首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
Would you like to spend all evening reading a lovely story with beautiful illustrations and make $ 35,000 at the same time? Mill
Would you like to spend all evening reading a lovely story with beautiful illustrations and make $ 35,000 at the same time? Mill
admin
2012-01-31
55
问题
Would you like to spend all evening reading a lovely story with beautiful illustrations and make $ 35,000 at the same time? Millions of people all over the world tried to do just that. Only one succeeded. The book is called Masquerade, and was written by British painter Kit Williams. Within its pages are clues to the location of a golden jewel, and whoever figured out the clues could find and keep the treasure.
Some years ago, Williams was asked to write a children’s book. Wanting to do something no one else had done before, he decided to bury a golden treasure and tell where it was in the book. He began painting without a clear idea of what the story would be about, where he would bury the treasure, or even what the treasure would be. As he painted, he decided that in the story a hare, or rabbit, would travel through earth, air, fire and water to deliver a gift from the moon to the sun.
After three years, he finished the paintings and then wrote the story. The treasure became an 18- carat gold hare, adorned with precious stones, and it was made by Kit Williams himself. This beautiful jewel, worth around $ 35,000,depending on gold prices, was buried somewhere in Britain, free to anyone who could decipher the clues. Williams’s book kept people of all ages amused trying to solve the mystery of Masquerade.
The rabbit was finally found in the spring of 1982 ,by a 48-year-old design engineer. It was buried in a park about thirty-five miles from London.
The function of the first sentence in this passage is to ______.
选项
A、give detail
B、sum up the story
C、capture the reader’s interest
D、elaborate upon a point
答案
C
解析
文章的开始句并没有给任何细节,也没有阐述任何观点,而是提出了一个问题,排除选项A和D。第一段刚开始,不可能总结,排除选项B。这个问题很有趣,所以,作者以此开篇是为了吸引读者,选项C是正确的。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/XvlC777K
本试题收录于:
英语题库成考专升本分类
0
英语
成考专升本
相关试题推荐
Theremustbea(n)______windowsomewhere--Icanfeelcoldaircomingin.
PleasejoinourEnglisheveningparty,______you?
Forthispartyouareallowed30minutestowriteacompositiononthetopic:HasScienceMadeUsLazy.Youshouldwritenoless
______anothergenerationfromthatoftheirparents,youngpeoplehavedifferenttaste,ideasandbeliefs.
EarthDayfallson______.Thelastparagraphimpliesthat______theimportanceofprotectingtheearth.
AtypicalAmericanwomanis______.Duringtheindustrializedtwentiethcentury,theroleofwomen______.
Forthispart,youaresupposedtowriteanannouncementinabout100-120wordsbasedonthefollowingsituation.一位学者将在你所在的
SportsfansallovertheworldrecognizethenameMichaelJordan.FromTaiwantoTennessee.kidswearclotheswithhispictureo
Sheis______beingpleasedaboutit;sheisveryangry.
—Doyouknowthatbeautifulladywithasmallbagonherarm?—YesSheis_____mother.
随机试题
已知某厂生产x件产品的成本为C(x)=25000+200x+x2(元),产品产量x与价格P之间的关系为:P(x)=440-x(元)。求:(1)要使平均成本最小,应生产多少件产品?(2)当企业生产多少件产品时,企业可获最大利润,并求最大利润。
A.淋巴管瘤B.皮样囊肿C.海绵状血管瘤D.脉络膜骨瘤E.以上均可出现CT示:形状不规则高密度占位病变,内密度不匀质,诊断为
混凝土运输、浇筑及间歇的全部时间不允许超过()。
()是指项目投资完成之后所进行的评价。
甲公司20×7年1月1日以6000万元的价格购入乙公司30%的股份,另支付相关费用30万元。购入时乙公司可辨认净资产的公允价值为22000万元(假定乙公司各项可辨认资产、负债的公允价值与账面价值相等),双方采用的会计政策、会计期间相同。乙公司20×7年
求由方程2x2+2y2+z2+8xz一z+8=0所确定的函数z(x,y)的极值,并指出是极大值还是极小值.
It’seasytoscarepeopleaboutwhat’sintheirfood,butthedangerisalmostneverreal.Andthe【C1】______itselfkills.Ta
AdamSmithwasmefounderofeconomicsasadistinctfieldofstudy.Hewroteonlyonebookonthesubject—TheWealthofNatio
【1】【8】
Surveysshowthatthemajorityofpassengersarepleasedthatanagreementhasbeenreachedtoforbidsmokingon______flightswi
最新回复
(
0
)