首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
考研
Do your children lie to you and their friends about their activities online? Do they feel empty, depressed and irritable when no
Do your children lie to you and their friends about their activities online? Do they feel empty, depressed and irritable when no
admin
2013-06-10
70
问题
Do your children lie to you and their friends about their activities online? Do they feel empty, depressed and irritable when not at the computer? Do they have problems with school or work, yet they always seem to feel energized again when they are at the computers surfing the internet? If you answered "yes" to one or even more of the above questions, your children are suffering from internet addiction. The amount of time kids spend online is a source of headaches for many parents. At first, parents welcomed the Internet into their homes, believing they were opening up an exciting new world of educational opportunities for their children. But soon, to their disappointment, instead of using the Internet for homework or research, their kids were spending hours instant chatting with friends, playing online games or even talking to strangers in chat rooms, which is posing real dangers to the children.
Maintaining a healthy balance between entertainment media and other activities in children’s lives has always been a challenge for parents. The Internet has made this challenge even more difficult. The engaging nature of Internet communications and interactive games means many children and teens have trouble controlling the time they spent online.
Unfortunately, parents and teachers do not realize that there is a problem until it becomes serious. To make it worse, Internet addiction is not widely recognized by the medical community. (Mental health practitioners continue to debate whether this behavior is an "addiction," with some preferring to identify it as "behavior control problems.
Children and young people can easily become "hooked" on online activities such as multi-user games, instant messaging with their pals and chat rooms. The children most easily influenced, according to the Computer-Addiction Services at Harvard Medical School, are those who are "lonely and bored or from families where nobody is at home to relate to after school."
Children who are unpopular or shy with peers are often attracted to the opportunities for creating new identities in online communities. Boys, in particular, are frequent users of online role-playing games, where they have new identities and interact with other players. Although playing these games with thousands of other users may appear to be a social activity, for the troubled child or teen, too much playing can further separate them from friends and peers.
What is the "challenge" the author is talking about in paragraph 2?
选项
A、Children tend to have too much entertainment activities.
B、Internet communications and interactive games are absorbing too much time and energy of the children.
C、The children planed their time and activities in a horrible way.
D、To arrange the media entertainment and other activities in a reasonable way.
答案
D
解析
细节题;这里明确告诉我们是要考查原文第二段之中的challenge一词,通过句子的分析就可以解决这个问题,原文中有这样一句话“Maintaining a healthy balance between entertainment media and other activities in children’s lives has always been a challenge for parents.”,这里的主语部分就是我们要寻找的答案,分析句子可以发现,主语的核心部分是 balance,要寻求一种平衡,一种在“娱乐媒介”和“其他活动”之间的平衡,D选项和这样的意思不谋而合。A和C选项是在曲解原文的意思,B选项的迷惑性相对较大,提到了网络游戏的问题,但从原文我们可以看到,这些因素的谓语部分是“made this challenge even more difficult”,也就是加重了这一问题,而不是问题本身。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Y5d4777K
0
考研英语一
相关试题推荐
Studythefollowingpicturecarefullyandwriteanessayinnolessthan160—200words.Youressaymustbewrittenclearlyandy
YouaregoingtoreadatextaboutstudyingintheUnitedStates,followedbyalistofexamples.Choosethebestexamplefromt
ConcerningthewaystheAIDSviruscanbepassed,whichofthefollowingstatementsiswrong?WhentheAIDSvirusattacksourd
Whatdoesthefirstsentenceofthepassagemean?Whatdoestheword"mind-boggling"(Sentence1,Paragraph3)probablymean?
FormonthstheJapanesesearchedfitfullyfortherightwordtodescribewhatwashappening.AttheBankofJapan,thenation’s
Moreandmoreresidences,businesses,andevengovernmentagenciesareusingtelephoneansweringmachinestotakemessagesorgi
ThementalhealthmovementintheUnitedStatesbeganwithaperiodofconsiderableenlightenment.DorotheaDixwasshockedtof
YouhavejustlearnedthatyourfriendJoehadhisanklesinjuredandwasinhospitalnow.Writealettertohimandyourletter
Multifunctionsuperpillsaren’tnearlyasfarfetchedastheymaysound.Andreducingsuchseriousriskstohearthealthassoari
TheauthorwoulddescribetheReisses’lifeasAsfortheirchildren,parentsaresupposedbyDarrahto
随机试题
不能促进乳汁分泌的是
A.自发性、阵发性痛、有夜间痛B.遇冷、热、酸、甜酸痛,无自发痛C.一过性、刀割样剧痛,无夜间痛D.冷刺激可使疼痛缓解,热刺激加重E.持续性痛牙本质龋疼痛的特点为
足少阴肾经的络穴是
蜡封法适用于测定吸水率小于2%的沥青混合料试件的毛体积密度。()
乙公司与丙公司交易时以汇票支付。丙公司见汇票出票人为甲公司,遂要求乙公司提供担保,乙公司请丁公司为该汇票作保证,丁公司在汇票背书栏签注“若甲公司出票真实,本公司愿意保证”。后经了解甲公司实际并不存在。根据票据法律制度的规定,下列表述中,正确的是()
在一次考古发掘中,考古人员在一座唐代古墓中发现多片先秦时期的夔文(音kui,一种变体的龙文)陶片。对此,专家解释说,由于雨水冲刷等原因,这些先秦时期的陶片后来被冲至唐代的墓穴中。以下哪项如果为真,最能质疑上述专家的观点?()
中国同迅速上涨的房价做斗争已经很久了,但其中令人不快的真相是:买得起房的中国人越来越少,尤其在大城市。如果以可支配收入来衡量,北京的房价超过了英国和日本。今年9月,中国的房价同比上涨近9%,涨幅创3年来新高,中国通过限购第二套房等措施来给市场降温
"<title style="italic">science</title>"是XML中一个元素的定义,其中元素的内容是______。
Jimmywas______paintingwhenhewasfive.WhydidsomebodyaskJimmyoneday?
Asfoodistothebody,soislearningtothemind.Ourbodiesgrowandmusclesdevelopwiththe【C1】______ofadequatenutritious
最新回复
(
0
)