首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
admin
2010-01-15
40
问题
Which of the following statements is TRUE according to the passage?
Under proper conditions, sound waves will be reflected from a hillside or other such obstruction. Sound travels at the speed of about one-fifth of a mile per second. If the hill is eleven hundred feet away, it takes two seconds for the sound to travel to the hill and back. Thus by measuring the time between a sound and its reflection-the echo, you can calculate the distance to an obstruction.
During World War II the British made a practical use of this rule to discover planes on their way to bomb London long before the enemy was near the object. They used radio waves instead of sound waves, since radio waves can pass through fog and clouds. The outnumbered Royal Air Force (RAF) always seemed to puzzle Germans that they were lying in wait at the right time and were never surprised. It was radio echoes more than anything else that helped them win the war.
Since the radio waves were used to tell the direction in which to send the RAF planes and the distance to send them, the device was called radio directing and ranging, and from the first letters the word radar was formed.
选项
A、People are concerned about appearance in old age.
B、People are reluctant to follow the trends in fashion.
C、People are far from neglecting what is in fashion.
D、People tend to ignore appearance in informal situations.
答案
C
解析
本题测试对细节内容的推测理解能力。从文中的关键信息“few are brave enough to ignore the trends of fashion”(没有多少人会勇敢到置潮流于不顾),可以推测人们不会漠视流行,正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XonK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
我的生活曾经是悲苦的,黑暗的。然而朋友们把多量的同情,多量的爱,多量的欢乐,多量的眼泪分给了我。这些东西都是生存所必需的。这些不要报答的慷慨的施舍,使我的生活里有了温暖,有了幸福。我默默地接受了它们。我并不曾说过一句感激的话,我也没有做过一件报答的行为。但
CulturalDifferencesbetweenEastandWestI.FactorsleadingtotheculturaldifferencesA.Differentculture【T1】________
A、Threemonths.B、Sixmonths.C、Ninemonths.D、Itisnotfixed.AMissChan提及她在招聘信息中看到该职位要求有三个月的试用期(probationaryperiod),故A项正确。注意
A、Frequentlychangetheirpasswordsofonlineaccounts.B、Puttheirphotosonlinefrequentlyandrandomly.C、Guaranteethedecen
PASSAGEONEAccordingtothepassage,whatisthestatusquoofcheatinginsport?
(1)Youshouldtreatskepticallytheloudcriesnowcomingfromcollegesanduniversitiesthatthelastbastionofexcellencei
Googlemaybevaluedatmorethan$185billionandboastmillionsofusers,butthatdoesn’tmeantheInternetgiantisanymatc
MillionsofAmericansruntothebankorvisitautomatedtellermachineswhentheyneedcash.Theyusecreditcardswhentheywa
Amanescapedfromtheprisonlastnight.Itwasalongtime______theguardsdiscoveredwhathadhappened.
Angyaldescribedthecaseofamanwithadomineeringfatherwhoshowedextremeswingsofmoodinrelationtohisson.Attimes,
随机试题
心交感神经效应的主要机制为
关于1型糖尿病特点正确的是
下列关于中国房地产经纪行业组织的表述中,不正确的是()。
图5-16所示截面的抗弯截面模量Wz为()。
甲企业是一家公司型创业投资企业,根据税收制度的相关规定,下列关于甲企业的说法中,正确的是()。I.甲以股权投资方式投资于未上市的中小高新技术企业2年(24个月)以上的,符合条件的,其投资额的70%可以用以抵扣应纳税所得额Ⅱ.甲从事国家需
在风险管理实践中,商业银行通常将法律风险管理归属于操作风险管理范畴。()
根据国务院《建设工程质量管理条例》的规定,竣工验收要由建设单位组织()进行。
根据经济和社会发展的需要,某市拟将所管辖的一个县变为市辖区。根据《宪法》规定,上述改变应由下列哪一机关批准?()
设f(x,y)=证明:f(x,y)在点(0,0)处可微,但在点(0,0)处不连续.
Doyouthinksittingandstudyingallthetimewillimproveyourgrades?Thinkagain.Gettingsomeexercisemayhelp,too.N
最新回复
(
0
)