首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
A、She advocates animal protection. B、She sells a special kind of coffee. C、She is going to start a cafe chain. D、She is the owne
A、She advocates animal protection. B、She sells a special kind of coffee. C、She is going to start a cafe chain. D、She is the owne
admin
2021-01-08
46
问题
M: [1] Tonight we have a special guest from a local establishment, the Prage café. Welcome!
W: Hi! Thanks for having me on your show.
M: Thank you for joining us! So please tell us why did you decide to open a café?
W: Well, we saw the opportunity to offer something a little special and different from other establishments. Cafés certainly are very a competitive market sector. There are more than plenty in our city. [2] And we thought they are all rather similar to each other. Wouldn’t you agree?
M: Certainly yes! So how is your establishment any different?
W: Well. Simply put, we have rabbits wandering freely around the place. Our customers come in and enjoy their food and drinks, while little rabbits play about and brush against their legs. There’s no other place like it.
M: That’s amazing! How did you come up with the idea?
W: We saw other cafés with cats in them. So we thought why not rabbits? People love rabbits. They are very cute animals.
M: But is it safe? Do the rabbits ever bite people or do any customers ever hurt the rabbits?
W: It’s perfectly safe for both rabbits and our customers. Rabbits are very peaceful, and certainly do not bite. [3] Furthermore, our rabbits are regularly cleaned, and have all received required shots, so there is no health risk whatsoever. [4] As for our customers, they are all animal lovers, so they would never try to hurt the rabbits. Sometimes the young child may get overexcited and be a little too rough, but it’s never a serious matter. On the contrary, the Prage café offers a great experience for children, a chance for them to learn about rabbits and how to take care of them.
M: Well, it’s certainly the first time I’ve heard of a café like that.
Questions 1 to 4 are based on the conversation you have just heard.
1.What do we learn about the woman?
2.What does the woman say about cafés in her city?
3.How does the Prage café guarantee that its rabbits pose no health threat?
4.What does the woman say about their customers?
选项
A、She advocates animal protection.
B、She sells a special kind of coffee.
C、She is going to start a cafe chain.
D、She is the owner of a special cafe.
答案
D
解析
浏览四个选项,根据选项中出现的animal,a special kind of coffee,cafe chain,special cafe等词可以推测,该题可能与咖啡馆有关。题干问的是我们知道关于女士的什么信息。对话开头提及,男士欢迎女士作为嘉宾来参加自己的采访节目,并提到她开了一家叫作普拉格的咖啡馆,故答案为D(她是一家特色咖啡馆的老板)。A项(她提倡保护动物)在对话中未提及,故排除。对话中说到,与其他咖啡馆相比,女士的咖啡馆里有兔子,顾客可以边喝咖啡边和兔子玩耍,而非出售特制咖啡,故排除B项(她出售一种特制咖啡)。C项(女士要成立连锁咖啡馆)在对话中未提及,故排除。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XdP7777K
0
大学英语六级
相关试题推荐
A、Itmakesoneignoreotherthings.B、Itdoesn’thelponeloseweight.C、Itdoesharmtoone’shealth.D、Itpreventsonefromac
"Theworld’senvironmentissurprisinglyhealthy.Discuss."Ifthatwereanexaminationtopic,moststudentswouldtearitapart
Whyinanageofadvancedtechnology,shouldsomanypeoplestillclingtoanancientbelief?Inpartitmustbebecauseastrolo
InthefirstyearorsoofWebbusiness,mostoftheactionhasrevolvedaroundeffortstotaptheconsumermarket.Morerecentl
Individualsandbusinesseshavelegalprotectionforintellectualpropertytheycreateandown.Intellectualproperty【C1】______f
AmericansEugeneFama,LarsPeterHansenandRobertShillerwontheNobelPrizeforeconomicsonMondayfordevelopingmethodst
Wesometimesthinkhumansareuniquelyvulnerabletoanxiety,butstressseemstoaffecttheimmunedefensesofloweranimalsto
Takingchargeofyourselfinvolvesputtingtorestsomeveryprevalentmyths.Atthetopofthelististhenotionthatintellig
A、Sheclosedherfreeblogservicelastweek.B、Shewasupsetwhenherfavoritesitewasclosed.C、Herwebsiteisstillstronga
A、Launchingacampaigninspecialistmedicaljournals.B、AdvertisingmedicinesthatneedaprescriptiononTV.C、Makingnewspape
随机试题
你正主持一个会议。突然有人闯进来指责某个参会人员,你怎么办?
患者,男性,56岁。货车司机,节律性上腹痛15年,每于进餐后疼痛,餐后2小时左右逐步缓解,胃镜检查确诊为胃溃疡。假设该患者进行了毕Ⅱ式胃大部切除术后若伴有输出袢梗阻,其呕吐物的特点为
A.体重超过同性别、同身高正常儿均值20%~29%B.体重超过同性别、同身高正常儿均值30%~39%C.体重超过同性别、同身高正常儿均值40%~59%D.体重超过同性别、同身高正常儿均值60%E.体重超过同性别、同身高正常儿均值20%重度肥胖症
()中任何不具有独立法人资格的附属机构(单位),或者为招标项目的前期准备或者监理工作提供设计、咨询服务的任何法人及其任何附属机构(单位),都无资格参加该招标项目的投标。
最近南方某保健医院进行为期10周的减肥试验,参加者平均减肥9公斤。男性参加者平均减肥13公斤,女性参加者平均减肥7公斤。医生将男女减肥差异归结为男性参加者减肥前体重比女性参加者重。从上文可推出以下哪个结论?()
服刑期间王尔德苦等道格拉斯来信,可迟迟没有消息。他为道格拉斯坐牢,道格拉斯却只顾着在外潇洒。更过分的是,他还想把王尔德的信件卖给出版商,趁机捞一票。王尔德十分愤怒,遂奋笔疾书教训这小子。信中王尔德历数了道格拉斯的种种缺陷、自己的种种好处,中心思想是:我对你
TheMagicofSoundMusicisoneofthemostbeautifulformsofartisticexpressionseverinvented.Inmoviesandplays,musi
以下不属于易用性测试的是______。
Manypeopletodayareworriedaboutbirdflu.Theyareafraidthatitwillpassfrombirdstohumansandthatthousandsofpeopl
Thispassagemainlydiscusseshowepidemicsspreadandhowtopreventinadvance.Epidemicdiseasescanbepreventedbymeanso
最新回复
(
0
)