首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
In general, people talk about two groups of colors: warm colors and cool colors. Researchers in psychology think that there are
In general, people talk about two groups of colors: warm colors and cool colors. Researchers in psychology think that there are
admin
2008-12-15
54
问题
In general, people talk about two groups of colors: warm colors and cool colors. Researchers in psychology think that there are also two groups of people: people who prefer warm colors and people who prefer cool colors.
The warm colors are red, orange and yellow. Where there are warm colors and a lot of light, people usually want to be active. People think that red, for example, is exciting. Sociable people, those who like to be with others, like red. The cool colors are green, blue and violet. These colors, unlike warm colors, are relaxing. Where there are cool colors, people are usually quiet. People who like to spend time alone often prefer blue.
Red may be exciting, but one researcher says that time seems to pass more slowly in a room with warm colors than in a room with cool colors. He suggests that a warm color, such as red or orange is a good color for a living room or restaurant. People who are relaxing or eating do not want time to pass quickly. Cool colors are better for offices of factories if the people who are working there want time to pass quickly.
Researchers do not know why people think some colors are warm and other colors are cool. However, almost everyone agrees that red, orange, and yellow are warm and that green, blue, and violet are cool. Perhaps warm colors remind people of warm days and the cool colors remind them of cool days. Because in the north the sun is higher during summer, the hot summer sunlight appears yellow.
选项
A、Yellow, green.
B、Blue, violet.
C、Black, blue.
D、Brown, white.
答案
B
解析
见第二段第五句。故选B。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XqNd777K
本试题收录于:
公共英语二级笔试题库公共英语(PETS)分类
0
公共英语二级笔试
公共英语(PETS)
相关试题推荐
Nowadaysmobilephoneisnolongerastrangetermtocollegestudents.Pleasewriteanessayofabout120words,makingreferenc
PeoplefrommanycountriesfinditdifficulttounderstandhowthemajorityofAmericanslivecomfortableliveswithoutthesupp
Shoppingforclothesisnotthesameexperienceforamanasitisforawoman.Amangoesshoppingbecauseheneedssomething.
WheneverCatherineBrown,a37-year-oldjournalist,andherfriends,professionalsintheir30sandearly40s,meetataLondon
Ican’tbelievethekindofrubbishthatsomepeoplecallart.Yesterday,mygirlfrienddraggedmetoamodernart【C6】______tos
Ican’tbelievethekindofrubbishthatsomepeoplecallart.Yesterday,mygirlfrienddraggedmetoamodernart【C6】______to
ResearchersatUCLAMedicalCenterinLosAngeles,Californiafoundthata12-minutebedsidevisitwithadogcanhelpeaseanxi
Aheavysnow______agoodharvestyear.
IwasverydisappointednottobeabletogotothejazzconcertlastFriday.Theadvertisementinthepapersaidthatyoucould
Wasthecarrepaired?
随机试题
曲线的水平渐近线为_________.
幽门梗阻可发生哪项代谢改变?()
我国“十一五”规划中的量化指标主要分为预期性指标和约束性指标两类,以下那些属于是预期性指标()。
出纳填写票据的出票日期时,“9月12日”应填写成()。
简述用户在信息系统开发中的权利和义务。
关于连带保证,下列说法不正确的是()。
下列对联与其所描写的人物对应正确的是()。
法的教育作用是指通过法律的实施,使法律对()产生影响。
下列叙述中正确的是
Doyoufindgettingupinthemorningsodifficultthatit’spainful?Thismightbecalledlaziness,butDr.Kleitmanhasanew【
最新回复
(
0
)