首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
The purpose of Magellan’s expedition was
The purpose of Magellan’s expedition was
admin
2015-06-27
43
问题
The purpose of Magellan’s expedition was
Early in the 16th century men were trying to reach Asia by traveling west from Europe. [18C]In order to find Asia they had to find a way past South America. The man who eventually found the way from the Atlantic Ocean to the Pacific was Ferdinand Magellan.
Magellan sailed from Seville in August 1519 with five ships and about 280 men. Fourteen months later, [19B] after spending the severe winter on the coast of Patagonia, he discovered the channel which is now called Magellan’s Strail. In November 1520, [19D] after many months of dangers from rocks and storms, the three remaining ships entered the ocean on the other side of South America. They then continued, hoping to reach Asia, but they did not see any land until they reached the islands off the coast of Asia. Before they arrived at these islands, later known as the Philippines, men were dying of starvation. While they were staying in the Philippines, [19C] Magellan was killed in battle. The remaining officers then had to get back to Spain. They decided to sail around Africa. After many difficulties, one ship with eighteen men sailed into Seville three years after leaving. They were all that remained of Magellan’s expedition. However, their achievement was great. They were the first men to sail round the world.
选项
A、Lack of navigation equipment.
B、Severe winter in Patagonia.
C、The death of Magellan.
D、Dangers from rocks and storms.
答案
A
解析
题干中的NOT为定位信息,录音中没提到的或与原文内容相矛盾的为答案。由after spending the severe winter on the coast of Patagonia,after many months of dangers from rocks and storms和Magellan was killed in battle可知,没有提到[A],故为答案。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Y1XK777K
0
专业英语四级
相关试题推荐
Mother’sDay母亲节Doesyourmotherknowhowmuchyouappreciateher?/Well,Mother’sDayisthetimetoshowher./It’sac
Whereisthenewsmostlikelytobereported?
UNICEFisjoiningwithanonprofitgrouptobringAIDS【D1】______programstomorewomenandchildreninfivecountries.UNICEF,
Theanswerswereso______thatitwasimpossibletobecompletelyunderstoodbythestudents.
Themeditationbeginsinawaythatsurprisesmanypeople,becauseitstartsbycultivatinglovingfeelingtowardyourself.Yet
Mostpeopleprefershortstoriestonovels./Magazines,newspapersandbooks,printedinmillionsofcopieseverymonth,/oftens
WhatmighthelpcontrolglobalwarmingaccordingtoAmericanresearchers?
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?Whatdoesthelastexampleshow?
You’dbetternotsayanythingaboutitinhispresence.Heoften_______offenceatothers’commentsonhiswork.
Whowillbeexpulsed?
随机试题
痰热互结,症见胸脘痞闷,按之则痛,舌苔黄腻,脉滑数者,治宜选用
Excusemeforbreakfastin,______Ihavesomenewsforyou.
龋病是牙体硬组织发生的:()
下列数字疼痛评分法叙述正确的是
A、易患水痘的人群B、易患白色念珠菌感染的人群C、易患白斑的人群D、易患扁平苔藓的人群E、易患地图舌的人群病毒感染的儿童
患者男,28岁。拖拉机挤压伤,胸痛、胸闷2小时。体检:血压80/60mmHg,脉率103次/分。鼻翼翕动,胸骨区吸气时凹陷,呼气时凸出。X线检查:胸骨上端骨折;左右第3、4、5、6、7肋骨骨折。全腹有压痛,反跳痛、腹肌紧张,有移动性浊音。腹腔穿刺吸出不凝血
重置价格的出现是技术进步的必然结果,同时也是“()”的体现。
金字塔平视时为等边三角形,其底面是正方形,若底边长为100米,则每个侧面的面积为多少?
墓于以下题干,回答问题一个店主准备糖果礼物盒,每个盒子包含从F、G、H中选出的两种硬糖和从P、Q、R、S、T中选出的3种软糖,附带下列限制条件:Q和T不能选入同一盒;P和S不能选入同一盒;G和T不能选入同一盒。
Answerthequestionbelow,usingNOMORETHANTHREEWORDSfromthepassageforeachanswer.Writeyouranswersinboxes11-13on
最新回复
(
0
)