首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、If you buy the goods, you will save more money. B、If you don’t buy the goods, you will have to buy them at full price. C、If yo
A、If you buy the goods, you will save more money. B、If you don’t buy the goods, you will have to buy them at full price. C、If yo
admin
2018-04-10
44
问题
M: Christmas is coming, and the stores are going to try to keep you spending, so they’re relying on some psychological triggers to get your business. So here to expose a few tricks is Kelly Grant. She’s a senior consumer reporter for SmartMoney. com. Thanks for being with us.
W: Hi!
M: All right. I’ve fallen for a lot of these, so help us now.
W: Yeah.
M: First one, gifts with purchase. So many times I think I’m getting such a good deal, because by spending a little bit more, I get a gift.
W: And that’s exactly what the stores want you to think right now. Studies have shown that consumers often overvalue the gift with purchase, not just as you are spending extra money for something that you might not ever want, but we also quit with the discount. (1) You feel like if the gift is worth about 40 dollars, you’re saving 40 dollars, even if that really isn’t the case. So to avoid this trick, (2) you need to make sure that you’re really sure the gift is just on your list and you’re still spending within budget.
M: There are a lot of psychological tricks here. For example, the purchase limits. Sometimes, I just want one and I see a good deal but it says: limit 5. Maybe I should get more than just one. This is such a good deal, isn’t it?
W: That’s exactly the trick. They want you to see the limit and think, wow, this wasn’t here. Then people would just be filling their carts with this and it’s so amazing. And their studies have shown that (3) if there’s a limit in pleasure more like a little, the higher the limit, the more likely you’re to buy. So you should really be thinking about how many of something you need, and try to ignore the fact that there’s stacking limit on everything.
M: How can you ignore those e-mails that you keep getting about this sale and that sale?
W: (4) Don’t open your e-mail. Close your eyes. That’s really the best advice. (5) I mean the stores really know what we’re wired to think about. That is the scarcity. If you know the sale is ending, they want you to act on impulse, and start running out and buying something. But this time of year, the fact is the sales just keep coming, so you don’t actually need to do that. So when you’re looking through your e-mails, try to avoid opening any of the ones, unless you’re going to make a purchase from that store anyway, otherwise just delete it on read.
This is the end of Part One of the interview. Questions 1 to 5 are based on what you have just heard.
1. Why do customers want gifts with purchase?
2. According to Kelly Grant, when is the gift with purchase acceptable?
3. Which of the following purchase limits would most attract people to buy?
4. What is Kelly’s advice about the e-mail trick?
5. What is the psychological rationale of the trick of e-mail selling?
选项
A、If you buy the goods, you will save more money.
B、If you don’t buy the goods, you will have to buy them at full price.
C、If you buy the goods, you will get a free gift.
D、If you don’t buy the goods, they will raise the price.
答案
B
解析
在谈到如何处理那些发布促销信息的电子邮件时,Kelly Grant建议大家不要打开那些邮件,根据句(5)可知,商家是利用消费者生怕打折促销会稍纵即逝的心理,从而促进消费,故答案为[B]。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XFoK777K
0
专业英语八级
相关试题推荐
(1)Whomcanyoutrustthesedays?ItisaquestionposedbyDavidHalpernofCambridgeUniversity,andtheresearchersattheDo
(1)WHYSHOULDanyonebuythelatestvolumeintheever-expandingDictionaryofNationalBiography?Idonotmeanthatitisbad,
PASSAGEONEWhatcausesglobalwarmingaccordingtotheUS?
StudyActivitiesinUniversityInordertohelpcollegeanduniversitystudentsintheprocessoflearning,fourkeystudya
A、Self-composed.B、Silent.C、Intense.D、Ambitious.A女士提到了另一种烟民,他们喜欢抽烟斗。女士认为这类烟民是内心镇定而满足(calm,contented)的。A与之意思相近,为答案。B“沉默”、C“热烈”
(1)Saintsshouldalwaysbejudgedguiltyuntiltheyareprovedinnocent,buttheteststhathavetobeappliedtothemarenot,
DifferentTypesofLearningI.ThedefinitionoflearningA.AprocessofpeopleexperiencingrelationshipbetweeneventsB.【T1】
A、Sheownedacar.B、Shedrovewell.C、Shelikeddrivers’uniforms.D、Itwasherchildhooddream.D此题需要根据相关内容进行推理和归纳。女士说她从小就想学车,
A、Tobeagoodlistener.B、Tobeagoodadvisor.C、Tobeagoodmanager.D、Tobeagoodnurturer.B本题考查重要细节。根据句(9)可知,女性要想成为一个好老板
A、Personalspaceinvaders.B、Noisyco-workers.C、Thosewastingyourtime.D、Thosefightingwithyou.D本题设题点在信息列举处。根据句(5)可知,破坏界限者
随机试题
对磷化膜不允许有的缺陷为:疏松磷化膜;有锈蚀或绿斑局部无磷化膜;()。
一中年女性,因频发房性期前收缩服用普萘洛尔治疗2个月余,近日感病情好转而擅自停药,出现心慌,心律失常加重,此现象属于
A.A菌群B.B菌群C.C菌群D.D菌群多位于巨噬细胞内酸性环境中和肺空洞壁坏死组织中为
治疗胃痛痰湿中阻证,应首选
为提高房源和客源的配对效率,房地产经纪机构除了掌握房源信息外,还应掌握()。
按照《建筑工程建筑面积计算规范》的规定,下列各项中,按水平投影面积的一半计算建筑面积的有( )。
关于基金资产的估值方法,下列论述准确的有()
高等教育平等主要是指进入高等学校的机会均等。()
某甲的儿子患重病住院,急需用钱,某乙乘机表示愿意借给甲2000元,但半年后须加倍偿还,否则以甲的房子代偿,甲表示同意。根据合同法规定,甲、乙之间的借款合同()。
Whatinformationwouldyoufindinastatementofcashflowsthatyouwouldnotbeabletogetfromtheothertwoprimaryfinanc
最新回复
(
0
)