首页
外语
计算机
考研
公务员
职业资格
财经
工程
司法
医学
专升本
自考
实用职业技能
登录
外语
To understand the failings of existing farm programs, it’s important to understand the roots of the current farm crisis. At the
To understand the failings of existing farm programs, it’s important to understand the roots of the current farm crisis. At the
admin
2012-10-23
47
问题
To understand the failings of existing farm programs, it’s important to understand the roots of the current farm crisis. At the heart of the problem is money—how much there is and how much it costs to borrow.
A farmer is a debtor almost by definition. In my own state, it’s not unusual for a wheat farmer with 1,000 acres to owe several hundred thousand dollars for land and machinery. In addition to making payments on these loans, it’s common for such a farmer to borrow about $40,000 each spring to cover fertilizer, diesel fuel, seed, and other operating expenses. The months before the harvest will be anxious ones as the farmer contemplates all the things that could bring: financial hardship, bad weather, crop disease, insects, falling commodity prices. If he has a good year, the farmer can repay his loans and retain some profit; in a bad one, he can lose his whole farm.
Money thus becomes one of the farmer’s biggest expenses. Most consumers can find some refuge from high interest rates by postponing large purchases like houses or cars. Farmers have no choice. In 1989, for example, farmers paid $12 billion in interest costs while earning $32 billion; last year they paid $22 billion in interest costs, while earning only $20 billion. In a business in which profit margins are small, $4,000 more in interest can mean the difference between profit and loss. Since 1985, 100,000 family farms have disappeared, and while interest rates have fallen recently, they still imperil the nation’s farmers.
This is why the most basic part of our nation’s farm policy is its money and credit policy—which is set by Paul Voicker and the Federal Reserve Board. The Federal Reserve Board’s responsibility for nearly ruining our economy is well-known. What’s often overlooked is how the board’s policies have taken an especially devastating toil on farmers. While high interest rates have increased farm expenses, they’ve also undermined the export market farmers have traditionally relied on. High interest rates, by stalling our economic engines, have been a drag on the entire world’s economy. Developing and third world nations have been particularly hard hit. Struggling just to meet interest payments on their loans from multinational banks, they have had little cash left over to buy our farm products.
Even those countries that could still afford our farm products abandoned us for other producers. Our interest rates were so high that they attracted multinational bankers, corporations, and others who speculate on currencies of different countries. These speculators were willing to pay more for dollars in terms of pesos, yen, or marks because those rates guaranteed them such a substantial return.
This passage is intended to______.
选项
A、suggest effective means to deal with money crisis
B、satire the existing farm programs
C、argue against the current interest rates policy
D、advocate a modest attitude towards farmers
答案
C
解析
作者以农业为例,论证了反对高利率政策的理由。A“建议处理资金问题的有效方式”。本文作者没有提出此建议。B“讽刺当前的农业计划”。作者的语气是批评,而不是讽刺。D“鼓吹对待农民采取温和的态度”,这一点文内未提。因此,C最符合题意。
转载请注明原文地址:https://kaotiyun.com/show/Y99O777K
0
考博英语
相关试题推荐
Analystshavehadtheirgoathumor,andIhavereadsomeofthisinterpretativeliterature,butwithoutbeinggreatlyinstructe
Themajorityoftheobserversattheconference,incontradistinctiontothedelegates,wereopposedtoratification.
Thecharitableactsoftheirbossusedtobegreatlypraisedbythepeople.However,ruthlesscompanydownsizingdrivesandcont
Thestatistics______thatlivingstandardsintheareahaveimproveddrasticallyinrecenttimes.
Sofarasthefoodindustryisconcerned,theprocessingofsheepandlambsisrelatively______intheUnitedStates,accountin
Alloftheinternationaldelegatesattendingtheconference______tobringasouvenirfromtheirowncountries.
Asmarketersincreasetheircommunicationthroughbothprintandelectronicchannels,theopportunityfor______isgrowingrapidl
Ittookhimalotofimaginationtocomeupwithsuchan______plan,amanwithlessintelligencewouldn’thavedoneso.
Researcherswhorefusetosharedatawithothersmay【31】otherstowithholdresultsfromthem,【32】astudybyhealth-policyanalys
Shehas______somebrilliantschemetodoubleherincome.
随机试题
将所有收集的信息以问题的形式提出,交给职位的承担者回答,然后从中提取职位信息的方法属于()
脾开窍于口的内涵是
A.D一=聚体水平升高B.β一TG升高C.PF4升高D.FⅧ:C水平明显降低E.P一选择素升高DIC患者纤溶增强时
频率100MHz布线系统永久链路的最小等电平远端串音值D级应符合()。
某水务集团甲委托具有设计资质的乙单位进行污水处理厂的设计,委托施工单位丙负责坐落于三面环山处的污水处理厂项目的施工期间,工程监理单位丁发现丙未执行防洪沟与主体工程同时施工的原则,根据《建设项目安全设施“三同时”监督管理办法》(原国家安全监管总局第36号公布
被中国证监会依法吊销执业证书或者因违反本办法被中国证券业协会注销执行证书的人员,中国证券业协会可在()年内不受理其执业证书申请。
我国唐朝“六学二馆”的入学要求反映了社会政治经济制度影响着()
七名候选人中有女性三人:张丽、孙美和朱萍,男性四人:赵海、王波、李田和胡庆。现要从这七名候选人中选出三人组成某委员会,且符合以下规则:孙美和王波不能同时人选,胡庆不能与女性候选人同时入选。问如果赵海和李田不入选,那么该委员会的组成有几种可能?()
历史上有名的汉律60篇包括《九章律》、《傍章律》、《越宫律》、《朝律》和《约法三章》。 ( )
在所列出的:1、字处理软件,2、Linux,3、UNIX,4、学籍管理系统,5、Windows7和6、Office2010这六个软件中,属于系统软件的有()。
最新回复
(
0
)