首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
TEFL Teachers Summer Posts Once again we require ten excellent TEFL teachers for our summer program.
TEFL Teachers Summer Posts Once again we require ten excellent TEFL teachers for our summer program.
admin
2012-06-10
44
问题
TEFL Teachers
Summer Posts
Once again we require ten excellent TEFL teachers for our summer program. Applicants should be college graduates with at least three years’ experience in teaching. Applicants must have strong communication and team building skills. Our school offers a special package to qualified, TEFL experienced teachers. $1,500 and free accommodation (housing and food) for 200 hours teaching from 2 July — 24 August. Overtime available. Good possibility of longer term and permanent (a long period of time) posts. Shorter contracts available.
Letters of application and C.V. to Teacher Recruitment ( Dept. E ) Chruehill House School, 40-42 Spencer square, Ramsgate, Kent (T11 9LD) Fax: (0843) 584827
Established 20 years.
Recognized by the British Council and a member of Arels-Felco.
TEFL Teachers
Qualifications required by Chruchill House School:
1. College graduates
2. Have【46】 experience in teaching in the minimum
3. Have strong communication and【47】 skills
Special package to teachers:
$1,500 and【48】
Teaching time:
Teach【49】 hours from 2 July — 24 August
Ways to contact the school:
To:【50】
Address: 40-42 Spencer square, Ramsgate, Kent ( T11 9LD)
Fax: (0843) 584827
选项
答案
free accommodation
解析
细节题。根据第一段第四句$1500 and free accommodation(housing and food)for 200 hours teaching from 2 July-24 August.可知,可以免费吃住。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XWrK777K
本试题收录于:
大学英语三级B级题库大学英语三级分类
0
大学英语三级B级
大学英语三级
相关试题推荐
ExperienceAutoweb.com’sbetterwaytobuyacar.Savetimeandmoneywithoursimpleprocess.Letusguideyouthroughthe
Tokyoisoneofthemostconfusingcitiesintheworld.Over20millionspeopleliveandworkintheTokyoarea,andmanyfamous
Peopletodayarestilltalkingaboutthegenerationgap(代沟).Someparentscomplainthattheirchildrendonotshowthemproper
Tourism(旅游)wasnotalwaysasimportantasitistoday.Inthepastonly【B1】______peoplecouldtravelonvacationtootherc
A、Thanks.B、Idon’tthinkso.C、Oh,no.D、Itdoesn’tmatter.A本题的问题为:“Congratulationsonyourgettingthejob,Tom.”(恭喜你有了新工作,汤姆。
A、Playingbasketball.B、Cleaning.C、Shoppingaround.D、Planninghiswork.BW:Didyouplaybasketballyesterday?M:Iplannedt
Onethirdofthepopulationhere______Europeans.
随机试题
患者女,30岁。反复出现抽搐发作两天,病前曾因工作上的事情与同事发生过争吵。抽搐发作为阵发性,发作时呼之不应,口角歪斜,对光反射存在,1分钟左右缓解,事后有时能回忆发作时的情况。脑电图检查结果正常,脑脊液压力为0.75kPa,白细胞数为10×109/L
关于病案的收集,确保病案资料收集的完整性的措施包括
水洗的目的主要是
下列机构中,属于政府会计主体的有()。
下列关于特别风险的说法中,错误的是()。
53,61,68,82,(),103,107
公民行使一切权利和自由的基础是公民享有()
我国法律规定,债权人领取提存物的权利,自标的物被提存之日起5年内不行使而消灭。该5年的期间属于()。
Headmired______whospecializedinsophisticatedtechnologyinnationaldefence.
A、Verycoolweather.B、Verywarmweather.C、Rainingweather.D、Fairweather.DWhat’sthelongrangeforecastforthenextfewda
最新回复
(
0
)