首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Certain urban problems are common to both developed and developing countries, for example, poor housing, unemployment, traffic j
Certain urban problems are common to both developed and developing countries, for example, poor housing, unemployment, traffic j
admin
2009-05-28
60
问题
Certain urban problems are common to both developed and developing countries, for example, poor housing, unemployment, traffic jams and pollution. But there are problems which are peculiar to developing countries and this is due to the need of these countries to provide a basic structure necessary for industrialization. The provision of this structure is the urbanization process itself.
There are five main consequences of this uncontrolled urbanization: firstly, people move from the country to the city because they see the city as a more desirable place’ to live. Secondly, rural areas thus become less populated and this causes a decrease in the production of food. Thirdly, there is a high urban population growth rate. Fourthly, there is a dramatic pressure on the supply of social services, especially those services related to education and health, and finally, uncontrolled urbanization leads to an excess of labor supply in the cities.
There are a few policies which could slow this kind of uncontrolled urbanization in developing countries. A more equal land distribution should be promoted. In this way farmers would be more motivated to stay on the land. Also, the supply of social services in the rural areas has to be improved, particularly in the field of health and education. Most importantly, it is necessary to give financial assistance to agriculture, especially to the small land owners.
The main problem discussed in the passage:【46】.
The consequence of fewer people in the countryside: a reduction in the【47】.
Possible solutions to the problem:
1. to carry out【48】.
2. to provide【49】.
3. to offer【50】.
选项
答案
financial assistance to agriculture
解析
本题为细节归纳题。信息点定位在最后一段最后一句"Most importantly,it is necessary to give financial assistance to agriculture,especially to the small land owners"。由此可知。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XKSK777K
本试题收录于:
大学英语三级A级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级A级
大学英语三级
相关试题推荐
通知说明:35名美国学生将来校访问,请以学生会的名义写一份工作安排通知,要求每个学生会成员都要记住自己的任务。时间:6月22日上午9:00至13:00具体安排:Wordsforreference:接待室reception
A、BecausetherewasnoaccesstotheInternet.B、Becausethetrafficoutsidewastoonoisy.C、Becausetheairconditionerwasou
WhendoingbusinessinNewZealand,youhavetodressformally.Menshouldweardarkercoloredsuitswithasuitabletie.Tobe
Oldagehasalwaysbeenthoughtofastheworstagetobe;butitisnot【B1】______fortheoldtobeunhappy.Witholdageshould
Itsuddenly______tomethatsomebodymightbeabletolendusthemoney.
Doyoualwaysunderstandthedirectionsonabottleofmedicine?Doyouknowwhatismeantby"Takeonlyasdirected"?Readthe
Hecametothiscountryforpromotingfriendship______formakingmoney.
Acollegegraduatejuststartedajobandhefoundsomethingstrange.Oneofhiscolleagueswouldplayhisdigitalcameraorlis
Acollegegraduatejuststartedajobandhefoundsomethingstrange.Oneofhiscolleagueswouldplayhisdigitalcameraorlis
Therulesforwritinganabstract(摘要)arealmostthesametothoseforwritingthesummaryofaninvestigationreport.Inanabst
随机试题
【背景资料】某施工单位承建某铁路桥梁工程。该桥由8×32m混凝土简支箱梁组成。箱梁浇筑采用支架法施工。施工中发生以下事件:事件1:该桥现浇箱梁采用一套内外钢模、两套竹胶板底模及两套碗扣式支架的方案组织施工,具体施工参数见表1。
FiveCommonMistakesinConversationsandTheirSolutionsI.NotlisteningA.Problem:mostpeople【T1】______
如何培养学生的创造性思维?
肝硬化患者近期肝脏进行性增大,应首先考虑的情况是()
下列叙述中不正确的是()。
设计制作幻灯片母版的菜单是()。
一、注意事项1.申论考试是对考生阅读理解能力、综合分析能力、提出和解决问题能力以及文字表达能力的测试。2.仔细阅读给定资料,按照后面提出的“申论要求”。二、给定资料2008年1月14日下午2:30,全国人大常委会副委员长成思危来到北京
根据下列统计资料回答问题。2006—2013年,有几年的科技人力资源总量较前一年增长超过500万人?
下列关于宪法监督制度的表述正确的是()。
SNMPv2增加了一个非原子的Get命令,可以做到(63),SNMPv2增加的Inform命令使得网络管理的结构可以是(64)。SNMPv1的报文中除版本号和SNMPPDU外,还包括(65),在SNMPv2中,在原PDU的基础上增加了(66)信息。RMO
最新回复
(
0
)