有()。
李世民执政时期,政治清明,国力逐步强盛,史称()。
老高是小高的叔叔,曾经对小高说过在小高结婚时赠送其一辆轿车。2008年,小高和张某结婚,老高从A车行购买了一辆B公司生产的轿车给小高作为新婚礼物。2010年12月,小高和张某在驾车出游的路上因为刹车失灵而发生车祸,当救护车赶到时,发现小高一息尚存,张某已经
一、注意事项1.申论考试与传统的作文考试不同,是分析驾驭材料的能力与表达能力并重的考试。2.作答参考时限:阅读资料40分钟。作答110分钟。3.仔细阅读给定的资料,按照后面提出的“作答要求”依次作答在答题纸指定位置。4.答题时请认准题号,避免答错位
曲线y=x(x-1)(2-x)与x轴所围成的图形面积可表示为()
Consideringhowmuchhangoverscostcountriesandcompanies,nottomentionthepainpeoplesuffer,youwouldthinksomeonewoul
最新回复
(
0
)