首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The argument that global warming is causing more extreme weather is problematic because it presumes the globe is warming. In fac
The argument that global warming is causing more extreme weather is problematic because it presumes the globe is warming. In fac
admin
2014-05-30
64
问题
The argument that global warming is causing more extreme weather is problematic because it presumes the globe is warming. In fact, the global temperature trend line has been stable for more than a dozen years, while carbon dioxide has increased 7% . If carbon dioxide was the driver, then why have global temperatures stopped increasing?
Keep in mind that carbon dioxide represents 0.0395% of the Earth’s atmosphere. Arguing that carbon dioxide is driving the small temperature variations in our climate as opposed to the oceans, which cover 70% of the planet and have 1,000 times the heat capacity of air, or the output of our sun, is scientifically disturbing.
Weather is more publicized nowadays because of its impact on society and the constant push of the global warming agenda. Increases in population result in more people being in the path of Mother Nature’s great anger. Global warming activists attribute every major weather event to man because they are either uninformed about history, or choose to ignore it. The latest claims resulting from this series of hot and dry summers ignore the fact that more state heat records were set in the 1930s than all other decades of the last century combined. Anyone remember the Dust Bowl?
Seven major hurricanes hit the East Coast from 1954 to 1960. Now that we are in a pattern similar to the 1950s, the East Coast is vulnerable once again, and attributing events like Hurricane Irene to global warming is incorrect. All the Intergovernmental Panel on Climate Change(IPCC)projections for our climate have proved to be wrong. Global temperatures have stopped increasing and are nowhere near estimates made a decade ago. The IPCC incorrectly predicted Arctic sea ice would disappear by now.
After Katrina in 2005, more and stronger hurricanes were forecast to be the future. The Accumulated Cyclone Energy Index for the globe has instead declined to the lowest level in 30 years. This does not mean we will not see warm weather and land-falling hurricanes. We are in a pattern similar to the 1950s when U. S. heat and drought as well as East Coast land-falling hurricanes were quite prevalent.
Perhaps when the Atlantic becomes cold, we will be hearing Ice Age scares again as we did in the 1970s.
According to the first paragraph, ______.
选项
A、there is less extreme weather
B、the global temperature is always stable
C、the globe is not warming
D、carbon dioxide delays global warming
答案
C
解析
推理判断题。本题考查作者对于全球变暖正导致气候变化这一观点的看法。由定位句可知,全球变暖正导致更多极端天气的说法是有问题的,因为它是假设全球正在变暖。由此推断,在作者看来,一些人首先提出了错误的假设,之后导致了错误结论的产生,故C)“地球并没有正在变暖”为本题答案。A)“极端天气减少了”不符合原文,故排除;B)“地球温度一直稳定”属于过度推断,作者在下文中提到全球气温在过去十多年的时间里一直很稳定,但并不意味着全球气温就一直保持这样的状态从没有变化过,故排除;D)“二氧化碳延缓了全球变暖”不符合原文,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XIv7777K
0
大学英语四级
相关试题推荐
PoorpeoplehaveI.Q.’ssignificantlylowerthanthoseofrichpeople,andtheawkwardconventionalwisdomhasbeenthatthisis
TheAntarcticozone(臭氧)holeischangingweatherpatternsacrosstheSouthernHemisphere(半球),evenaffectingthetropics,scienti
Althoughthestigma(耻辱)onceassociatedwithmentalillnesshasgraduallygoneawayinrecentyears,mostoftheAmericanswhoha
A、Ithasbecomeextinct.B、Itsnumberwillincreasecontinually.C、Itistakenofftheendangered-specieslist.D、ItisAmerica’
A、Thefossilfuelconsumption.B、Thepriceoftheoil.C、Thedroughtconditions.D、Theairpollution.D女士问道,你认为哪一个将成为最大的威胁?男士回答说
HeDrewlikeanAngelA)ThroughouthislifeLeonardodaVinciwastroubledbyasenseoffailure,incompletionandtimewasted.
中国各地的古典园林,风景优美,建筑奇特,是中外游人向往的游览胜地。中国古典园林的最大特点是讲究自然天成。古代的园林设计家在建园时,巧妙地把大自然的美景融合在人造的园林中,使人能从中欣赏到大自然的奇峰、异石、流水、湖面、名花、芳草,感觉就像在画中游览。中国古
A、Eatmoremeat.B、Havemorefruitandvegetables.C、Drinklesswine.D、Takesomeimplements.B
A、Peopletendtobeasleeponthetrains.B、Peopleusuallyreadnewspapersthere.C、Theyalwaysleaveandarriveontime.D、Ther
A、Eatingmorevegetables.B、Eatinglesssweetfood.C、Eatingfoodinlowfat.D、Eatingnutritiousfoods.B题干询问保持饮食均衡最重要的是什么。对话中,
随机试题
对于传入侧支性抑制的描述,恰当的是
目前国际上最常用的评定帕金森病外科治疗疗效的方法为
A.异丙基肾上腺素B.腺苷C.肾上腺素D.硝苯地平E.利多卡因阵发性室性心动过速,可选用
用友报表系统中,用户可以根据自己的需要设置相应的关键字。()
X企业购入Y企业一批产品,价款50000元,增值税税率17%,付款条件为2/10,N/30。产品已入库,货款暂欠。则( )。
WindowsXP中鼠标器的单击操作方式可用来完成()操作。
InanoldfactorybuildinginlowerManhattanafintechstartupisseekinganswerstoaquestionthathastormentedteachersand
A、 B、 C、 D、 D
Deathcomesquicklyinthemountains.Eachwinterholidaymakersarecaughtunawaresastheyhappilyskiawayfromthefixedrun
Forthispart,youareallowed30minutestowritealettertoyourpenfriendinAmerica,introducingoneoftheChinesefestiv
最新回复
(
0
)