首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A newspaper reporter’ s job can be very interesting. He meets all types of people and lives quite a busy life. He is on the rush
A newspaper reporter’ s job can be very interesting. He meets all types of people and lives quite a busy life. He is on the rush
admin
2020-02-11
30
问题
A newspaper reporter’ s job can be very interesting. He meets all types of people and lives quite a busy life. He is
on the rush
for news all the time, then after several years he may get a desk job, and life becomes a bit more setded. Let’ s look at his work a little more closely. In a day he may have to interview the prime minister of a foreign country, and the next day he may be writing about a football match. Sometimes he may be so busy that he hardly has any time to sleep. And at other times he may go on for days looking out for news materials yet return empty-handed.
In the beginning, a reporter has to cover a very wide field. After the early years he becomes more specialized in his work. For example, he may finally be asked to write only on court cases or politics or sports. Some reporters may become so specialized that they are asked only to write on a special thing: horse racing, for example. In most newspaper houses there is at least one special racing correspondent. Some newspapers have book reviews. Their job is delightful. They read the latest book and then write reviews of the ones they like. Then there are those who write on films, so they get to see them even before they are shown in the cinema. How lucky, you would say!
A reporter’ s job can also be very dangerous. If there is a flood or a riot(liffL) , they may get hurt or even be killed. Three years ago there was a reporter whose camera was destroyed by a group of men, because they were angry with him for taking their picture. Dangerous or not, one thing is certain, and that is, their job is never dull!
Why did the men break the reporter’ s camera?
选项
A、The reporter took their picture.
B、They did not like him at all.
C、They were afraid of his camera.
D、The camera was in the way.
答案
A
解析
根据最后一段倒数第二句“Three years ago there was a reporter whose camera was destroyed by a group of men,because they were angry wiIh him for taking their picture.”可知,三年前一个记者拍了一群人的照片,这让那些人很生气并毁掉了那个记者的相机。故选A。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XLxC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
Doyoumeanthisisthe______decisionyouhavemadeafterthinkingforhours?
A.TheChinesepeople,onceinadequatelyfedandclad,aregenerallyleadingafairlycomfortablelife.B.Today,anewsocialis
A.TheChinesepeople,onceinadequatelyfedandclad,aregenerallyleadingafairlycomfortablelife.B.Today,anewsocialis
Itisnaturalforyoungpeopletobecriticaloftheirparentsattimesandtoblamethemformostofthemisunderstandingsbetw
Exchangeaglancewithsomeone,thenlookaway.Doyourealizethatyouhavemadeastatement?Holdtheglanceforasecondlong
Mary’sclose______tohersistermadepeoplemistakethemforoneanother.
Intheletter,shedidn’ttellmewhetherhewasstill______.
Theresearchscientistsoftenmeetwithproblems______newtypesofinstrumentsfortheirsolution.
Evenplantscanrunafever,especiallywhenthey’reunderattackbyinsectsordisease.Butunlikehumans,plantscanhavethe
Ourgovernmentisdoingeverythingitcantorelievethepainofthepeopleinthedisaster-strickenareaandhelpthemrebuild
随机试题
A、G-杆菌,可产生内毒素、外毒素、引起严重临床症状B、G-弧菌,豆点状,有一极端鞭毛,活动力极强C、G-短杆菌,其内毒素起重要的致病作用D、G-杆菌,有鞭毛,能活动,具有“O”“H”“Vi”抗原E、G-球菌,呈肾型伤寒杆菌()
根据《灵枢.顺气一日分为四时》记载,病变于音者,取之()根据《灵枢.顺气一日分为四时》记载,病在脏者,取之()
对于支票出票的描述不符合法律规定的选项是( )。
某市58路公共汽车未按规定停靠在人行道旁的站牌下,而停靠在相隔一马路的直行车道上。刘某横穿马路去搭乘58路公交车时,被某航空公司的一辆面包车撞倒,成为植物人。交警部门认定面包车司机与刘某对事故的发生各有50%责任。对刘某所受损害_________。
(2017年)货币需求作为一种经济需求,是由()共同决定。
桌企业2010年年末经营资产总额为8000万元,经营负馈总额为4000万元,金融资产为200万元。2011年预计销售收入增长10%,留存收益增加100万元。则该企业2011年融资总需求为()万元。
你认为什么样的领导是好领导?
Whatcoloraretheseflowers?
Lingot_______thefinalinterviewsuccessfullyandthenwasofferedanopportunitytoworkforthecompany.
A、Sixpounds.B、Sevenpounds.C、Eightpounds.D、Ninepounds.B细节题。Jason提到了去吃早午餐,说brunch包含了早餐和午餐的东西:Youjustpaysevenpoundsper
最新回复
(
0
)