首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Everyone wants the best for a baby. A mother wants her baby to have the best in the ways of food, toys, clothing and equipment.
Everyone wants the best for a baby. A mother wants her baby to have the best in the ways of food, toys, clothing and equipment.
admin
2009-10-15
52
问题
Everyone wants the best for a baby. A mother wants her baby to have the best in the ways of food, toys, clothing and equipment. Her value judgments on prices may go wrong when it comes to buying for a baby, particularly the first one. Factory producers and advertisers recognize this, and exploit it to the full. Far more is spent in buying push-chairs, special milk, and special powders for small babies than is necessary.
The child himself watches television, a particularly strong influence on small children. Looking at them as they watch television, and then watching them react to products afterwards, suggests that young children accept the television advertisements as well as the guidance offered by children’s pro- grams, and find both equally attractive. The child comes early in life to the feeling widespread in this country that if something is said on television it must be true.
For this reason much Christmas-gift advertising, and advertising for sweets, food and washing powders, is specially designed for children because of the effect their repeated nagging can have on their mothers. By exercising in this way they become consumers at an early age and as a result, with present-day pressures, choosing and buying goods and services will remain an important part of their future lives.
选项
A、Christmas advertising
B、sweets
C、television
D、special powders
答案
D
解析
题干意为“根据作者的意思,母亲在哪里会花费不必要的钱?”文章第一段最后一句话说Far more is spent in buying push-chairs, special milk, and special powders for small babies than is necessary.即母亲在为小宝宝买推车、专用牛奶和奶粉方面花了很多不必要的钱。所以本题的正确答案选D。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Xdfd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Whatisthemangoingtodotonight?
Whatisthemangoingtodotonight?
WhenPearmanofferedtowashthewindshieldforFredy,______.WhatcanwelearnaboutFredy?
WhenPearmanofferedtowashthewindshieldforFredy,______.WhatdidPearmanmeanbysaying"heisabusinessman"(Line1-2,
RobertFredywasgeneralmanagerofalargehotelinAshburyPark,NewJersey.Onecolddaytwoyearsagowhenhestoppedhisca
RobertSpring,a19thcenturyforger(伪造者),didwellinhisjobthathewasabletomakehislivingfor15yearsby.sellingfals
Whenshetookamopfromthesmallroomwhatmumreallywantedtodowas______.WhydidmothergotoseeDagmarinthehospital
Thebuildingcollapsed(垮塌)becauseoftheearthquake,buteveryone______getout.
Psychologistsaredividedwithregardtotheirattitudestoward______.Itcanbeinferredfromthepassagethatmajorunivers
随机试题
根据以下资料,回答以下问题。以下年份中全国城市建成区绿化覆盖率与建成区绿地率数值相差最大的是:
手术后切口记录为Ⅱ/丙,代表()。
土建工程图中的细点划线用于表示()。
根据《房屋建筑与装饰工程工程量计算规范》,装饰装修工程中的油漆工程,其工程量应按图示尺寸以面积计算的有()。
政府通过对金融市场直接或间接的干预,影响金融市场变量,调控社会信贷可得性,进而影响公众的储蓄、消费、投资行为,调整本国与外国的经济往来,影响商业周期,最终实现对产出、就业、物价以及国际收支的有效控制,并对社会财富分配、社会公平和社会福利施加影响。这反映了金
10666
目前我国正大力推进文化体制改革,特别是对国内的动漫产业和影视剧通过内容管控的方式促进其发展.下列不属于行政手段的是:
下列叙述中正确的是()。
【B1】【B14】
A、Repairtheotherdoor.B、Visitsomeruins.C、Haveanoutdoorparty.D、CatchtheSaturdaytrain.C男士担心下雨会影响他们开晚会,女士安慰他说,要是下雨了,就
最新回复
(
0
)