首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
专升本
A major incentive (动力) for college attendance is the belief that it will prepare you for a career. Chances are that the career y
A major incentive (动力) for college attendance is the belief that it will prepare you for a career. Chances are that the career y
admin
2018-05-06
34
问题
A major incentive (动力) for college attendance is the belief that it will prepare you for a career. Chances are that the career you want, whether in nursing, counseling, law, or management, requires a college education. Even if the return of your education isn’ t as great as it used to be, you would probably rather be a relatively poorly paid lawyer than a secretary or a construction worker: you would probably rather be a manager than a subordinate.. In the sense that a degree is increasingly required for even middle-level jobs, your investment in a college education will still pay off.
It can pay off in other ways too. It is a value judgement to say that a college education will make you a better person, but it is a value judgement that the vast majority of college graduates are willing to make survey after survey to demonstrate that people feel very positive about their college education, believing that it has made them better and more tolerant people.
Whether it makes you a better person or not, a college education is likely to have a lasting effect on your knowledge and values. If you finish college, you will sit through 30 to 45 different courses. Even the least dedicated student is bound to learn something from these courses. In addition, students learn informally. Whether you go to college in your hometown or across the country, college will introduce you to a greater diversity of people than you’ re likely to have experienced before. This diversity will challenge your mind and broaden your horizons.
As a result of formal and informal learning, college graduates are more knowledgeable about the world around them, more tolerant and less prejudiced, more active in public and community affairs, and, more open to new ideas.
It is apparent from the passage that people go to college mainly because they believe______.
选项
A、a college education will provide them with a guarantee of success in life
B、the economy of their country can’t absorb an army of untrained youngsters
C、a college education will make them better qualified for a career
D、the investment in a college education can bring a higher economic return than before
答案
C
解析
事实细节题。由文章第一句可知,人们上大学的动力是他们坚信上大学能够为职业生涯提供帮助和准备。故只有C项最符合文章大意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Y4WC777K
本试题收录于:
英语题库普高专升本分类
0
英语
普高专升本
相关试题推荐
People’stastesinrecreationdifferwidely.Atarecentfestivalofpop-musicintheIsleofWight,crowdsofteenagersflocked
Asksomeonewhattheyhavedonetohelptheenvironmentrecentlyandtheywillalmostcertainlymentionrecycling.Recyclingin
Energyindependence.Ithasaniceringtoit,doesn’tit?Ifyouthinkso,you’renotalone,becauseenergyindependencehasbe
Drinkingeightfullglassesofwateradaymaydolittlemorethanmakeapersonruntothebathroom,aresearchersaid.New
"Family"isofcourseanelasticword.ButwhenBritishpeoplesaythattheirsocietyisbasedonfamilylife,theyarethinking
Whenitcomestoeatingsmartforyourheart,thinkingaboutshort-termfixesandsimplifylifewithastraightforwardapproach
WeSuperstarsofSnoozedon’tnaptoreplacelostshut-eyeortoprepareforanightshift.Rather,we"snack"onsleep,wheneve
Moreover,theycannotaffordtosleeptoolongortoodeeply,becausetheirsurvivaldependsontheirabilitytorunawayfroma
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstroll(散步)leavesmefeelingeatenalivewhilemycompanionsareleftbliss
By"somepeople"Imeanme.Whyisitthataneveningstroll(散步)leavesmefeelingeatenalivewhilemycompanionsareleftbliss
随机试题
Globalwarmingiscausingmorethan300,000deathsandabout$125billionineconomiclosseseachyear,accordingtoareportby
在腹前壁上第4腰椎的体表定位点是
乙为水泥厂,甲为水泥销售公司。甲、乙订立一购销合同,约定乙于6月1日前送水泥1000吨给甲;甲支付定金10万元给乙。后乙于6月2日将1000吨水泥运至甲处。甲以乙违约(迟延履行1天)为由,要求乙双倍返还定金20万元。以下说法正确的是:
下列术语中卖方不负责办理出口手续及支付相关费用的是()。
可转换公司债券享受转换特权,在转换前和转换后的形式分别为()。
根据企业所得税相关规定,企业提供劳务完工进度的确定,可以选用的方法有()。
Whodesignedthefirsthelicopter?Who【C1】______themostfamouspicturesintheworld?Whoknewmoreaboutthehumanbodythanm
关于因特网的域名系统,以下哪种说法是错误的?______。
Whichwordcantaketheplaceoftheunderlinedword"fervency"inparagraph1?Theunusuallysurprisingwaythathescoredgoa
A、TomeetCharley.B、Toworkinhisoffice.C、Togotohospital.D、Toattendameeting.DM:ThisisCharleyspeaking.Couldyou
最新回复
(
0
)