首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
About 50 years ago the idea of disabled people doing sports was never heard of. But when the annual games for the disabled were
About 50 years ago the idea of disabled people doing sports was never heard of. But when the annual games for the disabled were
admin
2019-01-11
61
问题
About 50 years ago the idea of disabled people doing sports was never heard of. But when the annual games for the disabled were started at Stroke Mandeville, England in 1948 by Sir Ludwig Guttmann, the situation began to change. Sir Ludwig Guttmann, who had been driven to England in 1939 from Nazi Germany, had been asked by the British government to set up an injuries centre at Stroke Mandeville Hospital near London. His ideas about treating injuries included sports for the disabled.
In the first games just two teams of injured soldiers took part. The next year, 1949, five teams took part. From those beginnings things developed fast. Teams now come from abroad to Stroke Mandeville every year. In 1960 the first Olympics for the Disabled were held in Rome. Now, every four years the Olympic Games for the Disabled are held, if possible, in the same place as the normal Olympic Games, although they are organized separately. In other years Games for the Disabled are still held at Stroke Mandeville. In the 1984 wheelchair Olympic Games, 1, 604 wheelchair
athletes
from about 40 countries took part. Unfortunately, they were held at Stroke Mandeville and not in Los Angeles, along with the other Olympics.
The Games have been a great success in promoting international friendship and understanding, and in proving that being disabled does not mean you can’ t enjoy sports. One small source of disappointment for those who organize and take part in the games, however, has been the unwillingness of the International Olympic Committee to include the disabled events at the Olympic Games for the able bodies. Perhaps a few more years are still needed to convince those fortunate enough not to be disabled that their disabled fellow athletes should not be excluded.
In paragraph 2, the underlined word "athletes" means "______".
选项
A、people who support the games
B、people who watch the games
C、people who organize the games
D、people who compete in the games
答案
D
解析
这道题中,即便考生不知道“athlete”一词是指“运动员”,也可以从上下文中推断出来。根据本词所在句子中的“from a—bout 40 countries took part”及常识可知,参加运动会竞赛的人应为运动员。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XpRd777K
本试题收录于:
公共英语四级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语四级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Thestudentcannotregisterbecause______.
HowmanypeoplegetmarriedinJuneeachyearintheUnitedStates?
Forthispart,youareallowed35minutestowriteacompositiononthetopic"StudyingOver-seas".Youshouldwriteatleast1
BoeingCo’sSonicCruiser,aproposedfasterairliner,wouldbemostlyblendedmaterial,programdirectorWaltGillettesaidrec
Anewcomputersystemhasbeendesignedtostopshipssinking.Thegreatestdanger【21】______aholedvesselisthatflooding
OrganizersoftheAthensOlympicGames,slatedtokickoffinalittleoverfiveweeks,areracingagainsttheclocktocomplete
UNSecretary-GeneralKofiAnnanvisitedthetroubledDarfurregionofwesternSudanThursdaytoconsiderwaystoendthehumanit
Whatisthemainresponsibilityofthe,UnitedNationsPopulationFundaccordingtothepassage?
therapist
Notafraidof
随机试题
已知点P(x,y,z)位于第六卦限,则正确的结论是()。
甲状腺肿物与颈部其他肿物的鉴别主要是
病人刘某,因子宫肌瘤行子宫全切术,术后第二天可将病人安置为
项目部应向()提出开工申请报告。
有一些产品的技术含量高,市场较为狭窄,销售周期较长,对于这类产品的销售人员,适宜采用的薪酬制度是()。
秦国能消灭六国,统一天下的根本原因是()。
下列选项中,属于认知技能的是
人类道德发展的历史过程与社会生产方式的发展进程大体一致,道德发展的总体趋势是沿着曲折的道路向前发展。人类道德进步的主要表现是
著名诗人泰戈尔说:“真理之川从他的错误的沟渠中流过。”其中蕴含的哲学思想是
Themeditationbeginsinawaythatsurprisesmanypeople,becauseitstartsbycultivatinglovingfeelingtowardyourself.Yet
最新回复
(
0
)