首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、It is motivating. B、It is passive. C、It is incredible. D、It is impracticable. B录音开头提到,整天寻找激励很容易,关于他人的成功,你可以找到很好的视频、文章和新闻故事,问题是
A、It is motivating. B、It is passive. C、It is incredible. D、It is impracticable. B录音开头提到,整天寻找激励很容易,关于他人的成功,你可以找到很好的视频、文章和新闻故事,问题是
admin
2022-10-27
51
问题
It’s easy to spend all day searching for inspiration. You can find incredible videos, articles and news stories about the success of others. The problem is that consuming the success and ideas of others is passive inspiration
. Every time you read an article or listen to an interview, you’re practicing passive inspiration. You might learn something, but you don’t actually have to do anything. Hearing about other people’s success isn’t the same as creating your own. Instead, it is through the process of active inspiration—the act of creating things, applying new ideas to our goals and making mistakes—that we discover who we are and what is important to us.
Furthermore, active inspiration is what results in long-term passion and enthusiasm
. Watching someone else’s success might leave you feeling excited for a few minutes. However, taking action and applying a new idea to your life will inspire you more than anything someone else could say. Learning and listening can help you think about things in a different way, but creating, producing and experimenting is what drives you forward.
Passive inspiration can give you ideas, but active inspiration will give you power
. Too often we spend our lives consuming the world around us instead of creating it, and what matters is the power your actions have to inspire you.
The best inspiration comes from the application of ideas, not the consumption of them
.
22. What does the speaker say about inspiration from consuming others’ ideas and success stories?
23. What do we learn from the passage about active inspiration?
24. What does the passage say passive inspiration can do?
25. Where does the best inspiration come from according to the passage?
选项
A、It is motivating.
B、It is passive.
C、It is incredible.
D、It is impracticable.
答案
B
解析
录音开头提到,整天寻找激励很容易,关于他人的成功,你可以找到很好的视频、文章和新闻故事,问题是,消费他人的成功和想法是被动激励。选项B与录音内容一致,因此为正确答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XE9D777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
在考生文件夹下,存在一个数据库文件“sampl.accdb",在数据库文件中已经建立了一个表对象“学生基本情况”。试按以下操作要求,完成各种操作:将新增“电话”字段的输入掩码设置为“010-********”形式。其中,“010-”部分自动输出,后八位
在考生文件夹下有一个数据库文件“samp3.accdb”,其中存在已经设计好的表对象“tTeacher”、窗体对象“fTest”、报表对象“rTeacher”和宏对象“m1”。请在此基础上按照以下要求补充窗体设计和报表设计。将报表对象“rTeacher
某高校学生会计划举办一场“大学生网络创业交流会”的活动,拟邀请部分专家和老师给在校学生进行演讲。因此,校学生会外联部需制作一批邀请函,并分别递送给相关的专家和老师。请按如下要求,完成邀请函的制作:1.将“Word素材。docx”另存为“
宣传干事小张编写了一篇旅游产品推广文章,现需要根据该文章制作一个演示文稿,具体要求如下:为“代表建筑”节每张幻灯片中的图片设置动画效果,使得该幻灯片换片完成后图片自动进入。
Therelationshipbetweenthehomeandmarketeconomieshasgonethroughtwodistinctstages.Earlyindustrializationbegant
AmyJohnsonwasaverybraveandenergeticperson.Shedidn’thavemuchincommonwithothergirlsinherschool,however.Shep
Makinggoodchoicesaboutyourownhealthrequiresreasonableevaluation.Akeyfirststepinbetteringyourevaluationability
TheTownofPressureandtheTownofPleasurewereneighborsbuthadnothingincommon.Residentsbuiltwallsto【C1】________
A、 B、 C、 D、 C认真观察图片可知图中男士正往食物上加番茄酱。A选项意为“男士坐在长凳上。”明显与图片不符,B选项中eatingahamburger的描述,不符合图片内容。D选项意为“男士正在吃晚
A、 B、 C、 D、 B认真观察图片可知图中男士正打电话。A选项中虽然出现了speaking这个词,但并不能判断其到底在和谁打电话,C选项中workingonareport的描述和D选项中checki
随机试题
当前世界范围内科学技术所呈现出的主要特征。
OnewintereveningGeorgewassittingnearafire______hesuddenlyheardaloudknockatthedoor.
下列山茱萸能主治的病症有
隙卡沟的正确宽度为A.0.5~0.6mmB.0.6~0.7mmC.0.7~0.8mmD.0.8~0.9mmE.0.9~1.0mm
交易者在期货市场上的(),即为盈利或亏损。
由于房地产及房地产市场的特殊性,房地产税收除了具有一般税收的特征,还具有()特征。
在GB/T2828中,一般检验水平分为Ⅰ、Ⅱ、Ⅲ三个档次,除非另有规定,应选择一般检验水平______;当需要提高判别能力时,应选择一般检验水平______。()
读书时对感兴趣的东西深钻细研,无疑有助于我们更全面、系统、深入地了解这些东西。但不感兴趣的东西,有的也可能恰恰是我们所________的。这不仅因为兴趣本身有一定的局限性,而且因为在特定领域浸染日久,往往会_______这种兴趣,形成越不感兴趣越排斥的恶性
A、条件(1)充分,但条件(2)不充分。B、条件(2)充分,但条件(1)不充分。C、条件(1)和(2)单独都不充分,但条件(1)和条件(2)联合起来充分。D、条件(1)充分,条件(2)也充分。E、条件(1)和(2)单独都不充分,条件(1)和条件(2
下面关于过程调用的陈述中,止确的是()。
最新回复
(
0
)