首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
"Block patrol (巡逻,巡逻队)," "community watch" "civilian patrol. " They may have different names in different cities across the
"Block patrol (巡逻,巡逻队)," "community watch" "civilian patrol. " They may have different names in different cities across the
admin
2014-04-23
42
问题
"Block patrol (巡逻,巡逻队)," "community watch" "civilian patrol. "
They may have different names in different cities across the country but they all are civilian volunteer groups that help police department in major metropolitan (大城市的) areas. In the volunteer groups, men and women are trained by local police to watch for potential trouble in their neighborhood. Spotting a suspicious looking vehicle or person can help police to fight crime in the neighborhood.
Aside from keeping an eye on the neighborhood, volunteers often perform other duties. Civilian volunteers may work at parades or other types of gatherings, freeing the police to do their main job—catching criminals. Volunteers in some cities also conduct surveys to make people aware of ways that they can protect themselves from being crime victims. Some volunteers help people to engrave identification numbers on their personal property. Such a number would make the retrieval (追回) of a stolen item easier. Other volunteers watch children who may need help going to and from school.
If you are interested in becoming a part of the volunteer group in your area, contact your local police department.
The author mentions all of the following as duties of civilian volunteers EXCEPT______.
选项
A、reporting unusual vehicles
B、engraving valuables with identifying marks
C、helping children on their way to school
D、shopping for the elderly and handicapped
答案
D
解析
本题可以通过排除法找到答案。文中第二段最后一句说:“在附近地区发现一辆看似可疑的车或可疑的人能帮助警察同罪犯展开斗争。”因此选项A“报告不寻常的车辆”是文中所涉及的平民志愿者的任务之一,应排除;文中第三段倒数第三句说“一些志愿者帮助人们在他们的私人财产上雕刻标识号码”,选项B“用标识码雕刻有价值的物品”也应排除;文中第三段最后一句说“另外一些志愿者照看上下学需要帮助的孩子”,选项C“在孩子们的上学路上提供帮助”可排除。唯有选项D“为老年人和残障人买东西”文中没有提及。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XmWO777K
0
在职攻硕英语联考
相关试题推荐
It’sabouttimeparents______thegapsbetweenthemandtheirchildren.
Justoveradecadeintothe21stcentury,women’sprogresscanbecelebratedacrossarangeoffields.Theyholdthehighestpol
Wemusttakepartinphysicallaborinorderto______ourselvesmorecloselywiththeworkingpeople.
Thecourtheldtheparentsaccountablefortheminorchild’sactsofviolence.
Oneofthereasonsforhispopularityinourvillageisthathe______almosteveryoneeverytimewhenhecomesbackfromthebig
IrisRossnerhasseeneasternGermanycustomersweepforjoywhentheydriveawayinshiny,newMercedes-Benzsedans."Theyhave
HerealizedthatMarcelwasavailinghimselfofthisopportunitytomakefriends.
Itisallverywelltoblametrafficjams,thecostofpetrolandthequickpaceofmodernlife,butmannersontheroadsarebe
Aglimpse______oursolarsystemrevealstheneighborhoodoutsidethesun’sinfluenceisstrangerthanexpected.
Mostpeoplebelievethekeytohappyandproductiveretirementyearsisstayinghealthy.Yet,it’snotjustaboutdietandexerc
随机试题
女,45岁。突发剑突下绞痛,局部压痛,肌紧张,伴寒战、高热,黄疸12小时。该患者首选的治疗原则是
药品生产企业终止生产药品或者关闭的,《药品生产许可证》
下列有关含氯消毒剂的使用方法正确的是
A、 B、 C、 D、 E、 C
房室瓣关闭主要是由于
“孟母三迁”体现的德育方法是()
行政处罚包括以下形式()。
题干可以转换成()。
赶路的人,为了远方的目标,无意留心沿路的风光。许多其实并不比你追寻的东西逊色的路边风物,被你轻易地忽略过去了,待我们多年后明白过来时,已追悔莫及,而当你把赶路的心态转换成散步的心态,你就会发觉,得到有味,失去也有味;富有有味,清贫也自有味,失败也有味;热恋
设tany=x+y,则dy=________.
最新回复
(
0
)