首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
财经
At a certain time in our lives we consider every place as the possible site(地点)for a house.I have thus searched the country with
At a certain time in our lives we consider every place as the possible site(地点)for a house.I have thus searched the country with
admin
2013-04-04
58
问题
At a certain time in our lives we consider every place as the possible site(地点)for a house.I have thus searched the country within a dozen miles of where I live.In imagination I have bought all the farms,one after another,and I knew their prices.
The nearest thing that I came to actual ownership was when I bought the Hollowell place.But before the owner completed the sale with me,his wife changed her mind and wished to keep it。and he offered me additional dollars to return the farm to him.However。I let him keep the additional dollars and sold him the farm for j ust what I had given for it.
The real attractions of the Hollowell farm to me were its position,being about two miles from the village,half a mile from the nearest neighbor.bounded(相邻)on one side by the river,and separated from the highway by a wide field.The poor condition of the house and fences showed that it hadn’t been used for some time.I remembered from my earliest trip up the river that the house used to he hidden behind a forest area,and 1 was in a hurry to buy it before the owner finished getting out some rocks,cutting down the apple trees,and clearing away some young trees which had grown up in the fields.1 wanted to buy it before he made any more of his improvements.But it turned out as I have said.
1 was not really troubled by the loss.I had always had a garden,but I don’t think 1 was ready for a large farm.I believe that as long as possible it is better to live free and uncommitted(不受约束的).It makes but little difference whether you own a farm or not.
What do we know about the author?
选项
A、He wanted to buy the oldest farm near where he lived.
B、He made a study of many farms before buying.
C、He made money by buying and selling farms.
D、He had the money to buy the best farm in the country.
答案
B
解析
根据第一段中的“I have thus searched the country within a dozen miles of where I Iive.”可判断此项正确。文章中没有提到那个农场最古老,所以A项不正确;根据第二段最后一句可知作者并没有赚钱,因此C项错误;D项在文章中没有信息支持。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XIgc777K
本试题收录于:
英语题库银行系统招聘考试分类
0
英语
银行系统招聘考试
相关试题推荐
Atacertaintimeinourlivesweconsidereveryplaceasthepossiblesite(地点)forahouse.Ihavethussearchedthecountrywith
Withonlyaboutl,000pandasleftintheworld,Chinaisdesperatelytryingtoclonetheanimalandsavetheendangeredspecies.T
Scienceisadominantthemeinourculture.Sinceittouchesalmosteverytacetofourlife.educatedpeopleneedatleastsomeac
(A)Mostpeoplewere(B)deepmoved(C)bythis(D)film.
Dayidissuchagoodboy________alltheteacherslike.
Researchershaveestablishedthatwhenpeoplearementallyengaged,biochemicalchangesoccurinthebrainthatallowittoactm
refertothefollowingannouncement.Medicalresearchhasshownthatmothersarerightwhentheytellchildrentoeattheirvege
James’SNewBicycleJamesshookhismoneyboxagain.Nothing!Hecarefully【B1】__________thecoinsthatlayonthebed,$24.52was
Thehumannoseisanunderratedtool.Humansareoftenthoughttobeinsensitivesmellerscomparedwithanimals,【C11】______this
“InonlysixdaysIlostsevenpoundsofweight.”“Twofullinchesinthefirstthreedays!”Thesearethekindsofstatemen
随机试题
男,38岁,颈部外伤后2小时,颈部疼痛、运动受限。四肢不完全瘫痪。结合颈椎MRI片,最可能的诊断为
女,27岁。左上第三磨牙颊向倾斜,食物嵌塞。拟拔除。最常用的麻醉方法是
急性结石性胆囊炎常见的致病菌是()
关于房室模型的概念不正确的是
我国对活期存款实行按季度结息,每季度末月的()为结息日。
下列属于基础货币的有()。若几日后中央银行将法定存款准备金率调整为6%,则该地区当时的货币供应量将()。
当我们治理骚扰短信时,首先需要面对的问题是,我们在治理谁?对于短信内容提供者,他们的责任当然应该追究,但骚扰短信全面________,电信运营商在监管上失职,甚至私下串通、勾结(频繁曝出电信运营商地方分公司为垃圾短信发送提供便利)的责任也是________
以下是一份商用测谎器的广告:员工诚实的个人品质,对于一个企业来说至关重要。一种新型的商用测谎器,可以有效地帮助贵公司聘用诚实的员工。著名的QQQ公司在一次招聘面试时使用了测谎器,结果完全有理由让人相信它的有效功能。有三分之一的应聘者在这次面试中撒谎。当被
【2018年第36题】最近一项调研发现,某国30岁至45岁人群中,去医院治疗冠心病、骨质疏松等病症的人越来越多,而原来患有这些病症的大多是老年人。调研者由此认为,该国年轻人中“老年病”发病率有不断增加的趋势。以下哪项如果为真,最能质疑上述调研结论?
设幂级数an(χ-1)n在χ=-1处条件收敛,则nan(χ+1)n在χ=1.5处()
最新回复
(
0
)