首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Florence Nightingale Florence Nightingale was born in Florence, Italy, while her wealthy English parents were traveling in Europ
Florence Nightingale Florence Nightingale was born in Florence, Italy, while her wealthy English parents were traveling in Europ
admin
2009-06-15
71
问题
Florence Nightingale
Florence Nightingale was born in Florence, Italy, while her wealthy English parents were traveling in Europe. As a child, she traveled to many places with her family and learned how to speak several languages.
When Nightingale was 17, she told her family that she was going to help sick people. ’Her parents did not approved, but Nightingale was determined.
She traveled to hospitals all over Europe. She saw that doctors were working too hard. She saw that patients died because they did not get enough care. Nightingale felt that women could be doing more to help doctors take care of sick people.
Nightingale knew that in order for nurses to do more, they needed special training in how to take care of sick people. Nightingale went to a hospital in Germany to study nursing. Then she returned to London and became the head of a group of women called Gentlewomen during illness. These women cared for sick people in their homes.
In 1854, England was fighting a war with Russia. No reporters wrote about the terrible conditions in the hospitals that cared for the wounded. People demanded that something be done about it. A leader of government asked Florence Nightingale to take some nurses into the war hospitals. So, in November 1854, Nightingale finally got to work in a hospital.
She took along 38 nurses whom she had trained herself.
At first, the doctors on the battlefields did not want Nightingale and her nurses in their hospitals. They did not believe that women could help. But in fact, the nurses did make a difference. They worked around the clock, tending the sick. Thanks to their hard work, many wounded soldiers survived. After the War, Nightingale and her nurses were treated like heroes. Finally, in 1860, she started the Nightingale School for nurses. In time, thanks to Florence Nightingale, nursing became an important part of medicine.
选项
A、Italian family
B、Russian family
C、English family
D、German family
答案
C
解析
细节题。问题问及Florence Nightingale的出生,从文章开头开始查找,注意文章中出现的与出生有关的词语。这样发现答案相关句:Florence Nightingale was born in Florence,Italy,while her wealthy English parents were traveling in Europe.陔句直接揭示了她父母的情况:英国人。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XK2d777K
本试题收录于:
职称英语卫生类C级题库职称英语分类
0
职称英语卫生类C级
职称英语
相关试题推荐
YouareAccountManagerofABCCompany.YourcompanyorderedacertainvalueofwoolensweaterfromNewStyleFabricCompanybut
HereisaletterfromColoradoStateUniversitytoinformtheapplicantMr.LithathehasbeenadmittedtoCognitivePsychology
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:Tea
Youareaskedtowriteacompositioninwhichyougiveyourownopinionsonthefollowingtopic:
Agreatnumberofpeoplethinkthatthosewithuniversityeducationshouldgethigherpaythanthosewithout,fortheybelievet
YourarethesalesmangerofACLCompany.Yourcustomer,JacksonBryer,invitesyoutohavedinnerwithhimonTuesdaytheTwelf
YougotaletterfromJimGreen,apersonworkingatthemarketingdepartmentofacompany.
CONVERSATION2(Questions5-8)Thepatient’sname:【L5】______JohnsonThedoctor’sname:【L6】______Appointmenttime:at【L7】______a
Youdon’tneedtocarrylargeamountsofcash;actuallyallfinancialbusinesseswillbeconductedbycomputers.
Theyonlyhavealimitedamountoftimetogettheirpointsacross.
随机试题
为鼓励出口贸易,现在世界上的绝大多数国家
射线通过一个物体后产生了衰减,与衰减强度大小无关的是
引起支气管哮喘持续状态的物质是
某企业拟在A省B市C区开办零售药店,因此向B市食品药品监督管理局提出筹建申请,提交相关材料。食品药品监督管理局对申报材料进行审查后,作出了同意筹建的决定,并在验收合格后向其颁发了药品经营许可证。药品经营许可证核定的经营范围是“中成药、中药饮片、化学药制剂、
某化学教师在一次化学测验中设计了下列试题,并对部分学生的考试结果进行了统计和分析。【试题】胶状液氢(主要成分是H2和CH4)有望用于未来的火箭运载和空间运输系统。实验测得:101kPa时,1molH2完全燃烧生成液态水,放出285.8kJ
若一组数据中出现模糊不清的数据时,则不能计算()。
一个发展中国家减少贸易限制的决定,比如降低进口关税,是怎样影响它在世界资本市场上的借款能力的?
假设线性表的长度为n,则在最坏情况下,冒泡排序法的时间复杂度是
以下叙述中错误的是
A、Becausehedidsomethingwrongandwaspunishedforthat.B、Becausehisfatherwantedtogivehimachancetoshowhistalent
最新回复
(
0
)